![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu daca sunt de post...dar pentru prost gust si pentru o proasta sanatate sunt cu siguranta...
Iar ca sfat sincer: EVITATI cat puteti vegeta si alti amelioratori de gust...folositi legume si vegetale prospete care puse in cantitati suficiente sigur vor da un gust mult mai bun si mai sanatos mancarii decat daca puneti vegeta sau nu stiu ce alt condiment. Iar ca idee supa propusa de Miha-anca mai sus nu stiu in ce masura face parte din mancarea traditionala romaneasca.
|
||||
|
||||
![]()
500 g fasole boabe pusa de seara in apa, se fierb cu 1-2 cepe, 1 morcov, si sare dupa gust. Dupa ce a fiert bine daca este cazul se strecoara de apa si se scoate cepa si morcovul. Apoi se mixeaza adaugandu-se o ceapa cruda, 1-2 linguri/ ite mustar (dupa gust), piper si sare (daca mai este cazul)...se amesteca cu mixerul si se pune ulei pana se omogenizeaza si se face ca o pasta (asemanator cu salata de vinete, deci sa nu galgaie in ulei).
Ingredientele se pot adauga si dupa gust...daca vreti mai sarat, mai condimentat, mai cu gust de mustar, mai cu gust de ceapa...etc Pofta buna!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Bibliei romanesti | Alustor | Intrebari utilizatori | 3 | 09.10.2012 14:48:27 |
Fototeca ortodoxiei romanesti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 09.02.2012 12:08:09 |
costume populare-traditii romanesti | lore86 | Generalitati | 9 | 18.12.2011 11:22:37 |
Pastorale ale IPS Mitropoliti ai Bisericilor Ortodoxe Traditionale | razvan.mn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 7 | 20.04.2010 20:14:32 |
23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 19:26:26 |
|