![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine e de vina ca va lasati atat de usor manevrati? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Orele suplimentare neplatite sunt, pe langa spaga si altele, un element care aduce saracia romanului. De aceea le-am si adus in discutie. Pentru a face asemenea ordine la locul de munca trebuie ca personalul sa fie unit si cu totii sa-si faca treburile, ca apoi cu totii sa se ridice si sa plece cand a sunat ora plecarii. Nu spun ca acest lucru va place patronului, dar si el trebuie disciplinat, daca nu este. Iar daca in rest este multumit de munca ta, nu iti va spune nimic. Last edited by Miha-anca; 23.08.2010 at 18:19:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Scripturile ne dau răspunsuri la toate întrebările și neliniștile noastre.
Iată de cât are nevoie omul cât trăiește în lumea aceasta: "Două lucruri cer eu de la Tine, Și să nu mi le ei în nume de rău, atât cât eu trăiesc; îndepărtează de la mine deșertăciunea și minciuna. Și nu-mi da bogăție sau sărăcie; Rânduiește-mi ce trebuie,și-i de ajuns; ca nu cumva,săturându-mă,să devin mincinos și să zic; cine mă vede?; sau,sărac fiind,să fur,și-n deșert să jur pe numele lui Dumnezeu"(Proverbele lui Solomon) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sarac vs Bogat | AndruscaCIM | Generalitati | 46 | 09.01.2013 16:59:38 |
Ce sunt visele? | ggmarius | Generalitati | 2 | 02.07.2011 12:33:28 |
Razbunarea celui sarac | elisabeta cretu | Intrebari utilizatori | 5 | 24.05.2010 18:49:09 |
|