Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.04.2010, 22:12:07
Scotianul
Guest

Implicit este un forum interesant

Initial am intrat la recomandarea unui prieten ortodox.Motivul>aici trebuie sa-l citez pe ,,Heaven"(,,Intru pe acest forum pentru ca sunt un om care face in general ceea ce ii dicteaza sufletul si asta am simtit.Prefer sa citesc,deasemenea nu simt mereu sa scriu si o fac doar atunci cand am imboldul interior de a o face") +optiunea nr.3 din topic.
In plus pot gasi excelente articole(pe site)precum acesta
http://www.crestinortodox.ro/sfaturi...zeu-68708.html
sau postari demne de retinut(IMHO) precum acesta(cred ca este un citat postat de ,,Eodor Nastasa">daca am gresit nickul>sorry)
,,Mergeam pe o plaja, iar Dumnezeu pasea alaturi de mine. Pasii ni se imprimau in nisip, lasand o urma dubla: una era a mea, cealalta a Lui. Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezenta o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc în urma. Si am revazut toti pasii care se pierdeau in departare. Dar am observat ca in loc de doua urme, nu mai era decat una singura. M-am speriat la gandul ca voi fi singur, singur...Am intrebat : Dumnezeule de ca m-ai parasit ? Dupa un timp, timp de framantari, timp de caderi si ridicari, raspunsul a venit : Nu te-am parasit. Acolo unde vezi doar o urma de pasi, ei bine, acolo Eu te-am carat pe brate..."
O seara placuta tuturor.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) sophia Biserica Ortodoxa Romana 30 31.05.2010 16:38:09
Limpezirea apelor pe acest forum krabu Despre Biserica Ortodoxa in general 232 13.04.2010 14:38:28