Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.05.2010, 20:14:24
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Ai tu ce ai cu fritzii astia...dar oricum am privi noi problema, fritzii sunt f harnicosi...muncesc oamenii astia non stop, au autostrazi bune, ei in continuu le inbunatatesc, largesc, in continuu muncesc...ca la carte, in oras la fel...peste tot ei lucreaza.
N-am nimic cu fritzii, ii dau ca exemplu, pozitiv de altfel, cand este vorba de
organizare si administrare resurse umane si materiale.
S'acu treaba merge la ei pentru ca guvernu' e guvern, si nu o adunatura de tembeli parveniti si smintiti pe deasupra. Ce vreau eu sa zic, si zic, este ca daca capu'i defect si madularele se defecteaza. Nu putem spune ca toti romanii sunt lenesi si nu vor sa munceasca, trebuie sa le dai de munca mai intai, si mai apoi sa dai cu barda...
Uite, iti dau exemplu' lu io : acum un an am inceput sa construiesc rezervoare pentru apa de 10.000m3, treaba buna, locuri de munca, bani de la ue(adicatelea siguri, nenicule, ha,ha,ha), ce sa mai, sa dam bice cailor...dupa 3 luni, fas...nu mai sunt bani, au disparut, s-au volatilizat...adio locuri de munca, adio cai, adio, adio...bun venit faliment ! Cand pun si io intrebarea fireasca : ba, da de ce ? mi se raspunde : intreaba-l pe guvern, ca el stie ce-a facut cu banu'...
Si daca vrei iti mai dau o mie de exemple, unde guvernu' in maretia lui a fituit banii, si a pus pe chituci si firme si proiecte...la fritzii tai sa-ntampla asa oare ?...

Last edited by eodor nastasa; 21.05.2010 at 20:47:05.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ce poate oferi Raiul incat sa nu fie plictiseala? consuela Generalitati 131 14.02.2012 12:09:35
Confuzie, frica, deznadejde, lene etc. AGabriela Generalitati 8 21.12.2011 23:10:09
lene cristina mioara Spiritualitatea ortodoxa 13 28.07.2011 21:21:04
Plictiseala IonutS Generalitati 27 13.12.2010 21:26:19
Cum scapam de lene? alexdu Generalitati 17 07.09.2010 13:10:47