![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu unul sunt de acord cu ce spune acest templier conteporan,eu sunt de la seminar si ascult rock.recunosc,si asta pentru ca muzica rock nu este lucrarea celui rau ci este magic si frumos.Mai ales trupe gen Scorpions,Queen,Metallica,Nickelback si ca interpreti imi place Eric Clapton
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca ai inteles gresit ce am spus ,sa stii ca nu fac parte din acet tip de public ,si o mai repet :cred in Iisus Hristos.M am referit la cei apropiati de varsta mea .
|
|||
|
|||
![]()
In primul rand nu este bine venit acest gen muzical de catre Biserica ortodoxa pentru ca este un gen muzical galagios care iti confera o stare agitata si in timp indelungat nu iti face bine. Iar manifestarea care o au artisti si fanii acestui stil de muzica este mult prea haotic si animalic ca si comportament.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu unul nu ascult rock,dar ce crezi mai templierule despre originea rockului,eu stiu ca este de inspiratie voodo,si aceste ritualuri se faceau pt a invoca diavolul.Nu zic ca toti rockerii sunt satanisti dar cei mai multi au afirmat ca sunt adeptii satanei,si tu care zici ca esti de partea ,,Binelui'' dar te regasesti in ritualuri de invocare a spiritelor diabolice ,,moderne''.Totusi parerea mea este ca ar fi mai bine sa incerci ceva mai ,,de dreapta'' gen muzica simfonica,psaltica etc.totusi daca te regasesti in rock.....
|
|||
|
|||
![]()
Desigur ca nu se intampla nimic daca asculti rock,nu vei avea pedeapsa si suferinta doar pentru faptul ca asculti un gen de muzica.Asta nu e un motiv la Dumnezeu.Dumnezeu nu lucreaza asa.Dar aici depinde,daca versurile instiga la ceva,la ura,la violenta,daca te reprezinta aceste versuri poate ciudate,atunci devine o problema,poate psihica sau chiar si sufleteasca.Muzica e buna pentru oricine dar depind foarte mult versurile dupa parerea mea si modul in care alegi sa te comporti tu,ascultand muzica...
Daca esti credincios si dornic de aflarea mai multor lucruri crestin ortodoxe esti pe drumul cel bun prietene dar trebuie sa stii de ce sa te feresti si sa tii controlul,imediat ai putea cadea dar poate asa usor te vei ridica sau nu,depinde de om. Felicitari pentru ca ai ales sa fii prezent pe forum si ca crezi in Iisus,un lucru rar in comportamentul si gandirea multor tineri din ziua de azi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa completez.Si eu ascult rock..dar doar formatia Green Day care e mai blanda si in versuri si in muzica.. Ma bucur ca-ti place muzica bizantina despre Dumnezeu.Asta e un lucru bun. |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu ascult Greenday dar mai putin, canta mai mult punk . asculta melodia 21 guns , e super
|
||||
|
||||
![]()
Și eu am ascultat rock în adolescență; de la rock`n roll până la black metal.
În timp am învățat că trebuie să-l cern prin sita rațiunii. Da, îmi dădea acea stare de bine. Dar, când apăreau pasaje antihristice, deja nu mai era o stare de bine. Am și acum muzică rock în calculatorul de la serviciu, mai ascult uneori (Nightwish, Haggard). Însă am șters toate cântecele care făceau trimiteri antihristice. Apoi, nu-mi place modul de manifestare al fanaticilor rockeri la concerte, nici ținuta lor gen blugi rupți, plete zburlite, tatuaje, tricouri cu imagini satanice. Nu mai pomenesc faptul că semnul rockerilor (power flower) este satanist pentru că întruchipează o cruce cu capul în jos, cu brațele rupte și încadrată într-un cerc. Nu sunt contra rock-ului, ci a unor manifestări de tip satanic care însoțesc această muzică. Nu sunteți de condamnat pentru că doar ascultați rock; câtă vreme nu purtați la gât pentagrame, "power flower", cruci cu capul în jos, nu vă manifestați zgomotos, nu obișnuiți să aveți bâțâieli frenetice din cap în ritmul muzicii și multe alte activități contrare vieții creștine, nu e rău. Încercați să nu ascultați cântece antihristice (Iron Maiden - The number of the beast, Children of the dammed; AC/DC - highway to hell, hells bells; Pantera - cowboys of the hell și multe altele). Foarte important: vorbiți cu duhovnicul dvs. pe această temă și el vă va îndruma cel mai bine. Doamne ajută!!!
Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie! Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale! Așa, Doamne, ajută-mă să-mi văd greșalele mele ca să nu mai osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești acum și pururea și în vecii vecilor! Amin! (rugăciunea Sfântului Efrem Sirul) Vă rog frumos să mă iertați și pe mine, păcătosul cel dintâi! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Demoness of the rock | florin.oltean75 | Alte Religii | 4 | 08.10.2011 12:40:57 |
Este pacat sa ascultam Rock? | redandrei90 | Generalitati | 365 | 09.07.2010 15:08:36 |
|