Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2010, 13:40:08
Scotianul
Guest

Question Opinia BOR

http://www.ziare.com/stiri/calatori/...asaport-683252
Puratorul de cuvant al BOR spune(citez din link)>,,Am decis sa fim printre primii care-si fac pasapoarte biometrice, pentru a dovedi ca noi nu vedem niciun pericol in aceste documente, dar in momentul de fata nu se pune problema, pentru ca avem pasapoarte valabile", a spus preotul Stoica.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2010, 13:44:28
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Aceasta nu a fost opinia BOR,ci punctul de vedere personal,dupa citirea comunicatului BOR.
A fost o atitudine care nu a placut nimanui,trebuia sa se pastreze o minima rezerva in acest subiect delicat.
Reply With Quote
Vechi 16.08.2010, 09:32:12
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
http://www.ziare.com/stiri/calatori/...asaport-683252
Puratorul de cuvant al BOR spune(citez din link)>,,Am decis sa fim printre primii care-si fac pasapoarte biometrice, pentru a dovedi ca noi nu vedem niciun pericol in aceste documente, dar in momentul de fata nu se pune problema, pentru ca avem pasapoarte valabile", a spus preotul Stoica.
Cica in Patriarhie au fost implantati o gramada de preoti tinerei pe post de birocrati, cu o ciudata predispozitie catre ecumenism.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2010, 14:19:30
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Ai ridicat doua probleme:

1 Ne impotrivim sau nu?
Ne impotrivim cine? Tu? Eu? Suntem poate 10.000 potentiali "potrivnici" in Romania. Si eu nici macar de mine nu sunt sigur ca as putea sa ma impotrivesc cu adevarat (foame, moarte). Restul vor merge ca vitele la abator fara nici o problema de constiinta sau alta natura.
S-a spus pe atatea canale ca fumatul ucide, vezi sa se lase multi? Junk food ucide, vezi sa se opreasca careva din a manca acele mizerii? Omul a devenit atat de slab incat nu poate sa reziste nici macar acestor ispite mai usoare. Ba mai mult nici macar NU VREA nu ca nu poate.

2 Actele biometrice
Cu siguranta deocamdata sunt niste simple acte. Problema e ca mai tarziu vor fi folosite clar in detrimentul nostru. Istoria ne preda lectii, doar ca nimeni nu vrea sa le invete: in sec. 20 cei mai multi oameni au fost ucisi de catre propriul lor stat - 500 milioane. Mai multi oameni au murit de mainile propriilor lor state decat in razboaie interstatale. Primul si al doilea razboi mondial au "reusit" sa ucida "doar" vre-o 70 milioane de oameni.
Pe acea piatra in Georgia, SUA scrie clar care sunt planurile elitei in ce ne priveste: reducerea populatiei planetei la sub 500 milioane de oameni si mentinerea ei la acea valoare. Odata asta inseamna omucideri la o scara nemaiauzita, peste 90% din populatia din prezent al globului. Doi, inseamna un control drastic asupra inmultirii, deci al vietii oamenilor.
Putini au reusit sa afle si sa inteleaga despre ce ni se pregateste chiar acum in Romania. Este vorba de acel proiect de informatizare completa a societatii romanesti. Fiecare om va primi un cod electronic care este unic la nivel mondial. Orice vei face in aceasta tara vei face prin acel portal unic, toate taxele, proprietatile, veniturile se vor trece prin acel cod unic. Un angajator va folosi acel cod pentru a inregistra orice contract etc etc. Cand vei merge in afara vei folosi tot acel cod unic. Cu timpul toate cheltuielile se vor face doar cu cardul si vor fi atasate de acel cod unic. Plus alte "surprize" care ne asteapta. Si daca te intrebi "si ce e cu asta ca eu sunt om cinstit?" intreaba-te ce a insemnat o schimbare soiala pentru milioanele de oameni ucisi de lenin si stalin, ca si ei erau cinstiti, deci teoretic nu aveau de ce sa se teama.
Repet, istoria ne preda lectii dar noi nu vrem sa le invatam. Si vom plati pentru asta.
Vechi 11.08.2010, 14:24:21
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Ai facut un protest si o analiza,dar nu se vede din postarea ta in mod clar ce vei face.Vei accepta sau nu ,noile acte cu cip?
Putem fi 10.000 cum spui tu,nu care sa se impotriveasca public,ci sa-si asume personal refuzul,cu consecintele care vor fi.
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 16:22:00
Cristti7 Cristti7 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Problema nu e daca acel cip are sau nu are 666.Se pune intrebarea legitima daca de la cipul de pe acte nu se va trece la implantarea lui in piele.
Si implantarea pe frunte sau pe mana,inseamna lepadarea de Hristos,conform Apocalipsei,chiar daca acel cip nu contine 666.Numarul poate fi alegoric,asa cum spunea parintele Cleopa.
Ideea este ca daca intri in sistem,prin acest cip,esti inregistrat intr-o baza de date internationala,si se va intentiona urmarirea ta pas cu pas.
Intrebarea este daca sa luam aceste acte acum,si sa luptam mai tarziu ,refuzand implantul,sau sa incepem lupta de pe acum,refuzand actele biometrice.
E mai bine sa incepem sa luptam de acum. Avand probleme cu aceste acte biometrice, nu o sa le mai vina sa treaca la implant. Pe cand daca nu intampina nici o rezistenta, vor trece la implant ca urmatorul pas.
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 16:42:03
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Implicit

Se întâmplă ceea ce am ales să se întâmple (ca oameni, ca specie), realitate prezisă și în Apocalipsa Sf. Ioan despre fiara care va domni "... peste toată seminția și poporul și limba și neamul. Și i se vor inchina ei toți cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieții Mielului celui junghiat." (13, 8)
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Vechi 13.08.2010, 21:58:23
heorhe heorhe is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2010
Implicit

Eu spun ca pe mine nu ma deranjeaza.

Eu nu sunt un infractor, nu am de ce sa-mi fie rusine de nici una dintre actiunile mele, asa ca de ce n-ar sti statul sau oricine altcineva datele de pe cardurile mele biometrice sau nu.

Last edited by heorhe; 13.08.2010 at 22:03:50.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari despre actele biometrice elena20 Generalitati 1247 11.01.2014 16:29:38
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30
Cat de responsabili suntem de actele noastre? victor.r Nunta 8 17.04.2008 19:12:35