![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Insa sunt sigur ca tine de noroc , de destin chestia asta. Noi putem fi ceea ce ne dorim ..dar cu siguranta partenerul are optiunile lui . cand dai peste un om care stie sa iubeasca...totul pare banal...cand nu..totul e in ceata, si nu stii pe ce lume te aflii exact. alexandru_constantin1981@yahoo.com |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ti se pare banal un om care iubeste atunci cand tu nu sti sa iubesti si sa apreciezi dragostea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-am exprimat gresit.. 'totul pare foare clar foarte normal atunci cand intalnesti omul potrivit . Am vazut femei care stiu sa isi iubeasca prietenul , sotul insa eu nu am avut parte de asa ceva niciodata desi am oferit totul in relatiile mele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si inca ceva,daca nu iesi in lume nu va veni nimeni la usa ta sa te ceara in casatorie. Subscriu
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ei nu! Dumnezeu e mare si are putere! |
|
|||
|
|||
![]()
e o vorba: Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in sac.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca tu nu il cunosti pe Dumnezeu! Cand ceva vine de la El, Domnul face totul, ca sa nu zicem:"prin inteligenta noastra si prin puterea noastra am facut"
|
|
||||
|
||||
![]()
uneori...iti mai baga si in sac...eu am fost invitata la un revelion unde am cunoscut un baiat care mi-a zis ca o sa se casatoreasca cu mine...am ignorat ca oricum toata lumea vrea sa te prosteasca..dar...am fost prieteni 4ani de zile cat mi-am terminat eu scoala iar el era la munca in portugalia, apoi ne-am casatorit. La nunta ne-am vazut a6a oara....si suntem casatoriti de 3ani si sa dea Domnul sa incaruntim tinandu-ne de mana.
Uneori simti cum Cineva lucreaza in viata ta.
|
|||
|
|||
![]() Nici eu nu sunt de acord cu faptul ca trebuie facut ceva special, sau mers intr-un loc anume pentru a intalni persoana potrivita. Atunci cum in Acatistul de multumire lui Dumnezeu pentru toate, mai sunt spuse cuvintele: ' slava Tie pentru potrivirea de situatii ' ? Da...cred ca daca Dumnezeu vrea, respectivul poate sa-mi bata si in usa :) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Violenta in familie? | alexaa | Generalitati | 56 | 12.01.2015 21:51:12 |
In familie | cred_cu_adevarat | Generalitati | 6 | 21.11.2011 09:52:25 |
Familie VS Servici | Mirela0110 | Generalitati | 16 | 19.06.2010 18:52:00 |
Familie sau Celibat | colaps | Generalitati | 19 | 14.05.2010 17:33:59 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
|