Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.11.2010, 21:00:57
diana-lorena diana-lorena is offline
Member

Data înregistrării: 16.08.2010
Locație: romania
Religia: Ortodox
Implicit

Fratilor, sa nu ii judecam! Sa ii iubim si sa ne rugam pentru ei! Asta e pilda pe care ne-o da Hristos! sa ne rugam!
Vechi 22.11.2010, 01:19:42
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de diana-lorena Vezi mesajul
Fratilor, sa nu ii judecam! Sa ii iubim si sa ne rugam pentru ei! Asta e pilda pe care ne-o da Hristos! sa ne rugam!
Nu cred că a făcut nimeni vreun apel pe acest site ca pucioșii să fie judecați, deoarece nu pot avea oamenii calitatea de judecători de conștiințe, și mai ales că nici nu are cine să-i judece pe pământ, pucioșii nefiind subordonați niciunei autorități pământești. Dar schimbul de informații între utilizatorii Forumului ar putea fi util pentru aceia care ar dori să le dezvelească dedesubturile și să-i cunoască. Se știe că un om informat face cât doi și unde-s doi, puterea crește.
Iubirea constă, printre altele, și în a-i spune cuiva părerea sinceră despre el, chiar dacă eventual i se va părea incomodă, ca să poată să se cântărească singur mai bine și mai imparțial, eventual să se și corecteze, dacă i se pare că greșește. A-i adula pe prieteni sau a-i măguli pe dușmani nu le poate fi de nici un folos.
Singura rugăciune care pare a fi nimerită în acest caz este ca "să ne lumineze Dumnezeu pe noi și pe ei deopotrivă, ca fiecare să ajungă să-și vadă singur neajunsurile".
Vechi 22.11.2010, 12:21:35
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de diana-lorena
Nu cred că a făcut nimeni vreun apel pe acest site ca pucioșii să fie judecați, deoarece nu pot avea oamenii calitatea de judecători de conștiințe, și mai ales că nici nu are cine să-i judece pe pământ, pucioșii nefiind subordonați niciunei autorități pământești. Dar schimbul de informații între utilizatorii Forumului ar putea fi util pentru aceia care ar dori să le dezvelească dedesubturile și să-i cunoască. Se știe că un om informat face cât doi și unde-s doi, puterea crește.
Iubirea constă, printre altele, și în a-i spune cuiva părerea sinceră despre el, chiar dacă eventual i se va părea incomodă, ca să poată să se cântărească singur mai bine și mai imparțial, eventual să se și corecteze, dacă i se pare că greșește. A-i adula pe prieteni sau a-i măguli pe dușmani nu le poate fi de nici un folos.
Singura rugăciune care pare a fi nimerită în acest caz este ca "să ne lumineze Dumnezeu pe noi și pe ei deopotrivă, ca fiecare să ajungă să-și vadă singur neajunsurile".

Ce mai poantă, auzi acolo: „Nu cred că a făcut nimeni vreun apel pe acest site ca pucioșii să fie judecați...”

Păi n-ai tras ispisisikaa de coadă ca pe sirena lui roaită nescoțându-i nici o clipă din : sectanți, răscolnici în mișcare centrifugă, dezbinatori, s-au rupt, cu interese prozelitiste, de lăcomie, de furt, de putere, și mai ales că ascultă de un om, și că omul acela e nebun și schizofrenic și halucinat și că curvește cu diavolii... având voi la baza acuzelor astea fără sfârșit mincinoasa mărturie a unor martori mincinoși, nu repet, se știu ei, vezi istoria Susanei, și o mincinoasă și nedreaptă judecată prin care au fost ei scoși ca făcând interesele sectelor milenariste din America ei care abea de au umblat pe jos în jurul satelor lor, adică ei care de pe vremea lagărului comunist și de mai înainte au primit mesaje de sus de la Domnul și au scris în Cartea Sfântă mesajele neavând tangență cu America sau cu vre-o sectă neoprotestantă... sau cu vre-un om interesat de prozelitism sau de vre-o mișcare sau de afaceri dubioase.

Și nu ați poftit ca să le răpiți cele dăruite de Domnul și pentru aia i-ați osândit mereu de furt, de eretism și de deviaționism de la „linia partidului”?.. cu tot felul de dovezi absurde și înțelegeri pripite, susținând apoi că ei sunt cei ce susțin abateri grave de la Crez sau de la canoane și că ei pretind lepădarea de sfintele Taine sau de Biserica strămoșească a sfinților când defapt erau propriile voastre absurde înțelegeri și răuvoitoare interpretări spre a voastră pierzare... căci toate „știrile” date de voi și interpretările voastre au fost făcută din cea mai penibilă și ridicolă reacredință, căci credeați și credeți că aveți spatele asigurat, credeați voi, la nenia și la tanti grijania care au ghicit în zaț de cafia că Poporul și Trâmbițele nu pot fi decât niște mincinoși și derbedei... și deci niște haimanale... ce trebuiesc compromise și lapidate exact ca prin beciurile securității folosindu-ne de massmedia sau de miliție sau de orice mijloc posibil...

Oare chiar crezi că am memoria chiar atât de scurtă?

Se pare că dumneata chiar nu ști ce faci și nici ce crezi din moment ce afirmi cu atâta nonșalanță că chiar iată ai făcut bine, i-ai criticăcat ca un critic literar sau gramaticăcal sau unul de artă, căci voi vă dați mari artiste, dar v-am zis ce artă ați făcut, ceartă, artă marțială, adică credibilizarea miciunii prin șantaj, teroare, insinuări, diversiuni, învârtoșări, groază, grozăvie, impuneri, ispite, repetarea la nesfârșit a îndoielilor și minciunilor științei voastre de a nimeri, deci decredibilizare și hulă, asta le-ați făcut... și acum iată aveți tupeul ca să credeți că ați făcut chiar bine... cică iată nu i-ați lins și nu i-ați măgulit ci le-ați fost de folos... că ați distrus și dărâmat și acuzat ca pe hoții de cai... dar caii vin și vin peste voi și o să vă calce în copite.

