![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca TE_AI MINTIT si ai crezut in ceva pentru care nu ai avut confirmari si verificari ca exista sau nu, oare nu este vatamator sufletului? Minciuna de sine este una dintre cele mai grave forme de minciuna...faptul ca ne consideram a fi ceva ce nu suntem! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare? In unele cazuri in care multi sunt avari da, dar in MAJORITATEA CAZURILOR celor care string comori, ei platesc si IMPOZITE din care tu, DIN IUBIREA LOR, a celor bogati PENTRU TINE, ai drumuri asfaltate si spitale, apa calda la robinet, WC-uri in casa nu in spatele ei, educatie GRATIS, cupole aurite la Minastiri! si cite si ma cite. Asa ca sa avem respect si consideratie pentru cei care chiar daca nu sunt dusi prea des la biserica deoarece ei IUBESC ALTFEL, prin caritate si munca SUSTINUTA pentru societate.! Sa stam drepti(nu dispretuitori asa cum ne este felul in Balcani) si sa stam cu frica si respect! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
adica e nici mort nici viu Sufletele miilor de palestinieni pe care i-a omorat si in special al copiilor din Sabra si Shatila nu il lasa ,a crestinilor din Ierusalim si din Liban pe care i-a masacrat,masacrat Daca intr-o zi asta se trezeste o sa ziceti ca e MESIA ca dupa 4 ani de coma poti sa spui ca a inviat din morti ,nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum ai vedea tu o bicicleta ca urca la deal daca nu da nimeni la pedale si nici nu se exercita nici o forta asupra sa? In concluzie n-am vedea-o deloc, n-am exista. Neant ar fi totul. Acum ca unii cred ca nu exista, si ca aici e si raiul si iadul, asta e alta treaba. Asta nu inseamna ca Dumnezeu nu le poarta lor de grija si ca ei ar exista si fara Dumnezeu. Last edited by bmadalin; 19.12.2009 at 17:37:29. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
INVIEREA DOMNULUI | iosif | Din Noul Testament | 21 | 20.04.2025 09:32:01 |
Ce sens are Invierea? | Claudiuzara | Intrebari utilizatori | 12 | 21.04.2012 17:21:44 |
Invierea fiicei lui Iair | costel | Generalitati | 5 | 31.01.2011 14:52:47 |
Invierea | LapetiteMoc | Generalitati | 6 | 04.04.2010 19:10:29 |
Invierea la manastire | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 15.04.2009 08:56:17 |
|