![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dumnica 26 februarie este Duminica Iertării. Avem până atunci destul timp să ne cerem iertare unii de la alții și să intrăm în Postul cel mare cu inima curățată de orice vrajbă sau mânie. Așa făceau batrânii noștri, așa mai fac încă cei de pe la sate și așa se face în multe mănăstiri. Iertați-mă fraților și dragele mele surori pentru cuvântul care poate uneori a durut. Postul să ne fie cu folos spre sporirea virtuților dar și spre înmulțirea harului. |
|
|
||||
|
||||
|
Imi cer iertare tuturor celor pe care i-am suparat ...cu voie sau fara de voie...ca cuvantul sau cu gandul...va rog sa ma iertati fratilor ca am indraznit sa scriu cuvant aici pe forum...fara sa fiu intarita duhovniceste!
|
|||
|
|||
|
Si eu va rog, pe toti cei pe care i-am suparat intr-un fel sau altul, sa ma iertati!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dumnezeu iarta dar nu uita | ladyanda | Generalitati | 22 | 06.06.2011 22:05:52 |
| iarta-ma sunt tanar | maria32 | Generalitati | 0 | 18.02.2011 21:35:06 |
| Scuze, iarta-ma, nu pot | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 34 | 01.01.2011 22:59:48 |
| Doamne iarta militari | BogdanBogdan | Generalitati | 18 | 22.03.2008 21:29:18 |
| Doamne iarta-ne pe noi pacatosii si ne miluieste | serb_crina | Preotul | 3 | 04.12.2007 22:54:16 |
|
|