![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
care dragoste?? ce dragoste e aia cand ignori si hulesti icoanele, crucea, biserica si preotii, unde e dragostea?.... nu e nici o dragoste frate, da-ia sau lepadat de cele spuse mai sus, pt dragostea ce poarta domnului... parerea mea e ca sunt rataciti rau frate, trebuie sa ne rugam pt intoarcerea lor la adevar... doamne ajuta
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca fii putin mai atent mai, ca s-a inventat si termenul „sora”, mai... Citat:
Cred insa ca nici un neoprotestant nu ar face asa ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acesta este primul articol al crezului. Pana aici sunt diferente? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Absolut nici o diferență :) Mai departe... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Credem ca Iisus Hristos este Fiul Tatalui si a doua persoana Dumenzeiasca din Sfanta Treime, care s-a intrupat in mod miraculos din Preasfanta Fecioara Maria prin interventia Duhului Sfant |
|
|||
|
|||
![]()
Ca persoane suntem destinati iubirii evanghelice!
|
|
|||
|
|||
![]()
cand veti inceta sa mai spuneti cuvantul secta...daca eu as spune mereu la preotii ortodocsi homosexuali var conveni?mai terminati odata cu secte...secte...nu orice cult care nu este ortodox este secta...ma scuzati dar mi.am iesi din pepeni...m.am cam saturat de cuvantul secta...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Nu mai stiu cum se numea Sfantul Parinte care a adus aceasta frumoasa explicatie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sf Spiridon al Trimitundinei a dat ca exemplu CARAMIDA ... s-a rugat lui D-zeu si caramida s-a despartit in cele 3 elemente din care a fost alcatuita: PAMANT , APA si FOC. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|