![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Am auzit si eu o versiune pe care nu stiu daca sa o cred sau nu: ca Isus cu un ,,i,, ar insemna magar in evreieste sau aramaica.
Numele Domnului in limba sa natala era Ieshua (poate nu e scris bine dar asa se pronunta). De ce apusenii (catolicii, protestantii) scriu cu un singur i nu cunosc, insa e important nu cum se scrie Sfantul Sau Nume ci cum se spune din inima: cu evlavie, cu dragoste si credinta! Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu toti calugarii sunt teologi, nu toti sunt diaconi si nu toti sunt preoti sau episcopi. Unii dintre ei nu au prea multa carte... insa altii au doctorate in telogie si chiar si in alte domenii. Sfantul Parinte Arsenie Boca spre exemplu absolvise mai multe facultati nu doar pe cea de teologie ortodoxa. |
|
|
|||
|
|||
|
trice nu ai inteles decit ce ai vrut tu,de fapt asta se constata din majoritatea postarilor tale.tu esti baiat bun dar ti-e gresita invatatura.ai rivna impotriva ortodocsilor dar nu-ti foloseste.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ma simt singur... | Sanduu | Generalitati | 204 | 31.07.2016 18:46:44 |
| cand unul din parinti ramane singur | Carine | Generalitati | 15 | 27.08.2011 18:52:52 |
| SF.Maslu cu un singur preot? | anisoara | Generalitati | 10 | 12.07.2011 02:39:11 |
| O singura turma si un singur pastor! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 4 | 16.02.2011 12:10:51 |
| Unul singur vindecator - DOMNUL, MANTUITORUL | LapetiteMoc | Maslul | 0 | 05.05.2009 14:51:14 |
|
|