![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Andrei , scopul nostru in mare este sa gasim calea spre mantuire . Atat timp cat tu asculti muzica rock si iti provoaca placere, este pacat da . Poti asculta muzica rock din placere , dar si aici , mesajele in muzica rock difera si sunt foarte vaste ,daca te schimbi ca si persoana cand asculti o melodie , sau te lasi influentat de ea, iar nu este bine .
Sunt pacate mult mai mari , ar trebuii sa te gandesti cum SA-L IUBESTI PE IISUS , CUM SA-TI IUBESTI APROAPELE , restul vin de la sine , daca dragostea din sufletul tau lucreaza cum trebuie . Am fost si eu fan mare a trupelor de genul Slayer , Metallica , Sepultura , Ozzy Osbourne si altele... Depinde cum te schimba muzica , daca te schimba in bine atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi , daca te schimba in rau , atunci este o problema . Sebastian .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
legat de multitudinea de stiluri rock de care a amintit moshu - stiu ca rockul este foaaarte foarte variat, dar mi se pare ca tocmai aceasta categorisire este o generalizare. :) pana la urma sunt melodii si melodii, in oricare stil de muzica. cateodata chiar si muzica clasica te poate deprima.. mie wagner de exemplu nu imi place, e ceva "intunecat" la el.. :) |
|
|||
|
|||
![]()
lol voi ati avut o problema serioasa , eu inca ascult rock si nu am nimica
am doar 14 ani si ma simt perfect. parerea mea ca muzica nu te face nici satanist nici gay nici ...... nuj cum sa zic . mi se pare o prostie ce ati scri mai sus |
|
|||
|
|||
![]()
cea mai mare prostie de site poti sa asculti si black metal si nu metal si ce vrei nu are cum sa scoata ce e mai rau din tine
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu exemplificare la obiect: piesa cutare - idei transmise, etc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|