![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ii multumesc din suflet Sf.Nectarie pentru ajutorul primit in moment de grea cumpana. Sotul meu ii imprumutase unui prieten un obiect de mare valoare, iar acesta nu il mai inapoia si nu mai puteam lua legatura cu el. Intr-o seara m-am rugat Sf. Nectarie sa ne ajute sa recuperam acel obiect, de la care ne luasem gandul, si chiar a doua zi dimineata acel prieten a aparut la usa. Rugati-va Sf. Nectarie cel grabnic ajutator.
|
|
|
|||
|
|||
|
Buna seara as vrea sa va spun si voua despre ajutorul pe care l am primit , poate o sa va ajute si pe voi macar cu o raza de speranta. am 24 de ani si Locuiesc la Londra de aproape 2 ani , de cand am venit am incercat sa obtin actele dar mereu aveam ceva lipsa si nu puteam aplica. Am inercat sa merg macar o data pe luna la moastele Sf. Nectarie din Londra si sa i citesc macar rugaciunea in serile cand eram obosita. Am reusit sa prind programare la telefon pt o programre in persoana la interviu lucru f greu de obtinut pt ca la un singur nr suna toti romani si bulgari iar apoi dupa o luna la interviu am obtinut permisul de munca in Uk!! Nu va pot exprima bucuria mea, m am rugat atat de mult Sf Nectarie si Sf Parascheva sa ma ajute sa imi formez un viitor aici sa am sansa sa muncesc in ce am studiat sa prind radacini undeva . Fiind departe de casa si singura aici nu mai stiam unde imi e locul dr acum cu ajutirul lui Dumnezeu am reusit.
Un alt lucru bun pt care ii multumesc Sf Nectarie si Sf Parascheva este pt ca m au ajutat sa fiu cu un baiat care imi place cu care imi doresc sa ma casatoresc dupa ce timp de 5 ani am avut un minte si in inima un barbat cu care nu puteam fi impreuna care ma chinuia si ma amagea de atatia ani. Desi am incercat nimeni nu m a atras nu am putut fi cu altcineva pana l am cunoacut pe el. Daca iubiti pe cineva si nu sunteti fericite nu acceptati sa traiti in suferinte si lacrimi , va rog sa nu va puerde ti speranta . Rugati va Bunului Dumnezeu , dupa 2 ani de rugaciune am intalnit barbatul pe care l am visat , langa care ma simt apreciata si fericita . Al doilea acatist al Sf Nectarie si Acatistul Sf Parascheva mi au fost leac ptr momentele atat de grele de deznadejde in care nu mai aveam putere sa sper , abia reuseam sa mai citesc o rugaciune dar o citeam.. Citeam minunile de aici si simteam ca se poate , ca o sa le rezolze Dumnezeu si pt mine ai le a rezolvat iar eu nu vreau sa intarzii mai mult decat atat sa le spun minunile Sfintilor nostri dragi care ne ajuta, pentru ca asa ne intarim unii pe alti. Va multumesc din suflet Sf Nectarie , Sf Parascheva, Sf Efrem cel Nou , Sf Ioan Rusul pentru ca m ati ajutat sa imi obtin actele de rezidenta in Anglia, ca m ati ajutat sa intalnesc un baiat pentru care sa simt iubire , ca mi ati readus speranta. Doamne ajuta , multa sanatate si ajutor in toate sa va dea Dumnezeu. |
|
|
|||
|
|||
|
Incep prin a da un citat din cartile sfinte pe care eu le-am citit: "O minune mare nu se poate face fara o credinta mare.Cu o credinta mica nu se poate implini o minune mare, caci fiecare minune cere o incredere de marimea ei, dupa cum nici un bun nu se poate cumpara decat cu un pret dupa valoarea lui."
