|
|
|||
|
|||
Doar o curiozitate
Site-urile religioase sunt sfintite? Si daca da, cum?
|
|
|||
|
|||
Daca pui intr-o camera crini,oare nu toata camera va avea mireasma crinilor?
|
|||
|
|||
Da ce destept mai esti tu mai Tessian! Nu ti se intampla dimineata, cand te uiti prima data in oglinda sa fii mirat? Zi drept, doare cand eclozezi intrebari de astea?
|
|
||||
|
||||
Siturile de Internet nu pot fi sfințite, deoarece numai obiectele materiale pot fi sfințite. Așa cum este o cruciuliță de exemplu. Sau o casă, o mașină, o haină, etc.
În schimb, un preot poate binecuvânta intenția celui care face un sit, în același fel în care binecuvântează un soldat de exemplu. Pentru catolici, sfântul patron al Internetului este Sf Isidor (de Sevilla). Unii au obiceiul pios de a se ruga lui înainte de conectarea la Net, folosind pentru aceasta o scurtă rugăciune.
|
|||
|
|||
Nu poți stropi cu aghiazmă un site (că așa se face sfințirea).
|
|
||||
|
||||
Omul sfinteste locul....si vorbele site-urile!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
Jur ca am vazut o data un popa cum dadea cu mostrosocul ala de busuioc pe un server de counter-strike, dar din pacate a intrat apa sfintita la rami si s-a ars. Mesajul lui Dumnezeu: lasati jocurile.
Oricum, recunosc. Gluma mea e infinit depasita de asta: Citat:
edit: ca sa nu va suparati de ce am facut glumele astea, va lamuresc ca parerea mea personala e ca se poate sfinti serverul care gazduieste site-ul respectiv (daca e unul crestin), insa e de-a dreptul demential sa iti treaca prin cap sa faci asa ceva. Tessian, multumesc din inima, mi-ai facut seara frumoasa. De fapt, chiar acum si inchid calculatorul (sunt dependent) si ma duc sa citesc o carte, incercand sa dovedesc multumire lui Dumnezeu pentru asta.
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! Last edited by moshu; 11.02.2011 at 21:42:03. |
|
||||
|
||||
Citat:
Nu am mai auzit, asa ca am citit si am inteles care au fost motivele care au stat la baza unei astfel de propuneri: " patron al informaticienilor, al utilizatorilor informaticii, al Internetului, al internauților și al studenților."
AMIN! Intru Imparatia Ta cand vei veni, pomeneste-ne pe noi Doamne, cand vei veni intru Imparatia Ta! Last edited by dianagroza; 11.02.2011 at 21:49:18. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
Rugăciunea către Sf Isidor înainte de conectarea la server este următoarea: Atotputernice, veșnic Dumnezeu, care ne-ai creat ca icoane ale Tale și ne-ai legat să căutăm toate cele bune, adevărate și frumoase, mai ales în persoana dumnezeiască a Fiului Tău unul născut, Domnul nostru Isus Cristos, îndrăznim a te ruga ca, prin mijlocirea Sf Isidor, episcop și doctor, în timpul navigării noastre pe internet să dirijăm mâinile noastre și ochii noștri numai spre ceea ce este plăcut Ție și să tratăm cu răbdare și caritate toate acele suflete pe care la vom întâlni. Prin Cristos, Domnul nostru. Amin Varianta internațională tipică: Oratio ante colligationem in terrete: Ominpotens aeterne Deus, qui secundum imaginem Turam nos plasmasti et omnia bona, vera, et pulchra, prasertm in divina persona Unigeniti Filii Tui Domini nostri Iesu Christi, quaerere iussisti, praesta, quasemus, ut, per intercessionem Sancti Isidori, Episcopi et Doctoris, in peregrinationibus per interrete, et manus oculosque ad quae Tibi sunt placita intendamus et omnes quos convenimus cum caritate ac patientia accipidamus. Per Christum Dominum nostrum. Amen
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curiozitate | Zeytin | Botezul | 2 | 11.02.2013 23:59:22 |
o curiozitate | roxicka | Generalitati | 6 | 13.09.2010 18:56:18 |
Curiozitate... | zoridezi | Generalitati | 18 | 04.06.2009 20:09:46 |
curiozitate | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 15.05.2009 23:02:13 |
Curiozitate... | heaven | Generalitati | 98 | 13.12.2008 16:03:52 |
|