Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2010, 15:32:57
SebastianD's Avatar
SebastianD SebastianD is offline
Member

Data înregistrării: 03.01.2010
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Andrei , scopul nostru in mare este sa gasim calea spre mantuire . Atat timp cat tu asculti muzica rock si iti provoaca placere, este pacat da . Poti asculta muzica rock din placere , dar si aici , mesajele in muzica rock difera si sunt foarte vaste ,daca te schimbi ca si persoana cand asculti o melodie , sau te lasi influentat de ea, iar nu este bine .
Sunt pacate mult mai mari , ar trebuii sa te gandesti cum SA-L IUBESTI PE IISUS , CUM SA-TI IUBESTI APROAPELE , restul vin de la sine , daca dragostea din sufletul tau lucreaza cum trebuie .
Am fost si eu fan mare a trupelor de genul Slayer , Metallica , Sepultura , Ozzy Osbourne si altele... Depinde cum te schimba muzica , daca te schimba in bine atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi , daca te schimba in rau , atunci este o problema .

Sebastian .
Vechi 07.01.2010, 15:39:02
andrei_im's Avatar
andrei_im andrei_im is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.12.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de redandrei90 Vezi mesajul
Am apelat la parerile voastre pentru ca am ramas stupefiat ca singurul gen de muzica pe care il mai ascult din cand in cand e satanic si daca mai ascult voi arde in flacarile iadului... mi se pare un pic exagerat.
e putin exagerata formularea, dar formularea nu exclude raul de nicaieri. :) a spus foarte bine fratele Sebastian mai sus - cauta sa dobandesti tu pacea sufleteasca si rugaciunea curata si atunci o sa simti tu, fara sa-ti explice nimeni, ce iti vatama sufletul si ce nu (o sa-ti explice chiar Dumnezeu). "Cautati mai intai Imparatia Cerurilor si toate celelalte se vor adauga voua!"

legat de multitudinea de stiluri rock de care a amintit moshu - stiu ca rockul este foaaarte foarte variat, dar mi se pare ca tocmai aceasta categorisire este o generalizare. :) pana la urma sunt melodii si melodii, in oricare stil de muzica. cateodata chiar si muzica clasica te poate deprima.. mie wagner de exemplu nu imi place, e ceva "intunecat" la el.. :)
Vechi 26.06.2010, 15:13:19
RoCkoN RoCkoN is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.06.2010
Unhappy

lol voi ati avut o problema serioasa , eu inca ascult rock si nu am nimica
am doar 14 ani si ma simt perfect. parerea mea ca muzica nu te face nici satanist nici gay nici ...... nuj cum sa zic . mi se pare o prostie ce ati scri mai sus
Vechi 26.06.2010, 15:15:43
RoCkoN RoCkoN is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.06.2010
Thumbs down

Citat:
În prealabil postat de Ioan-Victor Vezi mesajul
Depinde ce fel de rock asculti si de cat timp il asculti...Eu ascultam (si inca mai ascult cateodata) nu metal iar genu asta scoate tot ce e mai rau din tine(la fel ca toate genurile de metal)...
cea mai mare prostie de site poti sa asculti si black metal si nu metal si ce vrei nu are cum sa scoata ce e mai rau din tine
Vechi 10.01.2010, 12:35:52
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de The_Fallen Vezi mesajul
Eu incep sa cred ca persoanele care critica rockul in acest thread au idei preconcepute si au intrat in rock cu idei preconcepute si cu ideea ca fac ceva rau.Altfel nu imi explic.Cum sa urli la oameni si sa ii lovesti din cauza rockului?Sigur nu muzica era cauza.Si eu am spus o rugaciune (Tatal nostru) in timp ce ascultam rock si nu m-a oprit nimic.Asa ca, explicatii...?
Poti sa ne faci un rezumat al mesajelor muzicii rock pe care o asculti?

Cu exemplificare la obiect: piesa cutare - idei transmise, etc.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este sclavia un pacat ? Viceroy Morala Crestina 42 23.02.2015 12:35:30
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
este pacat sa fac otoplastie? sweety Generalitati 34 29.03.2009 00:38:55