Chiar nu vă e rușine deloc? Ispisisicuțucuțelor cu cioc ce latră la lună ca lupii și aruncă p-apă din gurițele negre în cerul gurii, și papă lapte... apoi ca un papălapte.

Deci uite eu nu vă acuz, și vă iert a mieunaoară, căci chiar nu voi sunteți de vină ci cel ce v-a învățat să nu credeți în Cuvântul lui Dumnezeu, ăia sunt vinovați și mă rog împreună cu voi așa ca să nu mai aveți râvna nebună a defăirii și dezbinării:

„Doamne milește-mă și nu-mi da mie să fiu ca veșnicul nemulțumit care iute se răzbună din plăcerea sadică îndesând cu silitnicie răutatea pentru pofta curioasă a înfulecării spurcăciunilor desfrânărilor de parcă ar fi delicatesuri ce vin din învârtoșările și răstălmăcirile Adevărului spre mândrie și vin pentru sulimenizările cerbicei roții olarului ca să plac oamenilor răi și necredincioși ca să mă recunoască ei ca find vrednic ci Doamne mă iartă pentru ce am făcut în țara asta și în toată pretenitatea și frățietatea și mamitatea creștină și umană, tot ce am măsluit prin jocul ăsta de scenă căci iată m-am jucat cu proorociile și am ajuns jucăria satanei, neștiind ce fac cu niciunchip neascultând cu oricechip, căci iată nu știu ce fac și nu mai vreau să-mi amintesc cât rău ți-am făcut și ți-am adus Doamne Iisuse Hristoase și Cuvinte a Lui Dumnezeu, care pentru păcătoți și necredincioși ca mine ai venit a doua oară trimis de Tatăl ca să nu mă lași să pier în deznădejde și în soluțiile mâniei și răutății față de frații mai mici și mai curați și mult mai nevinovați și săraci și nedreptățiți, mai cinstiți și mai silitori decât sunt eu păcătosul și vicleanul desfrânat și prefăcut și fățarnic și fariseu care mă țiu mare că eu știu și care se crede mare profesor clătind pe oricine și pe orice cititor cu amăgitoare îndreptări deșarte de la starea sa.”

Deci Rugați-vă și poate poate o să fiți miluite și iertate căci păcătosul care se întoarce din păcat va fi viu tot așa cum dreptul care minte va fi mort.

Last edited by vsovivi; 22.11.2010 at 12:49:31.
Vechi 15.09.2010, 01:12:02
Banned

Implicit

252. Comentariu la predica liderilor pucioși de la Noul Ierusalim ocazionată de sărbătoarea tăierii capului sfântului Ioan Botezătorul (11-09-2010)

Reluând o teorie mai veche a lor, prin care se străduiesc să interpreteze în mod original “iubirea de aproapele”, liderii pucioși formulează o teoremă șocantă: aproapele nostru nu mai este un om oarecare, fără neam nobil și spiță aleasă, (așa cum ne învață Scriptura despre samarineanul milostiv, deci, în esență, că aproapele nostru este orice om), ci numai și numai aleșii și “trimișii lui Dumnezeu”. Adică (dacă ne referim la timpurile noastre) înșiși liderii pucioși sunt “aproapele” nostru, căci numai ei pretind că sunt mesagerii-unicat ai “Cuvântului lui Dumnezeu” de la Pucioasa. Ba mai mult, ei ajung rapid la aberanta concluzie că (cităm) “Omul nu poate fi aproapele omului, ci doar vrăjmaș mântuirii lui”, pentru a scoate astfel și mai bine în evidență că numai liderii pucioși mai pot fi considerați astăzi aproapele și prietenul mântuirii omului:

“O, n-ai să vezi, omule tată, n-ai să vezi înțelepciune în om care să priceapă și să înțeleagă această poruncă pentru iubirea de Dumnezeu a omului. Omul îl numește aproape al său pe orice om. O, nu, că iată, se omoară om pe om prin pofta cea păcătoasă, care se face iad în om, iar porunca iubirii de Dumnezeu dă să-l facă Dumnezeu pe om. Omul nu poate fi aproapele omului, ci doar vrăjmaș mântuirii lui. Numai trimisul lui Dumnezeu spre om, numai acela este aproapele omului, numai omul îndumnezeit prin har, și din care Dumnezeu Se revarsă cu sfințenia Sa cea de sus, cu cele de sus, nu cu cele de jos înaintea omului.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 11 septembrie 2010)

Deși liderii pucioși au făcut în mai multe rânduri o “proorocie” (și încă mai speră aceasta, cu toate că împlinirea ei întârzie) care lansează teza triumfalistă că poporul român este “poporul ales”, noul “Israel”, și din acest motiv el va fi întâiul între popoare, pentru ca toate celelalte popoare să i se plece și să i se închine și să le aducă daruri românilor, iată că acum au ajuns să constate cu amărăciune că neamul român este gata-gata să-și dea duhul:

“Și acum, miluiește neamul român și fă cu el după făgăduințele Tale, Doamne, și pregătește-i lui scăpare din întuneric și din fărădelege și din păcat și din înstrăinare de Tine și nu lăsa să fie biruit acest neam! Ajută-i mintea, ajută-l în vreme de necredință, căci păcatul s-a înmulțit și l-a înstrăinat de Tine și mult l-a înstrăinat! O, pierde, Doamne, din mijlocul lui pe vrăjmașii mântuirii lui cea de la Tine, pe cei dinăuntru și pe cei din afară, și arată-Te Dumnezeu adevărat peste el, ca să vadă neamurile pământului și să se plece, Doamne! O, e aproape să-și dea duhul acest neam, nu-l lăsa să piară, că n-are păstor, ci Tu ești Păstorul lui! [...]Eu vin mereu cuvânt la el ca să-l fac întâiul între popoare când nimeni nu se așteaptă să fie așa, și să fie așa Domnul cu oamenii pe pământ.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 11 septembrie 2010)

“Dumnezeul” Pucioasei dialoghează apoi cu duhul care se pretinde a fi “Ioan Botezătorul”, mărturisindu-i acestuia că nu știe ce să Se mai facă și cum să mai procedeze cu românii, căci aceștia se încăpățânează să fie nerecunoscători asupra “alegerii” lor divine. Ei preferă să-și astupe urechile, să nu creadă și să nu se alăture doctrinei Noului Ierusalim de la Pucioasa:

