![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar din pomul cunoștinței binelui și răului să nu mănânci, căci, în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreșit!” Deci stiau la ce se expun. Fusesera avertizati foate clar. Citat:
Și izgonind pe Adam, l-a așezat în preajma grădinii celei din Eden și a pus heruvimi și sabie de flacără vâlvâitoare, să păzească drumul către pomul vieții." Deci nu gradina e pazita, ci drumul spre ea, ca sa nu ajunga nimeni acolo. Cu alte cuvinte este ascunsa.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Erau vesnici dar au adus moartea cind au incalcat porunca data de DUMNEZEU ca sa nu manince din pom. Cine a creat pomul asta? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dumnezeu a creat omul din iubire si sigur ca a dorit tot ce este mai bun pentru om. Omul a fost creat cu posibilitatea de a nu muri, insa nu a fost creat nemuritor deoarece alegerea trebuia sa fie a omului. Dumnezeu nu l-a intrebat pe Adam daca vrea sa fie creat insa prin aceasta porunca in care se cuprindea intreaga lege morala omul se afla in posibilitatea de a alege nemurirea sau moartea! In gradina Raiului erau mai multi pomi nu doar cei doi; puteau manca din orice pom; un singur pom era oprit si asta nu din rautatea lui Dumnezeu( asa cum o evidentiati mai mereu) ci pentru ca Dumnezeu sa vada ascultarea si iubirea omului fata de EL! Dumnezeu nu l-a obligat sa nu manance ci i-a spus doar ca: in ziua in care vei manca, vei muri Alegerea a fost a omului! Tu crezi ca Dumnezeu S-a bucurat ca primii oameni au ascultat de diavol? Eu cred ca S-a simtit tradat! Si apoi tot din iubire Dumnezeu l-a intrebat pe Adam, a intrebat-o pe Eva dar au recunoscut ei fapta? Au dat vina unul pe altul si inclusiv pe Dumnezeu prin cuvintele:" femeia pe care mi-ai dat-o" pierzand astfel sansa iertarii. Omul nu si-a cerut iertare! De ce vedeti in toate vina lui Dumnezeu? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Ba a vrut si inca mai vrea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Cine la creat?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Acum lasand gluma la o parte Ei au fost curiosi si nimic mai mult (Cum spune un proverb..Curiozitatea omoara pisica) Dar intrebarea mea (prosteasca)este! De ce era necera existenta acelui pom in Rai ,Dumnezeu stiind ca omul este nestiitor si poate cadea in prapastie foarte usor? Este ca si cand ai lasa un copil in preajma unui sarpe , stiind ca acel copil nu are cunoasterea de a se apara .... PAREREA MEA ESTE CA DUMNEZEU SI-A INCERCAT INGERII SI NU PE OAMENI Last edited by Sf.Asteapta; 10.05.2010 at 01:45:31. |
|
|
||||
|
||||
|
Parerea mea este ca, se cunoaste cu varf si indesat ca madame Eva, a muscat din maru' cu pricina, si mai apoi, l-a "imbrobodit" pe mosiu Adam, da, da, se vede si din avionu' bucuresti-moskva...forumu' nostru...
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre uitarea binelui | ionut12 | Generalitati | 6 | 27.03.2012 15:47:26 |
| cunoasterea binelui si al raului | Anna | Despre Sfanta Scriptura | 14 | 27.05.2009 02:45:16 |
| Ce inseamna "cunoasterea binelui si a raului"? | mq | Generalitati | 27 | 23.01.2007 06:11:16 |
|
|