Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.10.2009, 16:18:41
onyx235 onyx235 is offline
Member

Data înregistrării: 28.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Da, nici eu....
Reply With Quote
Vechi 22.10.2009, 08:58:06
Adelinne's Avatar
Adelinne Adelinne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Send a message via Skype™ to Adelinne
Question

Citat:
În prealabil postat de onyx235 Vezi mesajul
Da, de exemplu mi-a zis ca sufar f tare dupa o anume persoana ( si mi-a descris-o).
Am intalnit-o efectiv pe strada...nu ma cunostea de nicaieri.
Onix aici pe pamant toata lumea sufera ...tu vezi oameni fericiti? realitatea este cruda ...
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16

"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
Reply With Quote
Vechi 22.10.2009, 11:04:49
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adelinne Vezi mesajul
Onix aici pe pamant toata lumea sufera ...tu vezi oameni fericiti? realitatea este cruda ...
Suferim pentru ca nu stim sa iubim.Realitatea este asa cum o facem noi sa fie.
Reply With Quote
Vechi 22.10.2009, 20:43:42
Adelinne's Avatar
Senior Member

Unhappy

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Suferim pentru ca nu stim sa iubim.Realitatea este asa cum o facem noi sa fie.
Te inseli ! Nu stim sa iubim sau sa credem ca am iubit vreodata decat atunci cand pierdem totul. Pacat mare pacat dar si mare adevar...

"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Reply With Quote
Vechi 13.10.2009, 16:08:24
ioan_strainul
Guest

Implicit vez vietile sfintilor parinti

[Quote = onyx235; 172652] Acum cateva zile, o persoana, sa uitat la o poza de-a mea si a inceput sa imi place Jicei niste lucruri pe de îngrijire nu avea de unde sa le stie despre mine ... La fel si cu alta prietena de-a mea.

M-am speriat initial, am crezut ca e ghicitoare .. Vrajitoare sau mai stiu eu ce specie de genul asta ... Ea mi-a zis ca nu, ca doar sunt Darul inaintevederii si atat ... Ca se numeste clarvazatoare

Stau eu si ma intreb, oare Dumnezeu Dar acest da oricui? Nu cumva eo forma de inselaciune o Diavolului? [/ Quote]
Reply With Quote
Vechi 13.10.2009, 16:29:56
ioan_strainul
Guest

Post vedeti si intelegeti

vedeti si intelegeti si voi frati si surori intru domnul ca si sfintul apostol PAVEL a fost rapit cu duhul pna la al treilea cer si au fost ai alti sfinti parinti care au primit de la DUMNEZEU daru de a vedea inainte lucruri ce se vor intimpla in timpul veti lor si chear in viitor vedeti si cercetati cum ieremia a vazut prin ochi duhului cum alti au vazut cind sufletele a unor frati din manastiri ce nu stiau unde se afla pe lume dar in duhul ii cunostea si au vazut ridicarea sufletelor lor la ceruri ( luati seama ca acesti SFINTI ai lui DUMNEZEU duceau o viata aspra sfanta si curata de monahi si se luptau cu raul ce venea adesa cautind sai alunge din locurile in care erau sa iasa in lume sa vada toate scarbele si rautatile ce se faceau in lume in timpul vietii lor dar ei sarmani i nu lau tradat pe mantuitorul lor cum facem noi cei de azi fugim de BISERICA lui HRISTOS si de invataturile sfitilor parintii si in zile noastre avem intre noi sfintii dar nui ascultam pentr ca nu ne place urechilor ce ne spune noi avem tendinta de a judeca aspru pe fratii nostri ce nu ne fac noua pe plac sau nu sant deacord cu noi si cu apucaturile noastre lacome de a aduna cat mai multe comori pe acest pamant nu la ceruri .daca vedem pe unul ca greseste noi nu cautam sa ascundem goliciunea lui si sa o acoperim bunatatea faptelor noaste ce iesim repede in strada si la cltul ulitelor si clevetim pe fratele nostru <
Reply With Quote
Vechi 22.10.2009, 09:01:13
Adelinne's Avatar
Senior Member

