![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu traiesti pe marte si eu nu stiu? Ce legatura are curentul electric cu existenta oamenilor? Pt cultura ta generala iti spun ca la ora actuala in Romania sunt cateva sute de sate populate cu sute de crestini ortodocsi care nu au avut niciodata curent electric...iar prin Africa, Asia si America de Sud cu siguranta mai exista oameni care traiesc precum cei din epoca preistorica...si din cate stiu eu in acele vremuri inca nu se inventase curentul electric.
|
|||
|
|||
![]()
...Parca mai bine ma inspir din ce am citit ieri ca s a postat Profetii despre Romania...
...Si ma intreb cat sa fi reusit eu sa realizez din legamantul de lepadare de satana... ...Si sa ma intreb in ce masura fac parte din Biserica moderna... ...Si sa intreb care i treaba cu caderile din frica ?... prevenire, cumva ?... ...Si or mai fi si altele utile ?!... |
|
|||
|
|||
![]()
in afara de unele peisaje si cateva biserici, nimic, oamenii cel putin majoritatea au un caracter infect, nu pot acum ca as pleca unde as vedea cu ochii.
Deci nu stiu dc ma intrebi parca nu stii in ce tara traiesti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sfarsitul Lumii nu va niciodata presimtit, prevazut ori calculat din'nainte... oricat de mari si tari ar fi cei care l'ar cerceta.
Ba mai mult, aceia isi rateaza viata si cauta raspunsuri in vant. Domnul va veni precum un fur, exact atunci cand nimeni nu se asteapta la aceasta. Poate doar cei cu viata sfanta sa vada mai din'nainte cea de'A Doua Sa Venire. Desi... cred ca nici un om nu va sti aceasta. Se pot vedea doar timpurile, pregatindu'se, insa nu si clipa venirii !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by heorhe; 31.07.2010 at 22:44:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Binenteles tu esti perfectiunea intruchipata. Nu deranjezi pe nimeni si nu ti se poate reprosa nimic. In orice alta parte ai fi apreciata la adevarata ta valoare!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si? Asa cum la ora actuala unii traiesc fara curent, de ce crezi ca nu se poate trai pe plan general fara curent? De ce crezi ca este atat de important? Stai linistit ca cine iubeste pe Dumnezeu si viata care i-a fost daruita se poate adapta la orice conditii....si inca multumind pentru toate: aer, apa, hrana, lumina, caldura, cer senin, flori...etc
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel mai bun exemplu care imi vine acum in minte este functionarea nervilor care presupune transmiterea unui semnal electric. Evident ca nu se transmit 200V alternativ, dar tot curent electric este. De aceea si functioneaza teaser-ele politistilor americani. Te scurtcircuiteaza. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gandeste-te doar la miliardele de oameni care ar ramane pe drumuri. Daca s-ar intampla asa ceva, omenirea nu ar scapa decat daca ar cadea mana din cer, ca in vremea exodului. Bineinteles ca nu vorbim de o extinctie totala. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 22.01.2015 23:14:41 |
Si totusi Legea lui Moise era mai buna! | luminitapreda | Despre Sfanta Scriptura | 38 | 22.08.2013 21:20:05 |
ALCOOLISMUL – EXISTA TOTUSI SPERANTA ! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 11 | 30.11.2009 19:37:17 |
asta e deja cliseu, stiu... dar totusi... | Aionut | Generalitati | 12 | 10.11.2009 20:44:47 |
ceva totusi se intampla dupa moarte | remember | Generalitati | 5 | 20.09.2009 21:50:26 |
|