![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
scuzam-a ca in timp ce tu cercetai micile povestioare hazli de pe forum eu faceam altceva ma rugam dupa rinduiala bisericii noastre strabune ,domnuca ori dsoara dumneata 'aveti' la biserica dv.pc. de unde incercai sa ma gidili pe internet.ei astai buna ce sa fac nu eram pe faza de se mai si roaga omul mai citeste ceva ziditor de suflet,dar ce nu ai inteles?suntem noi cei ce ascultam de biserica si restul care nu asculta si sunt condusi de o alta natura.nu ai auzit de dat cu flit?am sa iti traduc din romaneste in romaneste pe vremea bunicilor si pina in zilele noastre existau pompe de flit compuse din atomizor+rezervor de lichide toxice se foloseste pentru deparezitarea forumului de intrusi de alte confesiuni ce a fost asa greu de priceput?iar sanatatea mea se desfasoara conform standardului de pacatosenie a mea sa iti traduc?inseamna dupa fapta si rasplata.in speranta ca m-am facut inteles am sa inchei multumindu-ti pt.intelegere la. buna vedere
|
|
|||
|
|||
![]()
de ce nu afisati ora cind am facut comentariu ora15 fara un pic
|
|
|||
|
|||
![]() Auzi mai Gibi, nu stiu de unde am impresia ca am mai citit undeva chestiile astea cu „ eu ma rog, altii-s pe net” si „ noi ascultam de biserica, restul nu asculta”... Aaaa, da. In pilda cu vamesul si fariseul.... Citat:
Incearca si tu un indemn duhovnicesc auzit in Biserica, daca tot ai fost in ea! Last edited by penticostalulmantuibil; 09.05.2010 at 16:22:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Fii ascultator, infranat, nu osandi, pazaste-ti mintea si inima de gandurile cele rele, si gandeste-te ca toti oamenii sunt buni si Domnul ii iubeste. Pentru acest gand smerit, Harul Duhul Sfant va via intru tine si vei zice: “Milostiv este Domnul!”.
Nu judecati, ca sa nu fiti judecati DOAMNE AJUTA |
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu ne pripim. Cum ar fi ca Dumnezeu sa "deparaziteze" lumea de acestia si de unii dintre noi, care purtam numele de crestini, cu necuviinta. Totusi, nu o face. Sa nu ne mire faptul ca Dumnezeu revarsa darurile sale, din belsug, peste unii, chiar dintre cei care ii neaga existenta. El are planul si lucrarea Sa cu fiecare dintre noi.
Macar un lucru de l-am invata de la Dumnezeu, anume cate sanse ne ofera Acesta, sa venim la cunostinta Adevarului. Noi, de multe ori nu numai ca nu dam altora sanse, ci ne lipsim chiar si pe noi insine de ele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|