Ma rog la Sfantul Nectarie sa ma intareasca in credinta, in rabdare, sa ma ajute sa imi gasesc un loc de munca pe care il caut de atata timp si sa imi aline durerile bolii de care sufar. Ii multumesc ca l-am intalnit, ca el mi-a aparut in cale cand mi-a cazut in maini cartea cu viata lui, minunile, acatistul si paraclisul. L-am visat in noaptea din prima zi a inceputului Postului Craciunului, si m-am trezit cel mai fericit om de pe pamant.Citind acatistul lui, m-a indreptat spre scaunul spovedaniei si m-am rugat sa imi aminteasca toate pacatele sa le pot scrie pe hartie. Il simt langa mine si stiu ca vegheaza asupra mea, ca ma ajuta intr-un chip pe care mintea mea nu-i capabila sa-l inteleaga.Stiu ca ma va ajuta sa imi gasesc si un loc de munca si voi scrie cand se va intampla. Rugati-va pentru intarirea credintei, a rabdarii necazurilor, bolilor, a dragostei pentru Dumnezeu.Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi si intr-un final ne va da rasplata pentru credinta noastra. Iti multumesc Sfinte Nectarie pentru tot ce faci pentru mine si te rog sa nu ma parasesti niciodata!Atunci cand mi-e mai greu tu sa fii langa mine si cu dragostea ta sa ma ajuti sa ma ridic! Slavit sa fie Domnul! Last edited by Ana_maria; 28.11.2012 at 14:19:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Buna ziua,
Am primit si eu ajutor de la Sfantul Nectarie si as dori sa va impartasesc si dumneavoastra ceea ce mi s-a intamplat. Am fost diagnosticata mai demult cu lupus si de asemenea aveam probleme cu inima. Din cauza bolii lucrurile s-au inrautatit mult si oboseam foarte repede. Erau nopti in care nu reuseam sa dorm si abia puteam sa fac ceva ziua urmatoare. La un moment dat am inceput sa ma rog si sa ma intorc la Dumnezeu. Ma rugam mai multor Sfinti: Sfantului Pantelimon, Sfantului Fanurie, Sfantului Ioan Rusul si bineinteles Sfantului Nectarie. Mi-a placut foarte mult Acatistul al doilea al Sfantului Nectarie si il citeam in fiecare seara. Va marturisesc ca de fiecare data dupa ce citeam un Acatist si puneam suflet in rugaciuni ma simteam mai bine. Din pacate insa m-am lasat macinata de multe probleme exterioare si intr-o seara am ajuns la spital in coma. O saptamana am fost in coma, iar datorita faptului ca am fost efectiv indopata cu medicamente si substante atat ca sa-si revina organismul cat si impotriva durerii nu am devenit constienta imediat. A mai durat inca o saptamana si in Duminica Pastilor m-am trezit ca sa ma exprim asa. Au fost multe probleme dupa dar cu ajutorul Bunului Dumnezeu am trecut peste toate si m-am recuperat incredibil de repede. Dupa cateva luni am facut si o operatie la inima la unul dintre cei mai buni cardiologi din Germania si intr-adevar ma simt incredibil de bine, aproape uitasem cum e sa fii "normal". Niste prieteni mi-au daruit un album in care mi-au povestit tot ce se intamplase "in lipsa mea". In acel album mi-au scris ca toate organele mele au cedat pe rand dar inima mea nu a vrut sa cedeze si de aceea traiesc si scriu acum. In rugaciunile mele spre Sfantul Nectarie mereu ma rugam pentru un lucru: "Te rog ai grija de inima mea"! Nu stiu daca voi reusi vreodata sa-I multumesc cu adevarat Sfantului Nectarie. Am ajuns la Radu Voda de mai multe ori, dar imi doresc din suflet sa ajung in Eghina la moastele Sfantului ca sa ma inchin si sa-I multumesc in persoana. Va multumesc si Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
As dori sa fac si eu cunoscuta minunea infaptuita de Sf.Nectarie pentru noi.Totul a inceput cand i-am facut niste analize de rutina baietelului meu care atunci avea 7 luni.I-au iesit niste valori crescute care se pare ca indicau o boala foarte grava.Vreau sa precizez ca eu m-am rugat la Sf.Nectarie si pt a putea avea un copil iar el m-a ajutat si aici.Cand am vazut analizele am inceput cu disperare sa merg la Moastele lui Sf.Nectarie si sa ma rog pt ajutorul lui si al lui Dumnezeu.Am cumparat si acatistul Sf.Nectarie pe care l-am citit in fiecare zi,doar asa reuseam sa ma linistesc si sa cred intr-o minune.Am lasat timpul sa treaca pana sa-i refacem analizele copilului,aproximativ un an.Dupa ce am refacut analizele ele au iesit mult mai bune,valorile scazand foarte mult.Eu cred ca Sf.Necatarie cu credinta lui in Dumnezeu si cu ruga lui pt copilul meu a facut lucrul acesta posibil si ii multumesc din tot sufletul.Si acum citesc aproape in fiecare zi acatistul Lui,fiindca asa i-am promis si ma rog in continuare la Dumnezeu si la Sf.Nectarie sa-l tina sanatos pe copilul meu in continuare. Amin!