“— O, proorocule mare și botezătorule al Meu și al multora care s-au adus spre credința lor în Mine! O, ce să le fac dacă nu Mă aud, dacă nu deschid glasului Meu cel mult peste ei? Își atrag ceea ce-și lucrează și așa Îl văd pe Dumnezeu, Care strigă la ei ca să-L audă și să-L asculte pe El.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 11 septembrie 2010)

De aceea, preoții bisericii majoritare (BOR) sunt chemați să se alăture ei înșiși doctrinei pucioșiste și să se scoale la mărturisirea ei, pentru a se face astfel model viu pentru ceilalți români și a salva în acest mod neamul român de la pieire:

“Sculați-vă, voi, cei ce stați pe scaun de păstori peste sufletul neamului român și deschideți glasului Meu de peste voi! Nu vă amăgiți cu cele trecătoare, căci este Dumnezeu, și trebuie să-L dovediți pe El dacă stați sub nume de slujitori pentru El pe pământ! O, deschideți-Mi! Nu vin să vă fac rău, ci vin Mântuitor! Nimic nu vă cer decât iubire și primire și credință ca să vă dau mântuirea, ca să salvăm acest neam.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 11 septembrie 2010)

“Poporul” pucios, în schimb (adică totalitatea adepților și simpatizanților doctrinei pucioșiste), este cotat ca “înaintemergător” al “Dumnezeului” de la Pucioasa, pe modelul lui Ioan Botezătorul:

“Eu sunt în mijlocul neamului român cuvânt cu lumină în el peste om, și stau în mijlocul lui cu tine și lucrez cu tine minunat, poporul Meu, ca să știe acest neam că între el și Mine te am pe tine înaintemergător spre el și că că Eu vin mereu cuvânt la el ca să-l fac întâiul între popoare când nimeni nu se așteaptă să fie așa, și să fie așa Domnul cu oamenii pe pământ. Amin.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 11 septembrie 2010)

Rămâne de văzut acum dacă preoții bisericii (BOR) vor lua poziția de drepți și se vor scula la propovăduirea pucioșească, dacă “înaintemergătorii” de la Pucioasa vor fi eficienți în mersul lor avangardist și dacă neamul român își va da duhul până la urmă sau va interveni o resuscitare miraculoasă de ultim moment care-l va salva și-l va face, în sfârșit, “întâiul între popoare”.

Vechi 04.10.2010, 16:47:07
Banned

Implicit 253. Comentariu la predica liderilor pucioși de la Noul Ierusalim din 21-09-2010

253. Comentariu la predica liderilor pucioși de la Noul Ierusalim din 21-09-2010 (I)

Răstălmăcind încă odată Scriptura, liderii pucioși încearcă să-i aburească pe simpatizanții lor cu scamatoria care pretinde cum că la Pucioasa ar fi avut loc (și chiar se repetă, din când în când) “A Doua Venire a Domnului”:

Vin pe pământ cuvânt de facere a omului, că este scris iarăși să vin. Sunt Domnul Iisus Hristos și iarăși vin, și grăiesc Eu Însumi cu omul și stau nevăzut, căci sunt înconjurat de cetele îngerești cele fără de trup, așa precum M-am înălțat la Tatăl când M-am despărțit de ucenicii Mei, căci un nor de îngeri M-a ascuns de la fața lor și li s-a spus lor prin glas de înger: "Acest Iisus tot așa va și veni, precum L-ați văzut că S-a înălțat la Tatăl". (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 21 septembrie 2010)

Întrucât pe “Iisus de la Pucioasa” nimeni nu L-a văzut, mistificatorii pucioși încearcă să-i convingă aici pe adepții lor că Biblia ar fi proorocit despre o revenire tainică a Domnului, venire care va fi nevăzută de ochiul omenesc. Adică, exact așa cum zic ei că are loc astăzi venirea “Domnului” la Pucioasa. Ei sugerează că, fiind înconjurat de îngerii cei fără de trup și nevăzuți, împletiți într-un nor des și întunecos, în mod automat și “Domnul” lor a devenit nevăzut de ochii omenești. Ei mai pretind că și la Înălțare norul de îngeri L-ar fi ascuns pe Iisus privirii ucenicilor Lui, deci fenomenul se repetă oarecum, dar în sens invers: de sus în jos.
În realitate, această a doua venire a Domnului fusese proorocită în cartea Faptelor Apostolilor astfel:

“Și acestea zicând, pe când ei priveau, S-a înălțat și un nor L-a luat de la ochii lor.
Și privind ei, pe când El mergea la cer, iată doi bărbați au stat lângă ei, îmbrăcați în haine albe,
Care au și zis: Bărbați galileieni, de ce stați privind la cer? Acest Iisus care S-a înălțat de la voi la cer, astfel va și veni, precum L-ați văzut mergând la cer.” (Fapte, 1: 9-11)

Așadar, Biblia vorbește clar despre un Iisus văzut care Se înalță la cer, și nu despre unul nevăzut. Ucenicii Îl priveau cum Se înalță la cer și L-au văzut pe Domnul (cităm din Biblie): “...pe când ei priveau...precum L-ați văzut...”. Abia după ce El a ajuns sus de tot, dincolo de puterea lor firească de scrutare a văzduhului, abia atunci nu L-au mai văzut. În schimb, ucenicii liderilor Pucioși nu L-au văzut pe “Domnul” lor, dar li se sugerează că nici nu era cazul, pe motiv că nici ucenicii lui Iisus nu L-au văzut pe Iisus la Înălțare. Aceasta este însă o mistificare evidentă. Biblia spune că norul “...L-a luat de la ochii lor”, adică L-a transportat spre înălțimi până ce nu a mai putut fi văzut. Biblia nu spune că norul L-a învăluit pe Iisus ca să-L facă nevăzut. Aceasta este o scamatorie pucioșească, inventată anume ca să sugereze că, tot așa, pe Domnul nu-L va vedea nimeni nici la reîntoarcerea pe pământ.
Dimpotrivă, Biblia spune că la a doua venire a Domnului “tot ochiul Îl va vedea”:

“Iată, El vine cu norii și orice ochi Îl va vedea și-L vor vedea și cei ce L-au împuns și se vor jeli, din pricina Lui, toate semințiile pământului. Așa. Amin.” (Apoc. 1,7)

Dar, dacă El va veni “nevăzut”, așa cum mint pucioșii, cum Îl va mai vedea tot ochiul de pe Pământ?

