![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aveti dreptate ,nu avem dreptul sa criticam preotii ci sa fim atenti la ce educam si cum educam copii daruiti de bunul Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ba încă dacă ar fi să ne luăm după învățătura Bibliei și a sfinților părinți astfel de căderi morale ar trebui să devină din ce în ce mai dese pe măsură ce trece timpul și Apocalipsa e aproape. Însă ceva mă face să mă îndoiesc de adevărata ta credință. Spui că sunt mii de cazuri ? Mii de cazuri de ce anume? De preoți care curvesc în altar? Înseamnă că din cei 14 mii de preoți de mir câți are BOR, o bună parte sunt niște degenerați? Pe ce date te bazezi când spui "mii de cazuri"? Pe faptul că o dată la câteva săptămâni sau luni mai apare vreunul la televizor, ca subiect de știri? Eu cred că nu e vorba nici pe departe de mii de astfel de preoți. .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vrut sa zic sute.Mii nu sunt,evident.Credinta mea este intru Hristos,sunt ortodox si nu doresc sa-mi schimb religia,pretuiesc ortodoxia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Au existat, exista si vor exista in continuare pentru ca ierarhii le permit caderile, ii tolereaza, nu le pasa ca smintesc lumea. Crezi ca noi aflam de aceste lucruri si mai-marii lor nu stiu? In loc sa-i ameninte cu caterisirea sau chiar sa-i dea afara din biserica si de pe jobul ocupat, ii lasa sa faca de ocara Biserica Ortodoxa, ca doar-doar se vor indrepta... La Sfantu-Asteapta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Dar scandalul cu femei creste ratingul.. oamenii s-au plictisit de telenovele, s-au plictisit de reality shouri... nu-i entuziasmeaza decat reality shouri cu preoti in ipostaze jenante ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Topic retoric, se deschide pentru n -a oara sesiunea judecatii preotilor la modul vag, subiectiv si general.
Pana nu de mult credeam ca sunt doar apucaturi protestante. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te indoiesti de credinta mea ortodoxa? ![]() Stiu ca au mai existat astfel de topicuri dar ce vreau e sa intreb e pana cand si ce e de facut cu acesti oameni. |
|
|||
|
|||
![]()
Inca o data, chiar nu realizezi cat de retorica si inutila este intrebarea ta?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
ce s-a intamplat pana la urma? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 20.05.2011 08:49:05 |
pana cand se tine Pelerinajul pe Dealul Mitropoliei | mirela1990 | Generalitati | 2 | 26.10.2010 22:48:36 |
Pana la ce data? | Qquasar | Nunta | 3 | 01.11.2008 15:03:02 |
TELEVIZIUNEA ORTODOXA PANA CAND VOM ASTEPTA? | dorinel78 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 57 | 20.07.2007 17:16:00 |
|