Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2009, 20:14:54
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de filaret19 Vezi mesajul
bucati de lemn!...tu nu ai nimic sfant si iti place sa faci pe oameni sa ii doara sufletul.in atata manie -unde sa mai incapa Dumnezeu.

Nu, filaret, nu ai inteles. Andrei are dreptate in cazul asta. Este usor sa mergi la niste straini de Caraciun sau de Pasti, sa le dai o mica atentie, sa le spui o vorba buna, sa glumesti un pic, si apoi sa pleci in treaba ta. Dar cine are curajul sa ofere voluntar cateva ore pe saptamana, nu la stat de vorba cand totul e curat si e bine, ci ingrijire efectiva a celor batrani si bolnavi. Nu de flori si icoane au nevoie acei oameni, ci de cineva sa spele pe jos, sau sa le schimbe scutecele, sa ii spele, sa ii suporte cu tot cu nervi si pretentii. Asta e greu, si nu multi vor.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2009, 09:16:27
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Si asta-i frumos, dar am o intrebare
Cit timp ati petrecut cu ei? citeva minute?
V-ati gindit sa veniti sa oferiti "o floare" sub forma de voluntariat la spalat, igiena personala( peste tot) , la curatat paturile, la servirea mesei, la intretinerea conversatiilor, a nervilor, isteriilor, la oprirea batailor, a frustrarilor. Acelea sunt intradevar garoafe si iconite(nu bucati de lemn)!
Dl.Andrei ma bucur sa aud ca dvs.ati putut face mai mult decat mine, sper sa mai fie si altii ca dvs- multi, care ajuta la igiena pers. curatat paturile , la serv mesei, la intretinerea conversatiilor(asta am facut si noi!)si celalate.In ce ma priveste eu nu am povestit cele de mai sus ca sa ma laud, ci doar ca sa nuantez cata nevoie au ei- batranii de dragoste si atentie si cat se bucura cand o primesc ..si nu simt nevoia sa ma justific daca fac sau nu mai mult decat atat si de ce nu...fiecare face ce si cat poate important este sa facem fiecare cate ceva mult sau putin cat putem!

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Tags
intamplari din viata

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
intamplari gasite in pateric donisaadriana Calugarul 13 18.01.2015 06:42:43
Vise si intamplari "ciudate". Ce reprezinta ? TudorN Morala Crestina 11 28.11.2013 11:47:51
intamplari adevarate arle Intamplari adevarate 39 01.03.2012 17:38:41
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31
intamplari Saurian Intamplari adevarate 16 11.05.2007 19:30:39