Smile

Citat:
În prealabil postat de ioan_strainul Vezi mesajul
vedeti si intelegeti si voi frati si surori intru domnul ca si sfintul apostol PAVEL a fost rapit cu duhul pna la al treilea cer si au fost ai alti sfinti parinti care au primit de la DUMNEZEU daru de a vedea inainte lucruri ce se vor intimpla in timpul veti lor si chear in viitor vedeti si cercetati cum ieremia a vazut prin ochi duhului cum alti au vazut cind sufletele a unor frati din manastiri ce nu stiau unde se afla pe lume dar in duhul ii cunostea si au vazut ridicarea sufletelor lor la ceruri ( luati seama ca acesti SFINTI ai lui DUMNEZEU duceau o viata aspra sfanta si curata de monahi si se luptau cu raul ce venea adesa cautind sai alunge din locurile in care erau sa iasa in lume sa vada toate scarbele si rautatile ce se faceau in lume in timpul vietii lor dar ei sarmani i nu lau tradat pe mantuitorul lor cum facem noi cei de azi fugim de BISERICA lui HRISTOS si de invataturile sfitilor parintii si in zile noastre avem intre noi sfintii dar nui ascultam pentr ca nu ne place urechilor ce ne spune noi avem tendinta de a judeca aspru pe fratii nostri ce nu ne fac noua pe plac sau nu sant deacord cu noi si cu apucaturile noastre lacome de a aduna cat mai multe comori pe acest pamant nu la ceruri .daca vedem pe unul ca greseste noi nu cautam sa ascundem goliciunea lui si sa o acoperim bunatatea faptelor noaste ce iesim repede in strada si la cltul ulitelor si clevetim pe fratele nostru <
Multumesc ,imi place perspectiva ta frate !

Reply With Quote
Vechi 29.10.2009, 17:41:23
Deviant Deviant is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.10.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Deviant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de onyx235 Vezi mesajul
Acum cateva zile, o persoana, s-a uitat la o poza de-a mea si a inceput sa imi zica niste lucruri pe care nu avea de unde sa le stie despre mine...La fel si cu alta prietena de-a mea.

M-am speriat initial, am crezut ca e ghicitoare..vrajitoare sau mai stiu eu ce specie de genul asta...Ea mi-a zis ca nu, ca doar are darul inaintevederii si atat... Ca se numeste clarvazatoare

Stau eu si ma intreb, oare Dumnezeu da acest dar oricui? Nu cumva e o forma de inselaciune a diavolului?
Cred ca glumesti,toti avem acest dar,doar ca nu il stim folosi pentru ca suntem "orbi" din punct de vedere sufletesc,cine crede cu adevarat,Domnul ii va da.
E adevarat ca mai sunt si cei care lucreaza cu demoni si altele,dar aceia vor plati pentru ce fac.
Reply With Quote
Vechi 29.10.2009, 20:28:21
Adelinne's Avatar
Senior Member

Citat:
În prealabil postat de Deviant Vezi mesajul
Cred ca glumesti,toti avem acest dar,doar ca nu il stim folosi pentru ca suntem "orbi" din punct de vedere sufletesc,cine crede cu adevarat,Domnul ii va da.
E adevarat ca mai sunt si cei care lucreaza cu demoni si altele,dar aceia vor plati pentru ce fac.
Dar se stie ca si ei cei care ajung sa faca astfel de chestiuni care creeaaaza o aura foarte intunecata au sansa sa revina la credinta,(dar normal de dorit sa nu va doriti sa va jucati cu focul ..)..ca nimeni din cei vii nu este drept inaintea Ta...exemplu Sf Ciprian.

ps : spre exemplu un (frate ) preot calugar{ tin sa precizez ca eu le zic frati pentru ca si ei imi zic mie sora si au ajutat cum au putut in drumul meu ,eu aud sfaturile lor mereu cand sunt in primejdie } mi-a spus ca pe fratele meu natural il pot salva doar lacrimile de mama sub patrafir ...Si sa mai spun ca si eu simt ceva negativ la fratele meu si insensibilitate ca in acest an in ceea ce ma priveste nu am vazut la el,cu siguranta suferinta lui difera de a mea ,eu am gasit un refugiu ,el nu ! si nici nu vrea sa auda de Biserica>>> de parca Biserica iar face ceva rau...

Reply With Quote
Vechi 14.10.2010, 23:50:13
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
[quote=onyx235;172652]Acum cateva zile, o persoana, s-a uitat la o poza de-a mea si a inceput sa imi zica niste lucruri pe care nu avea de unde sa le stie despre mine...La fel si cu alta prietena de-a mea.

M-am speriat initial, am crezut ca e ghicitoare..vrajitoare sau mai stiu eu ce specie de genul asta...Ea mi-a zis ca nu, ca doar are darul inaintevederii si atat... Ca se numeste clarvazatoare

Stau eu si ma intreb, oare Dumnezeu da acest dar oricui? Nu cumva e o forma de inselaciune a diavolului?[/QUOTE

Dumnezeu lucreaza prin oameni ,si poate acea femeie are credinta mare si Dumnezeu i-a dat acest dar .
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns
Reply With Quote
Răspunde