Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.09.2010, 08:42:47
anamaria.lupu anamaria.lupu is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Implicit

Eu am visat de multe ori sfarsitul lumii fara sa fi vazut vreun film despre sfarsitul lumii si fara sa citesc Apocalipsa.Dar visele cu sfarsitul lumii nu ma sperie.Intr-adevar in vis sunt speriata,dar cand ma trezesc nu continuu in temeri.
Sfarsitul lumii ar trebui sa ne sperie dintr-un singur motiv:daca azi as muri,as fi demn/a sa ajung in dreapta Tatalui,in Rai? Doar de asta ar trebui sa ne speriem.Pana la urma moartea este o eliberare,ceea ce ne asteapta dincolo de viata conteaza,nu lucrurile muritoare din aceasta lume.Nu trebuie sa ne fie teama de moarte in sensul ca "nu vreau sa mor ca mai am de trait multe pe lumea asta,nu mi-am luat inca masina/nevasta etc."
Ci trebuie sa ne fie teama de moarte doar din cauza ca am putea ajunge in iad din cauza vietii pacatoase traite in aceasta lume.
Asadar traieste cat mai curat,spovedeste-te si spaima iti va trece.CAnd sufletul este impacat,astepti moartea impacat.
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 21:13:55
Celputin6caractere Celputin6caractere is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.10.2010
Implicit

Nu mai da banii preotilor degeaba,ca oricum ,nu Dumnezeu te ajuta.Tu te ajuti singur :).
Urmareste documentarul ''The secret''.Afla mai multe despre legea de atractie si invata sa-ti stapanesti teama.Nu e un lucru rau sa te temi,dar tre` sa-ti tii in frau imaginatia.Un psiholog?Macar e ceva logic,care poate patrunde in adancul mintii tare,un psiholog are mereu o rezolvare pentru problemele tale,nu o rugaciune!Dar tre` sa-ti si permiti :).
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 21:24:41
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Celputin6caractere Vezi mesajul
Nu mai da banii preotilor degeaba,ca oricum ,nu Dumnezeu te ajuta.Tu te ajuti singur :).
Urmareste documentarul ''The secret''.Afla mai multe despre legea de atractie si invata sa-ti stapanesti teama.Nu e un lucru rau sa te temi,dar tre` sa-ti tii in frau imaginatia.Un psiholog?Macar e ceva logic,care poate patrunde in adancul mintii tare,un psiholog are mereu o rezolvare pentru problemele tale,nu o rugaciune!Dar tre` sa-ti si permiti :).
Nu e frumos sa derutezi un om pe care nu poti sa-l ajuti cu un sfat bun!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 21:33:58
Ana-Maria N's Avatar
Ana-Maria N Ana-Maria N is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:

Exact prin acet mod de gandire se ajunge la sinucidere...' De mine depinde tot.Eu ma ajut singur ', dar cand viata te ingenuncheaza si vezi ca nimic bun nu poti face uneori, oricat ai incerca, atunci este cazul sa-ti amintesti ca nu esti singur...ca El este pururea langa tine si este suficient doar sa-i ceri ajutorul si sa staruiesti in rugaciune, iar El iti va da linistea sufleteasca.....ITI GARANTEZ ASTA....SUNT O DOVADA VIE!

Last edited by Ana-Maria N; 08.10.2010 at 21:55:26.
Reply With Quote
Vechi 09.10.2010, 09:51:59
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
tu nu sti ca unde harul unui psiholog inceteaza,preotul va continua cu harul lui Dumnezeu ceia-ce e mult mai mult,te bagi in lucruri care te depasesc.
Reply With Quote
Vechi 22.09.2010, 10:11:06
stefanbogdan17 stefanbogdan17 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.12.2009
Locație: targoviste
Thumbs up

[quote=BaLLaNcE;290408]Am cam ramas fara cuvinte dar in acelasi timp sunt fericit ca mi-am gasit multe raspunsuri la voi. Multumesc mult pentru toate asta. Parca ma simt mai bine, parca sunt mai eliberat de starea aia si si as vrea sa continui, sa nu ma opresc aici. Vreau si trebuie sa ma duc la biserica, sa incerc sa fiu putin mai ...alt om, care pana acum nu eram. Cred ca mi-a lipsit mult increderea in Dumnezeu, dar acum sper sa fie bine. Duminica o sa ma duc la biserica impreuna cu prietena si sper sa fie un inceput bun. :)

Inca o data, va multumesc mult de tot. Vorba voastra, acum tine de mine, sa pot sa fac pasul asta, sa pot sa ma apropii de Dumnezeu si sa nu las nimic sa ma opreasca.

Daca toata lumea ar fi ca voi, cred ca ar fi numai bine in lume. Sper ca daca mai exista persoane ca mine, sa pateasca acelasi lucru ca mine si sa-si revina din lucrurile astea urate pe care le simtim.

Multumesc mult de tot. Acum, abia astept sa ma duc la biserica :D[/QUOTE

ca sa gasesti raspunsurile pe care le doresti nu e chiar atat de important sa intrebi aici.poti merge la biserica si cum ai zis tu ca ar fi timpyul sa te apropii de dumnezeu nu numai acm te apropii si te poti apropia cand doresti tu,..Dar ceea ce simti tu acum sunt semne in care El nu te a uitat dar tea testat daca chiar te vei intoarce la el..cat despre mersul la biserica poti merge ori de cate ori doresti si simti nevoia sa mergi acolo.nu trebe neaparat sa mergi doar duminica sau in zilele de sarbatoare poti merge oricand doresti tu si oridecate ori vrei si in fiecare zi.Iar despre spovedanie te poti spovedi ori de cate ori simti nevoia ca ai facut un pacat care te framanta sau care nu iti da pace.doamne ajuta si multa sanatate iti doresc
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Bunica zice ca este pacat. Sunt foarte derutata si am nevoie de un raspuns Dorina8 Generalitati 13 18.08.2011 20:40:32
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Secte si culte 443 04.08.2010 14:38:35
Sunt foarte trista Simona-Marilena Generalitati 51 04.05.2010 22:36:21
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13
sunt foarte suparat!!!! miha_i Biserica Ortodoxa Romana 9 30.03.2007 22:33:23