O nouă răstălmăcire a Scripturii apare atunci când se citează următorul verset din Evanghelia după Luca:

"Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu" (Luca, 4,4)

Liderii pucioși reproduc acest verset aproape exact, operând însă o subtilă modificare prin omisiune: Cuvântul Domnului nu mai “iese din gura lui Dumnezeu” ci “iese de la Dumnezeu”:

“O, poporul Meu, stau în mijlocul tău cuvânt și praznic de cuvânt, pentru că mama Mea Fecioara este sărbătorită de cetele de sfinți și de îngeri și de neamuri în cer și pe pământ, iar Eu o îmbrățișez pe mama Mea și Mă fac cuvânt pentru ea, iar ea pentru Mine, că e praznic sfânt, și cuvântul Meu este hrană îngerească, hrana sfinților și a îngerilor, o, fiilor, și tot așa și a omului trebuie să fie, o, tot așa, că scris este: "Nu numai cu pâine trebuie să se hrănească omul, ci cu orice cuvânt care iese de la Dumnezeu". O, de-ar căuta omul așa, ar înțelege el atunci venirea Mea cea de azi în cuvânt.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 21 septembrie 2010)

Aici este dezvăluit pe față și scopul modificării: ca cel ce citește să înțeleagă “venirea cea de azi în cuvânt” a ”Dumnezeului” de la Pucioasa exact așa cum doresc liderii pucioși: nevăzut, necunoscut. Motivația ascunsă este însă următoarea: ca nu cumva se ivească niscaiva cusurgii, care să reclame că “vorbirea Domnului” care a venit timp de 25 de ani prin gura Verginicăi, apoi alți ani buni prin gura Mariei, apoi prin gura Mihaelei ( cea care întocmește astăzi predicile intitulate “Cuvinte” și le prezintă ca “ieșite de la Dumnezeu”) nu venea “prin gura lui Dumnezeu”, așa cum promite în mod explicit Scriptura.
Pentru a atenua răstălmăcirea, liderii pucioși revin apoi și precizează că într-adevăr Cuvântul iese din gura lui Dumnezeu, dar ajunge la om prin intermediari, căci prin liderii pucioși (prin mamița Verginica, prin lelica Maria și prin lelița Mihaela) “ vine de la Dumnezeu” Cuvântul:

“...omul se hrănește numai cu pâine, sărăcuțul de el, și nu știe de hrana cea îngerească, de cuvântul care iese din gura Mea, de tot cuvântul care vine de la Dumnezeu...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 21 septembrie 2010)

De altfel, liderii pucioși sunt nemulțumiți că în canonul Scripturilor nu sunt incluse și “Cuvintele” lor. De aceea, ignorând vizibil locul și rolul Sfintei Tradiții, care completează Scripturile, emit pretenția ca Scripturile să fie completate și cu alte Scripturi:

“Omul s-a obișnuit să numească Scriptură numai cartea pe care este scris acest nume, dar Scripturile sunt mari, mamă, mari și până la Mine, și după Mine, și în acele Scripturi ești și tu cu nașterea ta, cu copilăria ta, cu sfințenia ta, cu iubirea ta, cu credința ta, cu viața ta la templu de rugăciune, mamă, cu nașterea Mea din tine, o, mama Mea Fecioară și pururea Fecioară, și de la tine și până azi s-au scris Scripturi multe, mamă, și s-au binecuvântat locuri și oameni și multe lucrări cerești peste oameni și mulți sfinți pentru cer s-au ridicat dintre oameni și au înmulțit ei numărul bisericii Mele și s-a scris în Scripturile vremii viața lor...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 21 septembrie 2010)

Liderii pucioși pretind că Scriptura (aici referindu-se la Biblia clasică) proorocește că mulți vor cerceta cu de-amănuntul actualul “Cuvânt” de la Pucioasa:

“Numai cei înțelepți cred și pricep cuvântul Meu, iar cei ce lucrează fărădelegea nu pricep, mamă, nu pricep nimic, și se îndeletnicesc pe mai departe cu hrana lor, cu fărădelegea, mamă, și este scris în Scripturi că mulți vor cerceta cartea aceasta a Mea de azi și cu deamănuntul vor căuta în ea...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 21 septembrie 2010)

În realitate, Scriptura se referă la ea însăși când face această profeție și nu la balivernele pucioșilor:

“Iar tu, Daniele, ține ascunse cuvintele și pecetluiește cartea până la sfârșitul vremii. Mulți vor cerceta-o cu de-amănuntul și va crește știința.” (Dan. 12,4)
Vechi 04.10.2010, 16:55:44
Banned

Implicit 253. Comentariu la predica liderilor pucioși de la Noul Ierusalim din 21-09-2010

253. Comentariu la predica liderilor pucioși de la Noul Ierusalim din 21-09-2010 (II)

Sunt apoi căinați toți acei adepți care au evadat în ultima vreme din “raiul” pucios, pe motiv că au ieșit în lume, nemulțumiți că între hotarele pucioșilor n-au găsit nici liniște, nici pace, nici dreptate, nici odihnă, ci numai “greul venirii Domnului” și “frica” paralizantă indusă de liderii pucioși și “marea ascultare” necondiționată de “sfinții de sus” și de “sfinții de jos” (liderii pucioși) și de “îngeri” (duhurile de la Pucioasa):

“O, ce va face cel ce a fost în această taină învăluit și așezat și s-a plictisit de ea și a căutat în afară apoi, Fiule Doamne? O, ce-o fi căutat? Liniștea sau pacea? Dreptatea sau odihna? O, vai celor ce nu le-au fost bine cu greul venirii Tale, cu taina aceasta mare și purtată cu frică și cu mare ascultare de sfinți și de îngeri...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 21 septembrie 2010)

Evident că, cei care au plecat, au plecat ca să caute în altă parte ceea ce au sperat să găsească la Pucioasa, dar n-au găsit: liniște, pace, dreptate și odihnă sufletească.

