![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
danion vasile a raspuns pe blog despre aceasta asa zisa problema cu stilismul de care a fost acuzat. cat despre "lupta" cu ierarhia (de parca s-ar lupta cu insusi Dumnezeu), exista sfinti canonizati care au marturisit impotriva a ce ne spune ierarhia sa facem astazi..
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu unul ma tem si sa deschid subiectul daca as fi dat identitatea publica. Ei crezi ca de ce ies in fatza? Pentru ca au ceva in spate... orice spate tot cate o loja il face |
|
|
||||
|
||||
|
Eu una am citit vreo 3-4 carti de-ale lui Danion Vasile si mi-au adus atata bucurie si invatatura duhovniceasca, incat imi doresc sa ii dea Dumnezeu sanatate si gandul bun sa isi continue opera misionara! Despre cipuri si altele de genul acesta, nu ma pronunt, pentru ca nu stiu ce sa cred. Sa traim pana atunci si sa ne dea Dumnezeu puterea sa facem ce e bine. In rest, numai bine!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Orice om are urcusur si coborasuri, de obicei cand cineva incearca sa urce prea repede, ajunge sa se impiedice si sa cada.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si cateva zeci/sute de carti si articole anti-masonerie, si autorii lor sunt bine mersi. |
|
|
|||
|
|||
|
Si ar fi trebuit sa pateasca ceva?
|
||||
|
||||
|
Si-acum ce-ai vrea ca toti care scriu carti antimasonice si tot cei care vorbesc de rau masoneria, sa auzi ca au murit suspect? Asta ar da de banuit, si i-ar da de gol si pe masoni.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vezi pe unul ca se agita..vai ce mare si tare crezi ca este, vine a doua zi unul si iti zice ca e mason, il crezi si pe ala. Barfa trebuie sa-ti fie tare draga, cred ca e sursa ta de informare nr. 1. |
|
|
|||
|
|||
|
Vedeti aci un articol despre Sfantul Iosif Isihastul,Sfant canonizat si referitor la existenta harului la Bisericile ortodoxe canonice si la ramura mateita a bisericilor pe stil vechi si la cea florinita care insa au primit hirotonii valide din BO Greaca.
http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...si-calendarul/ "Se făcea că mă aflam pe o fâșie a Sfântului Munte intrată în mare si care era amenințată să fie scufundată de valuri. Mă întrebam cum de am ajuns în acel loc atât de primejdios și cugetam înfricoșat că de vreme ce acea fâșie se desprinsese de Munte și se clătina de valuri, peste puțin avea să se scufunde, iar eu să mă înec, deoarece valurile înce*puseră deja să acopere stânca. Lângă mine însă vedeam Muntele uriaș, Athonul, ce spărgea orice val al mării. Atunci cugetam în sinea mea ca de îndată ce se va apro*pia stânca de Munte, să sar pe acesta, după care nu aveam de ce să mă mai tem. Și ast*fel, cu primul prilej ce s-a ivit, am sărit pe pământul tare al Muntelui. Și într-adevăr, peste puțin stânca cea mică a fost înghițită de mare, iar eu am spus ușurat: «Slavă Ție, Dumnezeule!». Și îndată m-am trezit." Vedeti Sfintele Biserici ortodoxe canonice sunt acel munte din vedenia acelui Sfant. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Raspunsul lui Danion Vasile la acuzatiile de "propaganda stilista" | BogdanF2 | Generalitati | 45 | 25.06.2015 14:51:02 |
| blog part 2 | padrevicentiu | Generalitati | 5 | 15.06.2010 00:15:49 |
|
|