![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Oamenii au ajuns să fie niște prelungiri ale poftei. Lumea este un
sanatoriu de bolnavi care se folosesc unii pe alții ca medicament pentru boala lor. De aceea ei au nevoie unii de alții. Ei sunt nedespărțiți, legați între ei ca niște ocnași cu lanțurile poftei. Dar ceea ce este mai cutremurător este că nu pofta reiese din... noi, ci noi reieșim din ea. Industria de unelte de satisfacere a plăcerii, de păpuși gonflabile și vibratoare ne descoperă tirania poftei în sine. Pofta și-a căpătat un statut independent, dominându-ne din iraționalitatea sa devoratoare. În epoca sex-shopurilor, noi asistăm la personificarea poftei, dincolo de orice idee de cuplu sau lege a perpetuării. Când tânărul, din cauza filmelor și a afișelor cu care trăiește, își începe viața în doi după o perioadă lungă de onanism, celălalt devine pentru el un substitut al masturbării. De aceea generația Coca-Cola își schimbă atât de ușor partenerii, pentru că ei nu mai pot resimți sentimentul de cuplu și, practic, se masturbează între ei. Aici nu mai poate fi nici un fel de adâncime, dispare până și gelozia. Nu în zadar o păpușă gonflabilă costă de la 100 de dolari în sus, pe când o basarabeancă frumoasă costă în Chișinău 5 dolari, dar și mai ușor o iei pe degeaba. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
de ce sa il urasti? ca isi bate joc de femeie? nu lasa pe nimeni sa isi bata joc de tine...de sentimentele tale.... ca te-a mintit? nu avea incredere in nici un barbat ... ca te-a inselat ? la fel nu avea incredere in nici un barbat.... ca a profitat cu ceva de tine? nu lasa pe nimeni sa profite de tine ... asa cum sunt barbati perfizi, mincinosi, inselatori, asa pot fi si femeile ... ceea ce conteaza cel mai mult e sa fim cu ochii in 4 sa nu lasam pe nimeni, fie ca e femeie fie ca e barbat sa isi bata joc de noi, sa ne minta, sa ne insele, sa profite de noi... de aceea poate nu trebuie sa ne daruim cu totul inima...asa mai pe jumatate, chiar daca pare ca am daruit-o pe toata.... poate e usor de zis si greu de facut dar trebuie incercat... |
|
|
|||
|
|||
|
I.Calin imi cer scuze daca m-am incurcat atunci cand am citat,nu asta a fost intentia mea.Scuze!
Ceea ce am zis nu am scos eu ca asa am vrut eu,ci asta am auzit la ortodocsi.Am auzit cativa care comentau ca femeile au serviciu si ca este este un lucru diavolesc serviciul la femei. In partea a2-a,este posibil sa fie si vorba de orgoliu dar de ce barbatul trebuie sa fie sef si sa ia doar el ultima decizie?Inca nu am avut niciun prieten dar daca as avea,nu as vrea sa il domin eu Doamne fereste!dar mi se pare normal ca deciziile sa se ia impreuna,in familie sa ocupe ambii acelasi loc(deci ori ambii sefi ori niciunul).Pe mine ma deranjeaza ca de ce DOAR EL?Nu mi se pare corect ca el sa fie sef iar ea sa il asculte smerita,Ambii ar trebui sa se asculte unul pe altul si decizia poate o data o ia barbatul,alta data femeia dar sa nu fie numai decizia luata de el.Normal ar trebui sa se consulte unul pe altul si sa se asculte reciproc fara ierarhizari. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Iar apropos de cadere si de barbatul fiinta cazuta, da-mi voie sa-ti reamintesc ca dinspre femeie a venit caderea, pe acolo s-a transmis. Barbatul a fost anume creat in felul in care e de catre Dumnezeu. Crezi ca nu stia Dumnezeu ce face? E multa suparare si suferinta in ce spui tu. Ai fost pe la un duhovnic?
|
|||
|
|||
|
Mai cititi si data in care se scrie ceva
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|
||||
|
||||
|
Intr-un an de zile ai ajuns la concluzia ca barbatul e cea mai faina creatura?
|
|||
|
|||
|
Dacă urăști bărbatul, urăști creația lui Dumnezeu! Asta nu îți spune nimic? Dacă urăști, ești incapabilă de iubire cât timp iubești. În ”iubirea” ta totul este dat peste cap și este mai mult sau mai puțin URĂ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by zsuleica; 15.11.2010 at 03:32:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu cred ca ai urat barbatul,fiindca nu poti sa nu-l iubesti,si asta te face sa suferi ,fiindca esti dependenta de el,ti-e indispensalbil tie FEMEIE.
|
|||
|
|||
|
absolut abracadabrand acest topic, intr-adevar trebuie verficata/afisata varsta celui/celor care posteaza.
se vede imaturitatea in gandire chiar de la inceputul topicului. din topic se vede clar "urasc barbatul", - acela, si nu "urasc barbatii" - aceia, in general. probabil domnisoara in cauza, a avut o relatie neimpartasita de iubire, si hop pe forum, probabil cu speranta ca afla cum sa il aduca inapoi. in afara de rugaciuni, duhovnic (sfaturi serioase )si cateva sfaturi (hilare de dreptul) nu ai ce sa gasesti aici. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| femeia si barbatul - ore munca | romandragut | Generalitati | 91 | 10.06.2016 10:24:57 |
| De ce urasc RELIGIA, dar il iubesc pe IISUS | bob2909 | Generalitati | 1 | 28.08.2012 23:28:23 |
| Nu il urasc, nu am nimic cu el ! | mihele_m | Intrebari utilizatori | 2 | 26.05.2010 23:47:02 |
|
|