Liderii pucioși pretind că ei o aud pe Maica Domnului spunându-le că Fiul lui Dumnezeu a coborât pe pământ la Pucioasa, unde stă nevăzut și învăluit de cetele îngerești în mijlocul “poporului” pucios:

“O, popor născut din cuvântul Fiului meu Iisus Hristos, vezi cum stai, cercetează-ți mereu statul față în față cu taina aceasta mare, care te-a născut ca să fii tu cortul lui Dumnezeu pe pământ în zilele acestea. Mereu, mereu să iei și să mănânci hrana îngerilor și a sfinților, că s-a unit cerul cu pământul în vremea ta cu Domnul pe pământ și stă Fiul meu nevăzut și învăluit de cetele îngerești în mijlocul tău grăind peste pământ și te-a făcut Domnul trimisul Său spre oameni și vin oamenii la tine ca să ia de pe masa ta cu Domnul...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 21 septembrie 2010)

Până și pretenția că “vin oamenii la Pucioasa ca să stea cu pucioșii la masa lor și să ia învățătură de la liderii pucioși” este exagerată. E drept că a existat prin anii ’90 o curiozitate exagerată față de “fenomenul de la Pucioasa”, cazul fiind mediatizat pe vremea aceea și cu oarecare interes mercantil; dar lucrurile s-au limpezit între timp și prea puțini sunt acuma cei care mai vin la Pucioasa ca “să-L caute pe Dumnezeu”.

Românii trebuie să fie de acum tare mândri: liderii pucioși anunță cu surle și trâmbițe apocaliptice înființarea pe teritoriul românesc a unui regat de nebiruit, condus de cei doi moguli Mihaela și Nicușor și numit Noul Israel, cu capitala la Noul Ierusalim. Înghesuiala la vârf a ajuns la cote nebănuite: la concurență neloială cu președintele Traian I și concomitent cu regele Mihai I, cu regele Cioabă I și cu împăratul Iulian I, rromii și rromânii se pot mândri acum că sunt mânați spre pășuni grase de către mogulii Nicolae I și Mihaela I, care fericesc norodul cu ideile lor istețe de oi crețe, adunate în volumul de panseuri pseudo-creștine intitulate fraudulos “Cuvântul lui Dumnezeu”:

“O, [...], o, Fiule al meu, [...] dar Tu ai lucrare tainică și Te desăvârșești prin ea peste pământ și-Ți naști și-Ți crești un nou popor, un nou Israel, un regat de nebiruit, împărăția cerurilor cu oamenii, neamul creștinesc cel plin de duhul și de trupul sfințeniei, Doamne, neam nou-născut din cuvântul Tău cel nou, și căruia Tu îi pui pe creștet numele Tău cel nou: Cuvântul lui Dumnezeu,[...]” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 21 septembrie 2010)

“Poporul cel sfânt” al pucioșilor, condus pe noi culmi de progres și civilizație de către acești doi moguli, va renunța în scurt timp la pâine, la cartofi și la fasole și la orice grijă privind procurarea și pregătirea mâncării. Ei se vor hrăni ca îngerii, doar cu Cuvântul lui Dumnezeu:

Cuvântul lui Dumnezeu, cuvântul Tău cel de azi, care naște un popor și pe care va fi să-l hrănești cu hrana îngerilor[...]” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 21 septembrie 2010)

Neisprăviților li se atrage serios atenția ca nu cumva să propovăduiască și ei, de capul lor, învățătura de la Pucioasa. Pentru că nici “Cuvântul” de la Pucioasa nu grăiește cu oricine, nu oricine este îndreptățit să anunțe lumii întregi acest “Cuvânt” de la Pucioasa, ci numai cei doi lideri, solii “Celui Nevăzut, Necunoscut, și Învăluit în cetele îngerești”:

“[...]și nu oricine trebuie să vestească măreața Ta lucrare a cuvântului Tău, căci nu cu oricine grăiește acest cuvânt ca să fie el împărțit la oameni, ci numai cu cei pe care Tu îi chemi și îi înveți și îi trimiți apoi să se facă pildă de împărăție a Ta între oameni, că altfel Tu nu poți lua naștere în oameni. O, să nu se apuce omul neisprăvit să ia cuvântul Tău spre vestire,...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 21 septembrie 2010)

Ignorând faptul că pensionarii primesc pensie ca un drept ce li se cuvine, în urma unor ani îndelungați de cotizare la stat, mogulii pucioși îi critică sever pe cei care vor astăzi pensii mai mari de la guvern, amintindu-le că pe vremuri nu existau pensii, iar toată nădejdea bătrânilor era numai și numai la Dumnezeu:

“ [...] azi nu mai știe omul să nădăjduiască în Dumnezeu, și numai în om nădăjduiește omul și nu se pregătește pentru Mine, ci numai pentru bătrânețe se pregătește, bietul de el, și nădăjduiește în pensie pentru bătrânețe, și nu în Dumnezeu, și nu în sărăcia cea pentru mântuirea lui. O, nici un sfânt n-a avut pe pământ pensie, ci a avut pe Dumnezeu și n-a așteptat de la om, ci numai de la Dumnezeu.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 21 septembrie 2010)

S-ar putea crede însă și că cei doi moguli pucioși, Nicolae și Mihaela Pucioșescu, sunt mai degrabă invidioși pe cei care au pensii, întrucât amândoi nu au astăzi nici o pensie, îndată ce n-au muncit mai nimic toată viața, ci au preferat să-i întrețină alții, ca pe niște stăpâni de sclavi. Ei, care vorbesc pompos despre “sărăcie pentru mântuire”, sunt doi farisei fanatici care trăiesc pe picior mare: au case și terenuri, mașini scumpe, bani primiți prin donații, confort modern, aparatură electronică și slugi care le fac zilnic mâncare și curat în cameră. Până și pravila zilnică nu și-o fac singuri, ci își cheamă supușii ca “să-i ajute” la citit, dându-le fiecăruia câte o felie bună din Psaltire ca s-o parcurgă pentru ei, ca și când te-ai putea ruga la Dumnezeu și prin interpuși. Ei răstălmăcesc duhul prevederii pe care-l dovedesc creștinii care își pregătesc din timp o pensie pentru bătrânețe, ca să nu cadă pacoste și grijă peste semenii lor, și-l transformă în mod cinic și sarcastic în “nădejde păcătoasă și neputincioasă” și în nădăjduirea că vor apuca “zile grele și nevoi”:

