Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.02.2011, 16:38:02
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Iertati-ma si pe mine, pacatosul cel dintai.
Sa ne dea Domnul o lume in care cel dintai pacatos sa fii dumitale. Amin.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Vechi 19.02.2011, 23:08:20
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit Sos sos sos sos sos

Am nevoie URGENTA sa pot intra in legatura cu CRISTINA 2012.Din pacate nu a mai aparut pe forum de cateva luni. Daca ma poate ajuta cineva cu o adresa de mess sau un nr de telefon, astept mesaj pe privat. Stiu ca obisnuia sa mearga la Biserica Rusa.. asta este singurul indiciu pe care il am.
Vechi 04.03.2011, 20:21:36
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Curatenie de primavara . . . !

Din cei 300 de "prieteni " din lista mea , voi sterge cam 40% ! Imi pare extrem de rau , dar lucrurile se indreapta intr o direcie gresita aici din multe puncte de vedere . Fiecare isi face curatenie in "casa " lui , asa ca a venit vremea si aici , in casa "mea " ! Chiar daca este vorba de o prietenie virtuala , un gram de sinceritate este necesar . Doamne ajuta , si post binecuvantat !+
Vechi 04.03.2011, 22:32:30
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Din cei 300 de "prieteni " din lista mea , voi sterge cam 40% ! Imi pare extrem de rau , dar lucrurile se indreapta intr o direcie gresita aici din multe puncte de vedere . Fiecare isi face curatenie in "casa " lui , asa ca a venit vremea si aici , in casa "mea " ! Chiar daca este vorba de o prietenie virtuala , un gram de sinceritate este necesar . Doamne ajuta , si post binecuvantat !+
Asta cu listele de "prieteni" e o prostie in mare parte. Bag de seama ca multi trimit cereri de prietenie doar pt. a avea cat mai multi in lista. Cand mai intram pe comunitate de exemplu dadeam respingere la majoritatea pe motivul asta.
Vechi 04.03.2011, 20:26:03
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Lightbulb incearca

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Am nevoie URGENTA sa pot intra in legatura cu CRISTINA 2012.Din pacate nu a mai aparut pe forum de cateva luni. Daca ma poate ajuta cineva cu o adresa de mess sau un nr de telefon, astept mesaj pe privat. Stiu ca obisnuia sa mearga la Biserica Rusa.. asta este singurul indiciu pe care il am.

I-ai trimis mesaj privat? Incearca si-ti va raspunde. Este un suflet de crestin autentic.
Vechi 04.03.2011, 21:16:56
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Este un suflet de crestin autentic.
Asta numai Dumnezeu stie cel mai bine ! El ne cunoaste inainte de a fi , si dincolo de existenta nostra trecatoare de aici . M-am cutremurat citind in clipele de seara , ca si duhovnici vor fi in iad , dar m-am bucurat citind totodata , ca si cei din urma vor fi cei dintai ! Post binecuvantat !+
Vechi 04.03.2011, 23:26:48
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Imi pare tare rau ca nu am fost aici sa ajut atunci cand am a fost nevoie de mine. Motivul lipsei mele indelungate tine de faptul ca am pierdut o sarcina in noiembrie si am fost foarte tulburata de aceasta intamplare. Pentru ca nu imi regaseam echilibrul am preferat sa stau cat se poate de departe de forum ca sa nu regret dupa aceea ceea ce as fi scris in acest timp.

Iertati-ma!
Vechi 05.03.2011, 00:28:25
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina2012 Vezi mesajul
Imi pare tare rau ca nu am fost aici sa ajut atunci cand am a fost nevoie de mine. Motivul lipsei mele indelungate tine de faptul ca am pierdut o sarcina in noiembrie si am fost foarte tulburata de aceasta intamplare. Pentru ca nu imi regaseam echilibrul am preferat sa stau cat se poate de departe de forum ca sa nu regret dupa aceea ceea ce as fi scris in acest timp.

Iertati-ma!
Bine ai revenit, Cristina !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. Laura19 Generalitati 1 10.01.2012 19:43:21
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! cristiboss56 Generalitati 331 23.09.2011 09:08:13
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac Delirul Generalitati 9 11.05.2010 03:26:32
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii Julius Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 2 09.08.2009 06:51:36