![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fie ca recunosti sau nu, esti o creatie a lui Dumnezeu. Astazi Il renegi, dar maine s-ar putea sa-L cauti in genunchi pentru tine si pentru copiii tai!Ia-o mai usurel! Ce ti-a facut tie rau Hristos, ca sa-L renegi? Ce invataturi nu-ti convin? Poate ar trebui sa schimbi ceva la tine, in bine.Fie ca Dumnezeu sa faca lumina in sufletul tau!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Din scoli ar trebui scoase SMECHEREALA si NESIMTIREA. Astea doua
fac ravagii oricata stiinta de carte ar avea omul. Prefer un nestiutor cu bun simt si saritor sa ajute decat un bancher sau avocat smecher ori un birocrat nesimtit. Numai ca ei se "impiedica" taman de religie si atunci vor s-o scoata! Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Beh, din punctul meu de vedere religia este afascinanta, interesanta, iti arata o cultura intreaga, felul de a gandi si frica acestei. Imi place teologia, desi sunt atea.
Dar o consider oarecum nefolositoare pentru persoane ca mine. In tara unde traiesc, poti alege sa faci religie (catolica) sau nu. Eu nu am dat nici macar examen la materia asta, si notele erau puse de o parte de catre celelalte. Deci... o fi un motiv pentru care actioneaza in acest mod. |
|
|||
|
|||
![]()
Alianța Familiilor din România (organizație în care Pro-vita București este membru fondator) a lansat Declarația de la Timișoara - un apel la conștiința creștină și totodată un mesaj pentru autoritățile Statului. Declarația este deschisă spre semnare publicului. Invităm toate persoanele care subscriu principiilor enunțate în Declarația de la Timișoara să-și facă auzită vocea și să dea glas valorilor în care cred - viața, căsătoria și familia, așa cum le-a creat Dumnezeu - cu aceeași fermitate, curaj și putere în Hristos cu care au făcut-o și înaintașii lor. http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php Semnați și dați mai departe !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ar fi bine sa scoata religia din scoli. Majoritatea lucrurilor despre religie le-am invatat la scoala la orele de religie, si nu acasa de la parinti. Imi amintesc ca profesorul de religie era profesorul meu preferat dearece incerca sa se apropie de sufletele noastre si nu doar sa isi predea materia, noi sa invatam si sa ne asculte ca sa ne puna note. Imi placea ca dorea ca ora lui sa nu fie considerata plictisitoare si o aborda in asa fel in cat sa fie toata lumea atenta si in acelasi timp sa si invatam ceva...
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca se face bine. Educatia religioasa ar trebui sa ramana acasa, alaturi de famiili si cum ele doresc, si sa se lase scoala pentru invataruile importante care chiar pot ajuta in viata de zi cu zi si in viitorul copiilor.
In Spania s-a scos de mult, si doar liceele religioase fac religie in scoli, restul nu, in loc de religie se poate adauga o ora de matematica sau ceva care sa le ajute, pentru examene, bacalaureat, etc... Salutari. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga, asa sa faceti la voi, la evrei.
Noi suntem crestini, noi ne inchinam Sfintei Treimi: Tatal, Fiul si Duhul Sfant. Noi iubim si cinstim pe cel mai de seama OM si DUMNEZEU nascut din neamul evreiesc, Domnul Iisus Hristos. Nici o icoana nu a facut rau cuiva vreodata, ci doar bine. La cata lipsa de moralitate si de educatie exista acum in aceasta tara si aceasta lume, vederea unei icoane poate ii mai opreste de la lucruri rele, chiar daca nu se inchina ei. Macar sa nu o necinsteasca. Romania este o tara majoritar CRESTINA, sa nu uitati asta, ca sunt ortodoxi, ca sunt catolici, ca sunt greco-catolici, nu conteaza, majoritari sunt crestinii care cinstesc icoanele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|