“Spun așa că Mă doare de la nădejdea cea păcătoasă și neputincioasă a omului care-și pregătește bătrânețea cu mintea lui căzută, nădăjduind în zile grele și în nevoi pentru viața lui.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 21 septembrie 2010)

Mogulii pucioși “proorocesc” apoi că bieții pensionari nu vor mai primi nici măcar puținul primit până acum: curând, curând, ei nu vor mai primi nimic, nimic!!! :

“O, de-ai ști tu, omule, ce zile vin, nu le-ai mai dori să vină, ci ai sta numai cu ziua Mea, numai cu vremea Mea, numai cu venirea Mea, că nu-ți va mai da nimeni nimic, nimic, curând, curând.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 21 septembrie 2010)

Bieții bătrâni! Vor trăi și vor vedea... cum e cu proorociile astea apocaliptice pucioșești.
Vechi 04.10.2010, 17:55:52
faniii faniii is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.09.2010
Implicit @mariamargareta

cu siguranta , " ai un dinte " impotriva "puciosilor " , cum le spui tu . Consumi energie , nu gluma ! Am ramas surprins de cat de apriga esti si sunt convins ca doar dintr-o problema personala se poate aprinde omul asa , altfel iti risti sanatatea ...

Doamne , ajuta-ne !
Vechi 04.10.2010, 17:57:14
Banned

Implicit

Oare nu v-am răspuns la toate răutățile? Uite aici.

Și iată și în Scriptură este scris ce înseamnă prooroci mincinoși:

''12. Bucurati-va si va veseliti, ca plata voastra multa este in ceruri, ca asa i-au prigonit pe profetii de dinaintea voastra.''

''1. Nu judecati, ca sa nu fiti judecati''

''15. Feriti-va de profetii mincinosi, care vin la voi in haine de oi, iar pe dinlauntru sunt lupi rapitori.
16. Dupa roadele lor ii veti cunoaste. Au doara se culeg struguri din spini sau smochine din maracini?
17. Asa ca orice pom bun face roade bune, iar pomul rau face roade rele.
18. Nu poate pomul bun sa faca roade rele, nici pomul rau sa faca roade bune.
19. Iar orice pom care nu face roada buna se taie si se arunca in foc.
20. De aceea, dupa roadele lor ii veti cunoaste.
21. Nu tot cel ce-Mi zice: Doamne, Doamne! va intra in imparatia cerurilor, ci acela care face voia Tatalui Meu Celui din ceruri.
22. Multi Imi vor spune in ziua aceea: Doamne, Doamne, oare nu in numele Tau am profetit? si nu in numele Tau demoni am scos? si nu in numele Tau multe minuni am facut?
23. Si atunci le voi marturisi: Niciodata nu v'am cunoscut pe voi. Departati-va de la Mine, voi, cei ce lucrati faradelegea!
24. De aceea, tot cel ce aude aceste cuvinte ale Mele si le plineste, i se va asemana barbatului intelept care si-a cladit casa pe stanca.
25. Si a cazut ploaia si au venit puhoaiele si au suflat vanturile si au izbit in casa aceea, dar ea n'a cazut, fiindca era intemeiata pe stanca.
26. Dar cel ce aude aceste cuvinte ale Mele si nu le plineste, i se va asemana barbatului nechibzuit care si-a cladit casa pe nisip.
27. Si a cazut ploaia si au venit puhoaiele si au suflat vanturile si au izbit in casa aceea si ea a cazut. Si mare i-a fost caderea!"
28. Iar cand Iisus a sfarsit cuvintele acestea, multimile erau uimite de invatatura Lui,
29. ca ii invata ca unul care are putere, iar nu cum ii invatau carturarii lor. ''

''4. Si Iisus le zicea: "Un profet nu este dispretuit decat in patria sa si intre rudele sale si in casa lui".
5. Si n'a putut sa faca acolo nici o minune, decat ca Si-a pus mainile pe cativa bolnavi si i-a vindecat.
6. Si Se mira de necredinta lor. Si strabatea satele dimprejur, invatand.''

''20. Ca va spun: Daca dreptatea voastra n'o va intrece pe a carturarilor si a fariseilor, nu veti intra in imparatia cerurilor.''

''23. Si El le-a zis: "Nici o'ndoiala ca-Mi veti spune zicala aceasta: Doctore, vindeca-te pe tine insuti!; pe toate cate-am auzit ca s'au facut in Capernaum, fa-le si aici, in patria ta?". 24. Si le-a zis: "Adevar va spun Eu voua ca nici un profet nu este bineprimit in patria sa.
25. Si adevar va spun ca multe vaduve erau in Israel in vremea lui Ilie, cand s'a inchis cerul trei ani si sase luni, incat foamete mare a fost in tot pamantul,
26. si la nici una din ele n'a fost trimis Ilie, ci numai in Sarepta Sidonului, la o femeie vaduva.
Si multi leprosi erau in Israel in vremea profetului Elisei, dar nici unul dintre ei nu s'a curatit, ci numai Neeman Sirianul".''

''22. Luminatorul trupului este ochiul; deci, daca ochiul tau e curat, tot trupul tau va fi luminat;
23. dar daca ochiul tau e rau, tot trupul tau va fi intunecat. Deci, daca lumina care se afla'n tine este intuneric, cu cat mai mult intunericul!
24. Nimeni nu poate sluji la doi domni, caci sau pe unul il va uri si pe celalalt il va iubi, sau de unul se va alipi si pe celalalt il va dispretui; nu puteti sa slujiti lui Dumnezeu si lui Mamona''

''31. Asadar, nu va ingrijorati spunand: Ce vom manca? sau: Ce vom bea? sau: Cu ce ne vom imbraca?
32. - deoarece pe toate acestea paganii le cauta -; ca stie Tatal vostru Cel ceresc ca aveti nevoie de toate acestea;
33. ci cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui, si toate acestea vi se vor adauga.
34. Nu purtati deci grija zilei de maine, caci ziua de maine se va ingriji de ale sale. I-ajunge zilei rautatea ei!''

