![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Dupa cele scrise de unii , reiese clar ca se vad cu certitudine Mantuiti si stapanitori ai Raiului , catalogand si punand etichete categorice ! Sa ne ierte Dumnezeu pe toti , dar mult dispret , si multa aroganta si mandrie zace in firea noastra !
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Crezi? Citat:
Citat:
Vor avea timp să mediteze la adevăratele valori. E nevoie de cineva să-ți taie unghiile? Știu, trăiesc în secolul XXI, și o astfel de ocupație e considerată de vreo câțiva artă. E nevoie de cineva să-ți aranjeze părul? Da, pentru că e o bună afacere. Citat:
Citat:
Evident că nu este viabil / sustenabil, aceste criterii țin de mintea noastră ancorată în judecăți tributare economiei de piață și poate a lumii în care trăim.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru noi chiar ca nu ar fi nici o problema sa ne intoarcem catre "noi insine" si sa re-descoperin "adevaratele valori" :)), ...ca doar de abia ce am iesit din bordeele de chirpici iar pamintul de pe talpi inca nu s-a uscat.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Contextul era altul, dar m-am obișnuit cu tine andreicozia, ești un om al conflictului, conflict de dragul scandalului. Cred că ar trebui să-i trimiți o scrisoare de intenție și un CV d-lui Băsescu. Sau, voi doi, fiind la fel, v-ați sparge capetele?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Poti specifica la ce anume te referi cand spui "parerea emisa"?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din lumea animalelor! | UNNOOM | Teologie si Stiinta | 19 | 17.07.2014 23:07:04 |
N-am loc in lumea asta | cred_cu_adevarat | Generalitati | 7 | 21.03.2012 11:40:04 |
Lumea copiilor | anna21 | Generalitati | 312 | 01.03.2012 22:12:28 |
Ce se va intampla cu lumea? | BogdanBogdan | Generalitati | 33 | 12.04.2011 15:43:45 |
LUMEA ANIMALELOR | Catalina | Generalitati | 5 | 06.06.2007 15:46:44 |
|