![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
As vrea sa-mi explice si mie cineva, cu argumente serioase (dar scurt, va rog, fara linkuri) cum anume un cip, fie el si imlplantat, ne poate deposeda de liberul arbitru, care face parte din chipul lui Dumnezeu in om?
|
|||
|
|||
|
Citat:
El explica mult mai bine din ce este format acel microcip, cum actioneaza, cum ingradeste libertatea omului si de ce e semnul fiarei. http://www.youtube.com/watch?v=OEkCqwPy9vY - partea 1 http://www.youtube.com/watch?v=8ltj_...eature=related - partea a2-a http://www.youtube.com/watch?v=cBVxy...eature=related - partea a 3-a http://www.youtube.com/watch?v=_xabF...eature=related - partea a 4-a s.a.m.d. E o marturie mai lunga, despre microcip incepe sa vorbeasca mai in detaliu in partea a treia.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 15.10.2010 at 11:16:15. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Merita intr-adevar sa vedeti marturia celui care a conceput acest dispozitiv incepand cu anii '70 incoace. Este impresionant sa auzi aceste lucruri din gura celui care a facut asta nestiind planurile celor care i-au dat comanda. Foarte interesant este momentul cand, dupa ce ulterior a devenit crestin, a citit capitolul 13 din Apocalipsa si si-a dat seama despre adevaratul scop al proiectului. Au investit un milion de dolari ca sa vada care sunt zonele cele mai bune pentru a realimenta bateria cu litiu - adica pe mana sau pe frunte. Carl Sanders a participat la intalnirea de la Luxemburg, la care s-a pus problema cum sa ne faca sa-l acceptam... Eu am ajuns la partea a 10-a, insa uitati-va macar la fragmentele 3-7. Nu e vorba despre un documentar "clasic" despre semnul fiarei, cu imagini statice, subtitrare si muzica bizantina pe fundal, ci marturisirea plina de regret a unui savant care a lucrat la acest microechipament, care ne dezvaluie fara frica lucruri aflate direct din "interior" si care ar fi trebuit sa ramana secrete (incepand cu partea a 10-a).
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 15.10.2010 at 16:14:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
cum te poate face sa comiti fapte rele, un simplu cip?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Omul poate fi manipulat, dar asta se face prin metode care tin de spiritual. Povestile astea cu cipul implantat (care sigur, nu ar fi bine sa devina realitate) fac un salt de la materie la duh. Printr-o metoda materiala poti numai manipula, nu distruge libertatea omului. Si omul poate intotdeauna sa se elibereze si sa aiba acea libertate a inimii de care vorbeste Evanghelia. Liber in acest sens poti fi si cand 'big brother is watching you'.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai se presupune ca de la securizarea documentelor de identitate (ca sa nu mai poata fi falsificate) prin cine stie ce minune sa se treaca la un fel de dictatura in domeniul controlului populatiei care ar putea fi acel pacat al prigonirii de care se fac vinovati prin participare si cei care accepta sa poarte cifra 666 pe bratul drept sau semnul fiarei pe frunte (cu interdictia de a cumpara sau vinde pentru restul) -elemente descrise in Apocalipsa..
fiindca alta explicatie nu exista pentru modalitatea in care ar putea exista astazi o dictatura care sa interzica populatiei sa faca tranzactii economice. Insa lipseste inchinarea in fata fiarei -probabil si asta este interpretata cumva ca pe o reactie tacita sau incuviintare. Nu stiu cum este inchipuit semnul 666 pe brat sau cel pe frunte. Insa din cite stiu o banderola pe care scria cu rosu 666 a fost purtata o scurta perioada in al 2 -lea razboi mondial in Renania -(zona demilitarizata a Frantei in care au intrat nemti inca din 1936)- iar in pravalii sau in piete nu aveau voie sa cumpere sau sa vinda cei care nu purtau acest semn ca dovada a pactizarii lor cu ocupantul sau care nu aveau cascheta germana cu semnul celui de-al III-lea Reich. Am vazut o emisune TV pe aceasta tema facuta dupa 90 la fata locului in care au fost intervievati localnici -urmasi si supravietuitori- insa am cautat pe net dar nu am gasit inca nimic, mai ramine sa caut in forumurile de limba franceza -acesta fiind un episod rusinos pentru Franta incit e de inteles trecerea lui sub tacere in domeniul media. probabil ca nici aici nu o sa gasesc ci doar in forumurile de istorie daca nu cumva .. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Tragedie in Germania | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 09.08.2013 11:09:09 |
| Preoti pentru Germania | Ion Pop | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 55 | 17.06.2013 12:38:52 |
| Xcellcenter, Germania | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 24.04.2011 22:39:34 |
| noile buletine cu nr 666 | varia | Generalitati | 34 | 24.01.2011 14:59:46 |
| Buletine biometrice? | colaps | Generalitati | 81 | 05.10.2010 12:08:49 |
|
|