''20. Si ridicandu-Si ochii spre ucenicii Sai, zicea: "Fericiti sunteti voi, cei saraci, ca a voastra este imparatia lui Dumnezeu.
21. Fericiti sunteti voi, cei ce flamanziti acum, ca va veti satura. Fericiti sunteti voi, cei ce plangeti acum, ca veti rade.
22. Fericiti veti fi cand din pricina Fiului Omului va vor uri oamenii si va vor izgoni dintre ei si va vor ocari si cand ca pe un rau va vor lepada numele.
23. Bucurati-va in ziua aceea si tresaltati, ca iata, rasplata voastra multa este in cer; ca parintii lor asa le faceau profetilor. ''
.
.
.
.
.
Dar să vezi ce o să mă ''distrez'' eu de fețele pe care o să le faceți voi atunci când veți afla că defapt Cuvântul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, de la Pucioasa este chiar Domnul Dumnezeu...

Atunci eu voi râde și voi vă veți pune cenușă în cap... sau nisip... sau altele asemenea...

Ferice de cei ce Astăzi aud glasul Său... (Nu al meu păcătosul, mare păcătos păcătosul și trufașul de ochii gLumii, căci e catastrofă să trăiești cu o viață de ochii gLumii, trăire de ochii gLumi; Asta în paranteză.)

Last edited by vsovivi; 04.10.2010 at 18:37:55.
Vechi 05.10.2010, 15:57:34
Banned

Implicit

254. „Meșterii Manole” de la Pucioasa: Marian și Victoria Zidaru

Oricât ar părea de ciudat, paradoxal chiar, Marian și Victoria Zidaru (cei care i-au susținut ani de zile pe liderii pucioși, pucioșismul și himerele lui – și au făcut-o din toată ființa lor și din toată punga lor și cu o dăruire dusă până la jertfă) au ajuns până la urmă să fie victimele șarpelui pe care l-au încălzit la sân.

Ghinionul Zidarilor a început odată cu o vizită inopinată a unor pelerini pucioși la Ghelari, acolo unde soții Zidaru și ucenicul lor Sandu Dan se osteneau ca să săvârșească o poartă monumentală pentru biserica păstorită de părintele Nerva Florea. Pelerinii pucioși li se părea că vin din alte timpuri, de mult apuse, de unde aduceau cu ei creștinismul autentic al bisericii primare, iar lelica Maria, cea care îi conducea, dădea impresia că primește mesaje direct de la duhurile lui Dumnezeu. De la început, Zidarii au fost fascinați de perspectiva de a se alătura unor creștini care păreau de pe altă lume (și chiar erau!) conduși pe „calea cea strîmtă” de o „proorociță” a lui Dumnezeu. De aceea ei s-au și grăbit să-i dea curs, lăsând în urmă lumea și tentațiile ei și înrolându-se în „obștea” de la Pucioasa. Apoi, după moartea lelicăi Maria, li s-a părut firesc ca frâiele „afacerii” să le preia cea mai școlită, cea mai dinamică, cea mai destupată dar și cea mai insolită urmașă a lelicăi: Mihaela Tărcuță.

„Proorocița” Mihaela promitea acum să împingă pucioșismul pe noi culmi ale puritanismului și fundamentalismului religios, iar Zidarii n-au pregetat să-i cânte isonul, fără a realiza că de bunăvoie se bagă slugă la dârloagă. Pe vremea aceea (prin anii ’90) Zidarii erau în stare să-i lingă și tălpile Mihaelei, pe care o considerau „proorocița Domnului” și „sfânta lui Dumnezeu”. La rândul ei, Mihaela (care avea ascuțimea privirii și descusutului, încât nimic nu-i scapă la interogatoriile ei) a văzut instantaneu în cuplul făcut de cei doi Zidari o mină de aur. În consecință, a adoptat instantaneu față de ei o conduită preferențială: i-a adulat, i-a copleșit cu daruri și cu lingușiri, i-a pomovat în funcții inventate special pentru ei (Marian – președinte de onoare al „Fundației Șfânta Virginia”, Victoria – administrator și casier al sectei, iar pentru amândoi le-a rezervat poziția de interfață unică între „Noul Ierusalim” pe de o parte, și Biserică, lumea artistică și lumea laică pe de altă parte. Nimeni nu mai putea ajunge la cei doi lideri maximi, Nicolae și Mihaela „Pucioșescu”, decât prin aprecierea, bunăvoința și acceptul cuplului Marian și Victoria Zidaru. Zidarii fuseseră făcuți peste noapte purtători de cuvânt oficiali ai sectei, așa că vrând-nevrând, Marian Zidaru s-a pomenit că este perceput de mass media, de oamenii Bisericii și apoi de toată lumea, drept „lider al sectei Noul Ierusalim de la Pucioasa”. În același timp, adevărații lideri Mihaela și Nicușor stăteau în umbră, de unde trăgeau sforile și îi manevrau pe Zidari ca pe niște marionete. Păpușarii pucioși au reușit astfel să răspândească pretutindeni ideea falsă că Zidarii au pâinea și cuțitul în pucioșism, iar în exterior s-a cimentat sintagma mincinoasă „secta lui Marian Zidaru”.

