![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
eu sunt una din persoanele care au albit foarte devreme.....oare daca am inceput sa ma vopsesc inseamna ca nu il am pe Dumnezeu in suflet??????????....haideti sa fim seriosi si sa nu ne cramponam de asa ceva!!!!!!!....Credinta din suflet ,iubirea de aproapele,mila pentru cei oropsiti de soarta,milostenia si cite alte fapte demne de un crestin nu se vor anula niciodata din cauza unei banale vopsele puse pe par.........
|
|
|
||||
|
||||
|
Trebuie sa te gandesti , ca toate acestea sunt pentru a atrage atentia asupra ta , nu ma refer la tine , ci in general ! Deci , vrei sa atragi privirea , ochiul celui , celor de langa tine , sa smintesti pe cel mai slab de ingeri , vrei sa iesi in evidenta , prin tinuta , vorba , comportament , iar toate acestea au legatura directa sau indirecta cu sexualitatea , atractia trupeasca , si alte cele asemanatoare . Iertare , dar curvele se impopotoneaza cel mai mult ! De ce ? Pentru a atrage atentia , pentru a sminti , si recurg la parul vopsit in tot felul de nuante , suvite , se fardeaza strident . . . , ori nu asta vrea o fata normala , cu frica de Dumnezeu . Odata intrata in astfel de "aranjamente" , cu greu te vei deslipi de ele , plus ca vopsitul , inclusiv aceste suvite , dauneaza in timp firului de par . Vopsitul poate fi intr un fel justificat la femeile in varsta , dar cu cat mai tarziu , cu atat mai bine . Nu-l sminti pe fratele tau ( colegul de clasa , vecinul , . . . ) caci saracul cade in pacat cu ajutorul tau , iar " oricine se uita la femeie , poftind-o , a si savarsit adulter cu ea in inima lui ". . .
|
|||
|
|||
|
Nu cred ca este rau.
Cei care spun ca este pt ca nu suntem multumiti de cum ne-a facut Dumnezeu, pai sa nu se mai tunda, sa nu isi mai taie unghiile, atunci! Pun pariu ca si depilatul e pacat? ;-) Haideti mai fratilor sa ne ocupam de adevaratele noastre pacate.. Si ca raspuns la intrebarea initiala: intr-o perioada mi l-am decolorat putin ca sa devina iarasi blond cu era inainte.
"Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși." (Nicolae Steinhardt în Jurnalul fericirii) Last edited by Fani71; 23.12.2010 at 13:26:30. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vrea si omul o schimbare, de ce tre' sa fie totul monoton? Doar asa de chestie? Cine are de suferit ca domnisoara nu mai e bruneta si e blonda? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar ce te faci cand ti se spune ca in Iad te vor epila dracii ...smulgand fire ....??? Poate nu crezi ca Iadul exista ...zic si eu..
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 "Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Poate nu crezi ca ratiunea exista... zic si eu" Last edited by Rearbottoms; 02.01.2011 at 01:48:25. |
|
|
|||
|
|||
|
:-)))) frumoasa reactia
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Am raspuns la ce ai scris mai sus ....despre epilat ...ai raspuns despre vopsit ...de fapt vei afla daca nu stii inca ca acestea doua reprezinta o vama ....pe care poate nici tu daca incurajezi oamenii sa faca ce nu ar trebui poate nu o vei trece ....cum stai cu ratiunea acum? zic si eu.... Sf Ambrozie a stat intr-o vama o ora pentru toate faptele bune pe care putea sa le faca si nu le-a facut .... Sfintii Parinti sunt exemple pentru noi ...eu una asa simt ... Ps Iadul exista frate si e aglomerat acolo.......... Iti doresc mantuire.
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 "Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Eu stau bine cu ratiunea. Tu? PS: te rog sa incerci sa-ti structurezi posturile in asa fel incat sa fie usor de citit. Acele puncte de suspensie nu pot tine locul punctului, virgulei etc. Last edited by Rearbottoms; 02.01.2011 at 02:32:26. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Purtarea parului | PetruD | Morala Crestina | 21 | 08.03.2019 11:54:52 |
| Imbracamintea monahala si tunderea parului | Marius22 | Calugarul | 13 | 26.01.2012 16:34:42 |
| despre vopsitul parului | o_copila | Generalitati | 85 | 20.07.2009 19:12:32 |
|
|