Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2010, 11:03:13
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Eu am parcurs drumul in sens invers.
Intai am experimentat starea de credinta, dupa care am ajuns la necredinta.
Ba nu ai ajuns la necredinta. Daca ajungeai la necredinta nu mai intrai niciodata pe acest forum.
Vechi 06.05.2010, 11:04:04
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Ba nu ai ajuns la necredinta. Daca ajungeai la necredinta nu mai intrai niciodata pe acest forum.
Si tu de ce crezi ca am intrat?
Care e parerea ta?
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 11:04:30
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Argumentul este valabil si pentru crestinii care intra pe forumurile de atei?
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 18:22:34
Anytza
Guest

si manualele de biologie spun asa:"specia este o comunitate de populatii care se pot incrucisa intre ele si care sunt izolate reproductiv de alte comunitati similare. indivizii apartinand unei specii diferite nu se pot incrucisa sexuat, sau, daca se incruciseaza, hibrizii sunt sterili."(manual scolar de I. Teodorescu, L. Gavrila,etc.,"biologie.genetica.ecologie.evolution ism VIII", ed. didactica si pedagogica, pag 4.) Izolarea reproductiva e un argument contra evolutionismului.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 18:23:43
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anytza Vezi mesajul
si manualele de biologie spun asa:"specia este o comunitate de populatii care se pot incrucisa intre ele si care sunt izolate reproductiv de alte comunitati similare. indivizii apartinand unei specii diferite nu se pot incrucisa sexuat, sau, daca se incruciseaza, hibrizii sunt sterili."(manual scolar de I. Teodorescu, L. Gavrila,etc.,"biologie.genetica.ecologie.evolution ism VIII", ed. didactica si pedagogica, pag 4.) Izolarea reproductiva e un argument contra evolutionismului.
Ai mai zis asta.
Zi-mi pe ce te bazezi cand spui ca pamantul are 10000 de ani.
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 09:52:43
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Fals.
Si dovada este existenta speciilor ring http://en.wikipedia.org/wiki/Ring_species

Chiar daca speciile roz si verde nu se reproduc, ele o fac cu speciile intermediare din lungul lantului.
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 14:08:46
Anytza
Guest

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
O fi 1-0 dar la atacuri la persoana sau reationamente ilogice in rest nu vad unde.
Citat:
Daca n-am intra ati crede ca tot ce spuneti este unanim acceptat cand realitatea este cu totul alta.
Si as mai adauga faptul ca de foarte multe ori, suntem atacati prin tot felul de metode abjecte. Evident, simtim nevoia sa ne aparam impotriva prejudecatilor crestinilor.
Citat:
Spre deosebire de marea majoritate a celor care-si fac cruce in autobuz cand trec pe langa o biserica, eu ma spal destul de des. Asa ca nu stiu la ce te referi.
Citat:
Pe unii ii satisface nivelul respectiv. Lumea vrea ceva usor si care sa te gadile in orgoliul personal. Pana la urma pasarea pe limba ei piere.
Cat timp rezultatul ii convine, ce mai conteaza daca logica e una speciala.
Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul

Chiar daca speciile roz si verde nu se reproduc, ele o fac cu speciile intermediare din lungul lantului.
Am citit, am inteles, dar, conform exemplului, ei tot pescarusi sunt, adica aceeasi specie, si nu "evolueaza" in alta specie, complet diferita.

Citat:
Si mai ales ca ateismul e ilogic!
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 20:04:29
Anytza
Guest

Citat:
"specia este o comunitate de populatii care se pot incrucisa intre ele si care sunt izolate reproductiv de alte comunitati similare. indivizii apartinand unei specii diferite nu se pot incrucisa sexuat, sau, daca se incruciseaza, hibrizii sunt sterili."(manual scolar de I. Teodorescu, L. Gavrila,etc.,"biologie.genetica.ecologie.evolution ism VIII", ed. didactica si pedagogica, pag 4.) Izolarea reproductiva e un argument contra evolutionismului.
Si tu ai zis:
Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Fals.
Si asta e definitia dupa wikipedia, acolo unde m-ai trimis tu:"There are many definitions of what kind of unit a species is . A common definition is that of a group of organisms capable of interbreeding and producing fertile offspring of both genders, and separated from other such groups with which interbreeding does not (normally) happen."
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 09:53:05
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
Asta e citat din Vladuca?
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 16:50:21
Anytza
Guest

Minunile din Ortodoxie sunt oameni vindecati de boli de moarte, nu norisori si nu stiu ce pete...

Last edited by Anytza; 22.04.2010 at 16:54:30.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07