![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sper sa fie asa cum cred eu, si nicidecum "basmul' asta sectar...cu ortodocsii desfranati si orbecanind prin mlastina pacatelor, si NP ingerasi, cantand la lira... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ai niste obsesii personale pe care le tot infiltrezi pe forum in discutii care n-au nicio legatura cu "preocuparile" tale.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Pe langa partea din mesaj cate te-a deranjat, mai era si aceasta intrebare: Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu atac preotii, nu atac biserica, nu atac nimic pentru ca si daca ar face-o nu mi-ar folosi la nimic. Personal consider ca marea majoritate a preotilor aleg acest drum in viata pentru avantaje de tot felul si nu pentru ca este o chemare de la Dumnezeu. Am tras aceasta concluzie din experienta de viata cu diversi, fie ca practicau preotia, fie se pregateau sa devina. Este valabil si pentru pastori care au tentatii mai putine(in sensul ca presteaza mai putine servicii religioase) dar care pot pica cu mare usurinta in capcana de se crede buricul pamantului prin faptul ca prezinta niste idei de la amvoane. Sau care una spun si alta fac si tot asa, de aceea credinta noastra nu trebuie sa fie dupa ce vedem la altii, altfel vom fi foarte dezamagiti. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu inteleg ceva | Eliana | Despre Sfanta Scriptura | 10 | 11.08.2010 22:18:48 |
ajutati-ma sa inteleg | catalinabalhui | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 1 | 23.09.2009 12:32:00 |
|