![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Discutam ipotetic. Zau ca nu pot cobori oricat in explicatii. Aratam ridicolul credintelor voastre. Eu nu dau vina pe niciun D-zeu pentru raul care exista in lume. Puri si simplu se intampla tot felul de lucruri, unele ne plac, altele nu. Problema e ca voi dati o semnificatie aberanta acestor intamplari. Realitatea are mai multa logica daca nu presupunem ca exista D-zeu. Eu doar am incercat sa folosesc limbajul vostru. Daca nici asa nu intelegeti, eu nu pot cobori oricat.
|
|
|||
|
|||
![]()
am trait s-o aud si pe asta, NU DUMNEZEU E DE VINA PTR ACELEA CI NU SE PERMITE ACELOR FEMEI SA AIBA COPII PTR A PLATI NISTE PACATE, PACAT CA ANDREI GANDESTE ASA, POATE IN URMA MESAJULUI MEU VA INTELEGE ALTFEL LUCRURILE, ARE SI EL NEVOIE DE NISTE EXPLICATII DE ACEEA REACTIONEAZA ASA VEHEMENT, TOTUSI SA NU ARUNCAM CU PIATRA IN EL CA NU SUNTEM FARA DE PACAT.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma deranjeaza foarte tare ca legile sunt mai drastice fata de cei care "violenteaza drepturile animalelor" decat fata de criminalii astia in costume albe!!! "Ma ingrijoreaza foarte tare soarta animalutelor ca ele, saracele, nu pot vorbi in numele lor! Asa ca vorbesc eu." Ce sentimentalism siropos, dulceag si gretos!!! Mai bine am vorbi in numele fetusilor care nu mai apuca sa vada lumina soarelui din cauza unor oameni fara scrupule!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In occident unde exista legea protectiei lor, nu vezi nici un picior de ciine muscaret sau pisica pe strada. Imediat ii duc si-i pun frumusel "la culcare" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uhm...prietene, pe mine nu ma ingrijoreaza soarta animalelor(daca te uitai mai atent vedeai ca am pus niste ghilimele care vor sa spuna ca ii citez pe "suprasensibili"; se vede ca nu esti un mare fan al literaturii din faptul ca nu stii sa citesti un paragraf simplisim). Iti urez bafta in a invata sa citesti ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miracolul Bibliei de la Plopis – Lovita de fulger, Cartea Sfanta a supravietuit | vlad90 | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 13.09.2011 14:02:10 |
Ofer caruicior copil | mara2008 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 28.08.2011 14:31:57 |
Un copil cu malformatii trebuie avortat? | davidgabriel | Intrebari utilizatori | 189 | 27.03.2011 00:59:08 |
Voi ati adopta un copil? | sophia | Generalitati | 47 | 17.03.2011 16:16:54 |
Povestea unui copil | RaduIoan | Intamplari adevarate | 5 | 22.05.2009 14:28:02 |
|