![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
cat despre lumina intretinere, doar nu plateste preotul din banii lui, din salariul lui, tot biserica trebuie sa plateasca, biserica ortodoxa ... asa cred eu, asa ar trebui .... poate nu stiu eu prea bine ...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Orice Parohie nu este condusa doar de preot ci si de CONSILIUL PAROHIAL; preotul la inceputul fiecarui an face darea de seama pe anul care a trecut si face horari pe anul in curs ...intre hotarari sunt si stabilirea unor taxe pt slujbe ; pe banii primiti orice preot emite chitanta, banii intrand in visteria parohiei Dar sa nu uitam ca preotul nu baga mana in buzunarul nimanui....daca este o hotarare la nivel de parohie, ne supunem; daca este o taxa pe care o baga preotul in buzunar, atunci luati legatura cu Consiliul Parohial si-i spuneti acest lucru.. Citat:
Daca ai alte nelamuriri sau daca nu ai inteles ceva, te rog intreaba-ma!... PS. sa nu te superi pe mine, si astept sa discutam aceasta problema cu drag....Iti recomand I Corinteni cap. 9 ...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Da....preotul pe care mama il asteapta inca..de vreo doi ani si ceva sa vina la spovedit ca ea nu poate iesi afara...si care vine doar la boboteaza.....da , preotul care si-a tras in foita de aur toata biserica in interior ....si care acum scoate gresia de pe jos ca sa puna marmura...care si-a adus fiul langa el...si care recunosc , a dat jos burtoiul ca e bolnav da face unul fi'su ca se vede din avion....Cu 3 masini pt casatorie , nunta si nu stiu eu ce...Deci....sincer nu ii compatimesc pe preoti, ca n-am vazut vreunul facand foame....In schimb am vazut mai multi alungand saraci(nu tigani), sau unul care s-a oprit din liturghie ca sa scoata afara un sarac cu duhul ce se jelea incet de tot pe genunchi in fata lui....NU POT UITA astea....insa la fel de bineam in minte chipul unui parinte drag mie , care a slujit la bisetica Sf Nicolae din orasul meu...si care e pensionat acum....Si nu pot uita , privind inapoi cu recunostinta , la dr Toganel, care mi-a salvat viata acum multi ani...Prin urmare peste tot sunt oameni si oameni.....cu o moralitate perfecta sau lipsa....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Preotul trebuie sa mearga ori de cate ori este chemat la casa cuiva! ca unii nu se duc, v-or avea ei de dat seama in fata lui D-zeu. Ca a tras Biserica in foita de aur, frumos! ce locasul inchinat lui D-zeu nu se cuvine sa fie infrumusetat?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Ba da Geony...dar promisese ca intai face cantina pt saraci.....ori el a pus aur in biserica ce o va lasa fiului sau...Acum numai Domnul stie....
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
Copiii din spitale | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 11.04.2012 08:30:57 |
spaga in spitale :obicei "crestinesc" | roxanapopa70 | Reguli generale de utilizare a forumului | 88 | 02.04.2012 23:25:10 |
Romania. 18300 de biserici, 425 de spitale . | cocacoc | Generalitati | 341 | 04.09.2010 12:03:49 |
|