|
|
|
||||
|
||||
|
Mă bucur mult când văd că sunt oameni care cred în Dumnezeu și în sfinți. E frumos că mulțumiți și mărturisiți după vindecare minunea. Nu toți se întorc să mulțumească. Dintre cei 10 leproși vindecați de Iisus doar unul s-a întors să mulțumească și acela nu era iudeu, nu era israelian.
Sunt însă unii care nu vor să creadă în minuni, care nu cred nici în cei din popor ce le mărturisesc. Acești orbi în ciuda evidenței caută să mintă folosind explicații științifice, logice, sistemice încercând să te convingă că nu Domnul ci omul și lumea te-a vindecat și că nu există nicio forță supra naturală. Firește că Dumnezeu există, e bun și milostiv și minunat întru sfinții Săi! Dacă aude glasul păcătoșilor care strigă după El cerând vindecare și scăpare cum atunci să nu asculte rugăciunea sfinților Săi care-i lucrează voirea?
|
||||
|
||||
|
Minuni sunt la tot pasul, insa noi nu prea realizam asta de fiecare data.
Am 18 ani si sunt din Bacau, eleva in cls. aXII-a.Nu de mult timp am aflat de Sfantul Nectarie de la sora mea-maicuta la manastirea "Dintr-un lemn". Mi-a povestit multe cate s-au intamplat cu ea si cum Sf.Nectarie a intervenit in viata ei.Totul a inceput cand mi-a zis de o carte si anume" Sfantul Nectarie.Minuni in Romania". Mi-a zis ca este ft. frumoasa si ca am ce sa invat din ea. Prima data cand am auzit am vrut sa fac rost de carte cat mai repede. Asa ca intr-o zi mama mi-o luase. De cum imi luase cartea nu am mai lasat-o jos din mana si am inceput sa citesc tot. Simteam prezenta sfantului in timp ce citeam si eram uimita de tot ce se vorbea acolo insa credeam totul cu adevarat. Asa am inceput eu sa prind dragoste fata de acest Sfant. M-a ajutat ft. mult la scoala, la teze, lucrari etc.Am impartasit mai multor persoane despre mare facator de minuni. Sa va povestesc o mica minune care s-a intamplat cu mine. Eram intr-o duminica la biserica la Sfanta Liturghie si ascultam slujba. Eram cu mama alaturi. Dintr-o data am simtit un miros foarte placut, era miors de mir sii m-am intrebat de unde vine.Alaturi era magazinul cu lucruri bisericesti... Spre final , cand s-a terminat slujba, eram afara si o asteptam pe mama si am vazut ca s-a intors cu 2 sticlute cu mir.Am zis ok:D foarte bine .Si mi le-a dat mie si ma tot jucam cu ele.Intre timp s-a dus sa plateasca ceva pt.biserica. eu ma tot plimbam si ma jucam cu ele in mana. si la un momet dat ma asez jos pe o banca.Ma opresc si ma uit mai bine sa vad si eu de unde si ce este cu mirul acela.btw mirosea ft . fruumos.Si cand ma uit...ce sa vad? scria pe el mir sfintit de la Sf.Nectarie din Eghina.Am ramas fara cuvinte...impietrisem cand am vazut. pt k eu vroiam de ft.mult timp mir de la Sfantul.Mama nu stia. scrisul era ft mic. si nu vedea decat daca isi punea ochelarii.Cand s-a intors am intrebat-o:"Dar tu stii de unde este mirul asta?";"Nu, da de unde-i?" ;"Pai uite ce scrie pe sticluta asta:Mir sfintit de la Sfantul Nectarie din Eghina".Avusese acelasi sentiment ca si mine.Mie imi dadusera lacrimile de bucurie.De atunci am simtit cu adevarat ca Sfantul Nectarie este alaturi de mine ori de cate ori ii cer ajutorul! |
|
|
||||
|
||||
|
Am uitat sa precizez faptul ca erau ultimele 2 sticlute cu mir!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ma intereseaza sa o pot lista ,se poate trimite?
|
|
|
|||
|
|||
|
In acest moment in care scriu prietenul meu trece prin probleme grele de sanatate, dar mi-am pus toata nadejdea in Sfantul Nectarie la care ma rog zilnic impreuna cu mama lui si care stiu ca o sa il ajute sa se insanatoseasca.
