Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.07.2010, 13:08:50
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Cutremurator!!! Cred totusi ca nu prea se fac avorturi in luni atat de mari( cel putin de luna a 7 a nu am auzit chiar niciodata), si tocmai de aceea cred ca a si supravietuit...si de asemenea metoda a fost una diferita de aceea arhicunoscuta, care este foarte agresiva...si careia nu ii supravietuieste chiar nimeni.
Mai conteaza!? Important e sa generalizam o exceptie!
Reply With Quote
Vechi 15.07.2010, 13:14:08
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Cutremurator!!! Cred totusi ca nu prea se fac avorturi in luni atat de mari( cel putin de luna a 7 a nu am auzit chiar niciodata), si tocmai de aceea cred ca a si supravietuit...si de asemenea metoda a fost una diferita de aceea arhicunoscuta, care este foarte agresiva...si careia nu ii supravietuieste chiar nimeni.
Andrusca, in SUA (unele state) se practica avortul cu nastere partiala pana in momentul nasterii, adica e ok sa te hotarasti pentru avort in luna a 9-a. Pentru ca se mai afla cu cativa centimetri in vagin, legislatia, drepturile omului, nu-l pot proteja...
Reply With Quote
Vechi 15.07.2010, 13:11:42
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
inca un lucru, ai 2.
te declari ateu, negi existenta unei divinitati dar nu pregeti sa arunci vina pe Dumnezeu cand ceva merge rau.
care Dumnezeu, ai2?
ca doar El nu exista.
mi se pare ca te cam contrazici....
Discutam ipotetic. Zau ca nu pot cobori oricat in explicatii. Aratam ridicolul credintelor voastre. Eu nu dau vina pe niciun D-zeu pentru raul care exista in lume. Puri si simplu se intampla tot felul de lucruri, unele ne plac, altele nu. Problema e ca voi dati o semnificatie aberanta acestor intamplari. Realitatea are mai multa logica daca nu presupunem ca exista D-zeu. Eu doar am incercat sa folosesc limbajul vostru. Daca nici asa nu intelegeti, eu nu pot cobori oricat.
Reply With Quote
Vechi 16.07.2010, 02:36:56
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
palma? Probabil n-ai citi mesajul lui andreicozia. Daca avorturile n-ar fi pe placul lui D-zeu, de ce sunt atatea avorturi spontane? Parca nimic nu se intampla fara voia lui.
am trait s-o aud si pe asta, NU DUMNEZEU E DE VINA PTR ACELEA CI NU SE PERMITE ACELOR FEMEI SA AIBA COPII PTR A PLATI NISTE PACATE, PACAT CA ANDREI GANDESTE ASA, POATE IN URMA MESAJULUI MEU VA INTELEGE ALTFEL LUCRURILE, ARE SI EL NEVOIE DE NISTE EXPLICATII DE ACEEA REACTIONEAZA ASA VEHEMENT, TOTUSI SA NU ARUNCAM CU PIATRA IN EL CA NU SUNTEM FARA DE PACAT.
Reply With Quote
Vechi 16.07.2010, 00:04:49
Heurtebise Heurtebise is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elena20 Vezi mesajul
cititi va rog din aceasta revista la pagina 23: http://www.readoz.com/publication/read?i=1027595
este vorba despre o doamna care a fost avortata cand era in burtica mamei de 7 luni.ea a supravietuit si acum este matura.
ce parere aveti?ati mai auzit de astfel de cazuri?
Cine refuza sa creada ca femeia traieste datorita minunii divine e un orb, un plictisit, un robot.

Ma deranjeaza foarte tare ca legile sunt mai drastice fata de cei care "violenteaza drepturile animalelor" decat fata de criminalii astia in costume albe!!!

"Ma ingrijoreaza foarte tare soarta animalutelor ca ele, saracele, nu pot vorbi in numele lor! Asa ca vorbesc eu." Ce sentimentalism siropos, dulceag si gretos!!! Mai bine am vorbi in numele fetusilor care nu mai apuca sa vada lumina soarelui din cauza unor oameni fara scrupule!!!
Reply With Quote
Vechi 16.07.2010, 00:25:12
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Heurtebise Vezi mesajul

"Ma ingrijoreaza foarte tare soarta animalutelor ca ele, saracele, nu pot vorbi in numele lor! !!!
Heurtebise, si pe mine ma ingrijoreaza faptul ca cei ca tine, suprasensibili, care le intelegeti graiul, nu le luati pe toate cu voi acasa, ca sa nu mai muste sau sa ne transmita boli. Asa cum fumatul a fost oprit in locurile publice pentru ca fumatorii sa NU IMPUNA mizeria lor si altora asa si cu animalele..NU AU CE CAUTA PRIN LOCURILE PUBLICE. De ce ne bagati animalele vagaboande, efectiv, pe git?

In occident unde exista legea protectiei lor, nu vezi nici un picior de ciine muscaret sau pisica pe strada. Imediat ii duc si-i pun frumusel "la culcare"
Reply With Quote
Vechi 16.07.2010, 00:40:33
Heurtebise Heurtebise is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Heurtebise, si pe mine ma ingrijoreaza faptul ca cei ca tine, suprasensibili, care le intelegeti graiul, nu le luati pe toate cu voi acasa, ca sa nu mai muste sau sa ne transmita boli. Asa cum fumatul a fost oprit in locurile publice pentru ca fumatorii sa NU IMPUNA mizeria lor si altora asa si cu animalele..NU AU CE CAUTA PRIN LOCURILE PUBLICE. De ce ne bagati animalele vagaboande, efectiv, pe git?

In occident unde exista legea protectiei lor, nu vezi nici un picior de ciine muscaret sau pisica pe strada. Imediat ii duc si-i pun frumusel "la culcare"

Uhm...prietene, pe mine nu ma ingrijoreaza soarta animalelor(daca te uitai mai atent vedeai ca am pus niste ghilimele care vor sa spuna ca ii citez pe "suprasensibili"; se vede ca nu esti un mare fan al literaturii din faptul ca nu stii sa citesti un paragraf simplisim).
Iti urez bafta in a invata sa citesti !
Reply With Quote
Vechi 16.07.2010, 05:08:00
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Heurtebise Vezi mesajul
Uhm...prietene, pe mine nu ma ingrijoreaza soarta animalelor(daca te uitai mai atent vedeai ca am pus niste ghilimele care vor sa spuna ca ii citez pe "suprasensibili"; se vede ca nu esti un mare fan al literaturii din faptul ca nu stii sa citesti un paragraf simplisim).
Iti urez bafta in a invata sa citesti !
Mai bine ti-ai revizui tu felul de a te exprima, ca este un talmes-balmes..si fiecare intelege ce poate.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miracolul Bibliei de la Plopis – Lovita de fulger, Cartea Sfanta a supravietuit vlad90 Stiri, actualitati, anunturi 7 13.09.2011 14:02:10
Ofer caruicior copil mara2008 Stiri, actualitati, anunturi 0 28.08.2011 14:31:57
Un copil cu malformatii trebuie avortat? davidgabriel Intrebari utilizatori 189 27.03.2011 00:59:08
Voi ati adopta un copil? sophia Generalitati 47 17.03.2011 16:16:54
Povestea unui copil RaduIoan Intamplari adevarate 5 22.05.2009 14:28:02