![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
avand in vedere ca doar pe chirie dau 300 de eur la care se adauga si celelalte cheltuieli pe care nu le poti evita..cu siguranta nu m- as descurca cu un salariu de 8-9 mil cat as putea avea daca as intra in invatamant.
Last edited by maniucu; 17.12.2009 at 20:04:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mi-au placut calculatoarele, m-am facut IT-ist. E bine, e rau? Ca meserie e ok, e frumoasa, e bine pozitionata pe piata salariilor. Dar cred ca pe copilul meu nu l-as incuraja sa se faca IT-ist. Intr-o tara civilizata mi-ar placea sa fiu medic. In Romanica cred ca nu mi-ar place sa fiu medic, pentru ca spitalele sunt prea infecte si ca sa rezisti trebuie sa mai devi si insensibil (parerea mea). Apoi nu stiu daca as rezista, ca sunt cam fricos si sperios. Dar mi se pare meseria cea mai frumoasa. Si cred c-ar trebui platita cel mai bine. Si aici ai posibilitatea sa-ti deschizi un cabinet al tau. Apoi Arhitect. Stiu cativa arhitecti, e o meserie frumoasa... Apoi ar mai fi preot. Nu stiu daca e trecuta la meseri, dar e si ea pe acolo pe langa medicina. Si ea, ca si doctorul ajuta mult pe oameni. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Numai bine!
|
|||
|
|||
|
Am lucrat în mai multe domenii foarte diferite unele de altele.Am învățat din mers am lucrat și am învățat pentru a mă putea descurca în munca pe care am făcut-o.Mi-a plăcut tot ce am lucrat și am convingerea că nu noi suntem cei care ne alegem profesia ci aceasta ne alege pe noi pentru a cunoaște un anumit grup de persoane sau pentru a ne pune în față situații folsitoare pentru evoluția noastră spirituală.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mie mi-ar placea sa am o casuta la tara.
Sa stau acasa si sa-mi ingrijesc gradina. Sa ma bucur de soare imbracata cu o rochie de in si cu o palarie de paie. Sa nu fiu nevoita sa ies din "raiul" meu decat la mare nevoie. Cand vin copii de la scoala si sotul de la servici, eu sa le asez masa apoi sa stam de vorba pe veranda. Sa am un "loc secret" unde sa pictez. Lista "dorintelor" ar putea continua, dar ma opresc aici pentru a nu supara pe Doamne Doamne cu aceste "copilarii" ale mele. |
|
|
|||
|
|||
|
Farmacist, bibliotecar, traducator, librar, redactor intr-o/pentru o editura.
Am facut altele mai pamantesti in schimb. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| ce afacere personala v-ar placea sa aveti ? | Mirela0110 | Generalitati | 32 | 06.12.2011 12:30:29 |
| Huidu la "Voluntari de profesie" | VladCat | Generalitati | 0 | 28.01.2011 20:21:35 |
| Preotul si altii din cler - profesie/har pentru toata viata? | sophia | Preotul | 6 | 14.03.2010 19:02:25 |
| Ce profesie | luceafaruldincer | Din Noul Testament | 1 | 11.12.2009 11:04:02 |
| Cersetoria=nevoie sau profesie? | corbu | Reguli in Biserica | 38 | 26.09.2009 21:33:56 |
|
|