De altfel, despre Sfantul Nectarie am aflat nu cu mult timp in urma prin mama prietenului meu care a primit cartea despre minunile Sfantului de la o prietena care a aflat in ce impas ne aflam din cauza problemelor de sanatate ale prietenului meu. Ajutor am mai primit din partea Sfintilor. Eu ma rugam mai ales Fecioare Maria, la casa careia am si fost in Turcia. De acolo, mi-am cumparat o icoana a Fecioarei de care sunt nedespartita de atunci si care m-a ajutat de multe ori. Icoana Fecioarei Maria am purtat-o cu mine si la un examen in timpul facultatii la o materie care nu era punctul meu forte si la care se obtinea f gru nota de trecere. Examenul a avut 2 probe:scris si oral. La proba scrisa am obtinut nota minima cat sa intru la proba urmatoare, iar la oaral am tras un bilet cu singurul subiect pe care nu il stiam deloc. Din fericire insa la final profesorul mi-a spus ca nu stie ce s-a intamplat, ca el crede ca citez "am aprins lumanari pe la ceva biserici" pt ca el simte ca trebuie sa ma treaca acel examen, dar nu intelege de ce. Si asa am trecut cu bine examenul. In ceea ce il priveste pe Sfantul Nectarie, am simtit prima data ajutorul din partea lui pe cand eram cu prietenul meu in spital si alergam pe la usile doctorilor cu sora lui ca sa ne aprobe niste acte pt a putea fi tratat in strainatate pt ca in Romania boala de care sufera nu poate fi tratata. Pt a obtine un astfel de dosar ai nevoie de semnatura a trei medici din Romania care sa ateste ca nu pot trata boala respectiva in Romania. Obtinusem semnatura unui singur medic, iar unul din ei au refuzat categoric sa semneze. Motivatia nu ne-a dat-o, pur si simplu a zis ca nu semneaza. Alt medic ne-a sfatuit sa ne intoarcem a doua zi sa discutam cu doctorul care nu a vrut sa semneze poate il gasim intr-o alta dispozitie. Atunci eu m-am rugat Sfantului Nectarie sa ne ajute si a doua zi cand sora prietenului meu s-a dus sa vorbeasca cu medicul care nu a vrut sa semneze, acesta a acceptat in cele din urma sa ne dea semnatura si am reusit sa intocmim dosarul pt a pleca la tratament. Tratamentul a decurs bine, doar ca au fost si efecte secundare. Si in clipa de fata dupa o luna de zile de la tratament inca ne aflam in spital pt recuperarea (in acest timp a facut fizioterapie si a primit tot felul de medicamente), dar am depasit pana acum totul cu bine tot prin rugaciuni catre Sfantul si catre Maicuta Domnului. Tot cu ajutorul lui Dumnezeu, aici, pe meleaguri straine am intalnit o doamna care este plecata din Romania de aproximativ 30 de ani si care ne-a avut din toate punctele de vedere. Ma rog la Sfantul Nectarie si la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa trecem si de ultimul hop pt ca medicii ne-au spus ca s-ar putea sa mai aiba nevoie de inca o operatie dupa perioada aceasta de recuperare si nu ne dorim sa mai fie nevoie si de aceasta. Doamne ajuta ! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Icoane facatoare de minuni din Romania 1 | Bucurie | Moaste | 41 | 28.01.2023 22:25:09 |
| Noi minuni ale Sfantului Ierarh Nectarie Vindecatorul de Boli | andreidiniasi | Generalitati | 7 | 09.05.2014 00:18:34 |
| ACTA – Tratatul semnat in secret de Romania, ce va instaura dictatura si pe internet | Laura19 | Generalitati | 100 | 06.07.2012 21:14:40 |
| Sfantul nectarie, mare facator de minuni | icamilin | Rugaciuni | 31 | 29.12.2008 19:07:31 |
|
|