Odată cu trecerea timpului, Zidarii și-au luat în serios sarcinile primite. Peste tot erau respectați de către adepții pucioși ca niște soli ai lui Dumnezeu. Lucrările lor artistice erau admirate și considerate pline de încărcătură spirituală și profetică. Fetele pucioase închinoviate la Pucioasa, dar mai ales cele de la Târgoviște, o iubeau și o apreciau pe Victoria ca pe o mamă grijulie și iubitoare. Cei doi moguli pucioși, Nicolae și Mihaela „Pucioșescu”, au realizat că stratagema de a-i promova pe Zidari în fața adepților și a întregii lumi se întoarce împotriva lor și începe să-i pună în umbră peste măsură. Pentru a rezolva acest neplăcut impediment, ei au conceput un plan: dacă i-ar separa definitiv pe Zidari unul de altul, ar putea mai bine să-i controleze. Mihaela a început o campanie furibundă de denigrare a Victoriei Zidaru, ajutată fiind de sfetnicul ei cel mai credincios și mai lipsit de scrupule: Viorel Ivan. Scenariul conceput de Mihaela conținea și secvența punerii Victoriei pe linie moartă și înlocuirea ei cu Viorel Ivan. De aceea, ea a conceput o „consfătuire” denumită conspirativ „proces”, care urma să aibă loc la București, cu motivația inventată de a aplana un așa-zis conflict de interese apărut între Victoria și Viorel. Planul Mihaelei era de a o discredita atât de puternic pe Victoria în fața „obștei” de la București, încât adepții de aici să voteze de bunăvoie și cu sinceră convingere înlocuirea ei cu Viorel Ivan. Mihaela a conceput și un „Cuvânt” ca de la Dumnezeu, din care să reiasă preferința lui Dumnezeu pentru Viorel, ca viitor lider al „obștei” de la București și intermediar între adepții bucureșteni și mogulii de la Pucioasa. Deși Mihaela a condus magistral „procesul” de la București împotriva Victoriei, susținându-l pe față pe Viorel ca fiind „plăcutul și alesul Domnului”, la votul secret făcut cu bilețele s-a înregistrat o surpriză de proporții: adepții nu l-au ales ca lider de grup nici pe Viorel, n-au ales-o nici pe Victoria, ci... pe Marian Zidaru. Supărată foc pe nătângii care n-au înțeles că „Dumnezeu” îl prefera doar pe Viorel în acest post, Mihaela și-a luat echipa de sfetnici credincioși cu care venise de la Pucioasa și i-a lăsat baltă pe cei din obștea de la București, refuzând să valideze votul liber exprimat care-l fixa pe Marian Zidaru ca lider de grup. Lucrurile au rămas de atunci în „coadă de pește”: deși nu s-a mai desemnat oficial nici un lider de grup pentru bucureșteni, Victoria a continuat să facă mai departe muncile de uzură pe care le făcuse și până acum, dar Mihaela a început să se folosescă tot mai mult de Viorel ca de un sfetnic credincios și singura interfață, locvace, persuasivă și mobilă, între adepții bucureșteni și liderii lor de la Pucioasa.

De atunci lucrurile au evoluat din rău în mai rău. Promisiunile făcute Zidarilor, în special cele legate de clădirea de la Târgoviște ( denumită conspirativ de către pucioși ”Ro-Emaus”), care urma să fie amenajată ca un centru artistic, spiritual și de reprezentare a sectei, au rămas suspendate sine die. Zidarii erau tot mai des contestați de mogulii pucioși în tot ceea ce făceau: nimic din ce făceau ei nu mai era bun, nimic nu mai era „rod al ascultării”, iar legăturile lor cu lumea – favorizate și încurajate altădată pe față – erau acum privite de către cuplul dictatorial Nicolae și Mihaela „Pucioșescu” drept o expresie a promiscuității și a apetitului Zidarilor pentru legăturile cu „lumea”. Acuzată că l-a atras și pe Marian spre lume, Victoria era acum cotată pe față drept „capul răutăților”. „Cuvinte” meșteșugite de Mihaela și prezentate ca venind din cer de la „Dumnezeu” o acuzau în față pe Victoria că-l „slăbește” pe Marian, în loc să-l dirijeze spre o supunere oarbă față de liderii pucioși. Ultima încercare disperată a Mihaelei de a-i separa pe cei doi soți definitiv, plasând-o pe Victoria la atelierul din București și pe Marian în obștea de la Pucioasa, a eșuat: cei doi au găsit tăria să rămână împreună, deși Mihaela prezenta acum statornicia lor în căsătorie ca pe un exemplu rău pentru ceilalți creștini și chiar ca pe o rușine, îndată ce politica oficială a pucioșilor era destrămarea cuplurilor căsătorite, pentru ca pucioșii să poată trăi apoi în obști diferite, în care bărbații locuiau separat de femei.

Zidarii trăiau acum, zi după zi, o mare și sfâșietoare dramă. Zilele frumoase de altădată erau acum doar o amintire. Dragostea frățească fusese înlocuită cu ura, delațiunea, minciuna și disprețul. Vorbele frumoase ale Mihaelei, de laudă și apreciere la adresa Victoriei, erau acum înlocuite cu vorbe de ocară, cu jigniri și expresii de mahala. Cu fiecare zi ce trecea, în inimile Zidarilor se dărâma tot zidul pe care ei îl zidiseră cu trudă și cu speranță disperată, ca niște meșteri Manole ai secolului XX, la Pucioasa: o cetate imaginară, în care urma să curgă veșnic laptele și mierea: „Cetatea Sfântă Noul Ierusalim de la Pucioasa”.

Când totul a fost pierdut, când ultima speranță s-a stins, când Zidarii și-au găsit lucrușoarele scoase în stradă de ciracii Mihaelei Tărcuță, atunci au înțeles că trebuie să se întoarcă de unde au venit și să o ia de la început. Au înțeles că viața e plină de întorsături și de surprize, iar minunile promise de pucioși au rămas doar niște minciuni ieftine, dar frumos meșteșugite. Singura minune văzută de Zidari în „Cana” Pucioasei a fost transformarea vinului în apă, apă rece cu care ei s-au îmbătat aproape zilnic, timp de aproape 20 de ani, apă rece și amară și tulbure pe care au sorbit-o cu nesaț, cu vadra, până la fund.

Last edited by mariamargareta; 05.10.2010 at 17:50:30.
Vechi 05.10.2010, 16:16:16
Banned

Implicit

Mai minți mult? Defapt ești liberă să-ți găsești ceea ce-ți cauți... hula.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Mesaj,propunere TEOLOGUL Generalitati 45 08.01.2011 12:16:34
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa mihailt Secte si culte 2319 30.07.2010 23:36:37
un mesaj frumos The_Fallen Generalitati 1 14.07.2010 22:22:29