![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Varsta nu inseamna automat experienta in viata.
Exista cunoastere si prin gandire clara nu doar experienta practica. Spui ca am luat ideile altora? care idei te referi? si ce ar conta oricum? devin false daca le-as fi adoptat? Daca nu cunosc viata cu adevarat asta nu inseamna ca nu o cunosc deloc, intr-o anumita masura o cunosc/voi cunoaste astfel ca pot exprima niste judecati valabile. Idea e sa invati nu din ce spun oamenii ci din ce fac ei, actiunile lor. Inca o clarificare, nu cred ca exista adevar absolut. Last edited by flegmatic; 01.10.2009 at 09:44:21. |
|
||||
|
||||
![]()
sa stii heaven ca nu neaparat daca vorbesti despre anumite lucruri,sau daca ai intelepciunea lui solomon ... faci ce trebuie...nu neaparat,asa la teorie toti suntem buni,
si eu cand aveam anii lui flegmatic gandeam si stiam tot ce trebuie sa stie un posibil bun crestin asta nu inseamna ca am si aplicat,nu conteaza varsta nici experienta,eu am vb cu niste copii de 20 de ani care erau mai intelepti decat unii de 30 asa ca.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crezi ca daca TU esti nesigur pe tine la varsta de 33 de ani cineva tanar e incapabil sa cunoasca mai multe? oare nu ti-e frica sa fi sigur pe tine? vrei sa crezi ca cineva de 20 de ani nu poate sa stie mai multe ca tine? iti da confort treaba asta? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In rest,chiar eu am afirmat:in lumea asta poti invata de oriunde,daca stii sa vezi...copii,natura cu tot ce cuprinde ea,oamenii de la care,poate,ne-am astepta cel mai putin. Lectiile de viata sunt peste tot,daca dorim sa le vedem si acceptam. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am si eu momente cand ma simt singura,sau simt ca parintii nu ma iubesc pe cat as astepta eu,sau logodnicul...dar imediat ma gandesc ca poate nevoile mele sunt exagerate sau imi interzic sa mai fac comparatie intre alte familii si cazuri,fiecare cu viata lui...dar astfel de momente imi trec cand caut sa fac ceva pentru comunitate(in mod sigur altii sunt mai neiubiti si abandonati decat noi),ma simt mai bine iubind,decat asteptand persoane care sa ma iubeasca! Eu spre deosebire de tine,am vazut persoane care se iubesc mult si care au facut sacrificii pentru persoana iubita;am vazut soti care stu la patul celuilalt neincetat sau cazuri cand ajung de-si doneaza pana si un rinichi ca sa-l salveze pe celalalt...am cunoscut niste prieteni,el o iubea si o ajuta cat putea-se ducea si la lucru pentru ea,caci zicea ca lucreaza prea mult pentru o femeie(si nici nu era prea sanatoasa). Eu simt ca Dumnezeu ma iubeste cand ma aflu in natura,departe de viata infernala a orasului dar si atunci cand am probleme neplacute si stresante si gasesc o rezolvare si un ajutor neasteptat! Dumnezeu sa ne ajute!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Elie Wiesel- ...a fi parasit de Dumnezeu e infinit mai grav decat a fi pedepsit de Dumnezeu...
Simone Weil -...Cel mai teribil paradox al libertatii crestine este ca a fi ales de Dumnezeu inseamna a fi parasit de El.......as adauga- aparent.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce Dumnezeu ii iubeste pe oameni? | florin.oltean75 | Generalitati | 3 | 22.02.2012 20:28:10 |
Dumnezeu iubeste neconditionat? | antoniap | Generalitati | 29 | 26.06.2011 21:44:49 |
am patito acum o luna si nu stiu ce inseamna daca ma puteti ajuta | istina | Intamplari adevarate | 31 | 04.03.2011 21:35:29 |
Daca Dumnezeu ne-ar parasi pentru o zi? | CuzaSfant | Intrebari utilizatori | 10 | 08.10.2010 23:32:57 |
|