![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
trice ai inceput anul prost tot cu tepusa aia a ta boanta de atita intepat sau ti-a lasat-o penticostalul si pe a lui si atuncea cind cu una, cind cu alta.ai putea sa mai fi si tu ingaduitor ca nu toti sunt sclipiciosi la minte ca tine.mira-te ce om.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce scrie prin VT despre mâncare nu-i relevant, erau mai multe restricții, care au fost ridicate.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ridicate de cine? De unde și până unde ideea asta cu irelevanța Scripturii? Doar suntem creștini, nu atei!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
nu e pasare ca porcul,nici apa ca, si vinarsul.
|
|
|
|||
|
|||
|
..si am mai putea continua enumerarile...
|
|
|
||||
|
||||
|
nu e pasare ca porcul si nici peste ca gaina....
|
|
|
||||
|
||||
|
Porcul este animalul care se aseamana cel mai mult anatomic si fiziologic cu omul. Dintre toti hormonii pe care i-am invatat, niciunul nu avea denumirea de 'hormon al fricii'. Exista hormonul stresului, hormonul fericirii, dar al fricii nu prea cred. Probabil ca tu te referi la hormonul stresului care nu e cu nimic daunator avand in vedere asemanarea dintre om si porc in ceea ce tine de sistemul fiziologic, respectiv biochimic. In schimb, atunci cand impusti porcusorul, sangele din tesuturile sale nu se scurge nicaieri. El se coaguleaza si se degradeaza, devenind toxic. De aceea se taie, pt ca tot sangele sa fie dat afara. Si porcul nu-i un animal inteligent: ai vazut marimea creierului sau? e mai mic decat al unei oi
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu sunt hormoni,este vorba de un exces de adrenalina,din cate stiu.
|
|
|
||||
|
||||
|
Creier, hormoni, frică, stres etc.,oare, mai ce...
Nu mai miră nimic, de fapt, unii stau la masă cu ei. Doamne iartă-mă!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 14.03.2010 00:01:16 |
| A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 16:48:08 |
| De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 21:41:20 |
|
|