![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Vezi rezultatele sondajului: Ce pot face crestinii practicanti pentru mantuirea semenilor | |||
| Nu pot face nimic, daca va vrea Dumnezeu se vor mantui |
|
1 | 4,76% |
| Cine vrea sa se mantuiasca sa vina la Sfanta Biserica |
|
2 | 9,52% |
| Rugaciunea este cheia |
|
4 | 19,05% |
| Este necesar si suficient sa traiasca o viata de crestin si se se roage |
|
3 | 14,29% |
| Rugaciune, traire crestina, si impartasire a credintei |
|
13 | 61,90% |
| Sondaj cu opţiuni multiple. Votători: 21. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Bineînțeles că, dacă se rebotează, nu mai aparțin Bisericii. Rebotezarea înseamnă rejectare a botezului primit anterior, adică un fel de apostazie, bănuiesc.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar oare cum se numeste cand nu sesizezi ca subiectul este altul si nu are prea mult de-a face cu cifrele? Ori cu botezul valid sau invalid... Last edited by penticostalulmantuibil; 19.06.2010 at 18:43:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
intr-adevar unii din ortodocsi trec la NP dar problema cea mare o reprezinta asa zisii crestini dar care traiesc in pacat si neascultare de Dumnezeu. Dupa cum spunea profetul, cu buzele il cinstesc pe Dumnezeu dar inima lor e departe de El. Pt mantuirea unui astfel de om numai Dumnezeu poate face ceva, noi ceilalti doar sa ne rugam, si sa fim exemple vii. Si un alt aspect e acela ca ar trebui sa se vb mai des despre pacat si urmarile lui, lumea habar nu are de consecintele pacatului si il trateaza ca pe ceva fara importanta. Altii cred ca prin anumite fapte bune isi rascumpara pacatele, ceea ce e iar un lucru neadevarat. Cred ca facand acele fapte Dumnezeu e obligat sa le ierte pacatele si uite asa unii fac si rau si bine considerand ca binele va plati pt rau. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu totala,dar se face o balanta.Cum ar putea sa se arate virtutea dobandita de cineva,daca nu prin faptele sale.Dumnezeu ne iarta pacatele prin spovedanie,dar se ia in considerare si fapta buna,ca un semn al indreptarii si a mersului pe drumul cel bun. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adam cand a fost alungat din Rai a fost alungat pt o singura greseala, si toate faptele lui bune nu l-au putut scapa de alungarea din Rai. O singura greseala.....si totul s-a dus. Numai si numai sangele lui Hristos poate aduce iertarea de pacate. |
|
|
|||
|
|||
|
Mesaj pentru predicatorii "businessmani" care imbata crestinii cu "Iisus te iubeste" fara sa condamne pacatul din Biserica, si fara sa aminteasca oamenilor ca vine o zi cand mila lui Dumnezeu se va sfarsi:
http://www.youtube.com/watch?v=Knz7I2gioxg "Un chirurg bun nu pune un bandaj peste cancer, ci spune: Pentru ca sunt un chirurg bun trebuie sa intru in adancime si sa tratez cancerul. Nu imi pasa daca ma placi; eu sunt un chirurg bun si iti voi scoate cancerul afara." " O Evanghelie diluata nu este deloc o Evanghelie" "Mi-e rusine sa fac astazi parte din Biserica lui Iisus, deoarece cred ca aceasta Biserica este o rusine pentru un Dumnezeu sfant..."
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
NU ESTE MANTUIRE AFARA DE BISERICA!!
Asta este foarte clar! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu unul un subiect de topic mai tampit ca asta n-am mai auzit! |
![]() |
| Tags |
| nu pot face nimic |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 23:42:56 |
| ce se poate face pentru mantuirea unui om pe moarte | cred_cu_adevarat | Generalitati | 13 | 26.11.2012 14:52:06 |
| ce pot face pentru sotul meu? | doinalavinia | Generalitati | 11 | 30.01.2012 22:40:47 |
| Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 74 | 09.06.2009 13:17:58 |
| rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 11:13:17 |
|
|