Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
 Ai tu ce ai cu fritzii astia...dar oricum am privi noi problema, fritzii sunt f harnicosi...muncesc oamenii astia non stop, au autostrazi bune, ei in continuu le inbunatatesc, largesc, in continuu muncesc...ca la carte, in oras la fel...peste tot ei lucreaza.
|
N-am nimic cu fritzii, ii dau ca exemplu, pozitiv de altfel, cand este vorba de
organizare si administrare resurse umane si materiale.
S'acu treaba merge la ei pentru ca guvernu' e guvern, si nu o adunatura de tembeli parveniti si smintiti pe deasupra. Ce vreau eu sa zic, si zic, este ca daca capu'i defect si madularele se defecteaza. Nu putem spune ca
toti romanii sunt lenesi si nu vor sa munceasca, trebuie sa le dai de
munca mai intai, si mai apoi sa dai cu barda...
Uite, iti dau exemplu' lu io : acum un an am inceput sa construiesc rezervoare pentru apa de 10.000m3, treaba buna, locuri de munca, bani de la ue(adicatelea siguri, nenicule, ha,ha,ha), ce sa mai, sa dam bice cailor...dupa 3 luni, fas...nu mai sunt bani, au disparut, s-au volatilizat...adio locuri de munca, adio cai, adio, adio...bun venit faliment ! Cand pun si io intrebarea fireasca : ba, da de ce ? mi se raspunde : intreaba-l pe guvern, ca el stie ce-a facut cu banu'...
Si daca vrei iti mai dau o mie de exemple, unde guvernu' in maretia lui a fituit banii, si a pus pe chituci si firme si proiecte...la fritzii tai sa-ntampla asa oare ?...