![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am observat si probabil ai sa observi si tu cu timpul, poate inclusiv pe propria persoana (cu o doza de sinceritate), ca persoanale care sunt cele mai dure cu greselile altora in timp ce se considera pe ei insisi mai presus de ele ajung mai devreme sau mai tarziu sa le faca si ei. Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu mă consider mai presus de nimeni și de nimic. Nici nu mă bat cu pumnul în piept că eu sunt mai nu știu cum decât alții. Dar mă cunosc bine. Știu de ce sunt în stare. În plus, sunt într-o căsnicie fericită, am doi copii... Nu mă gândesc eu la așa ceva. |
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc tuturor pentru opiniile personale. Am convingerea ca de la fiecare am o opinie care ma poate ajuta sa i-au o decizie. Imi este foarte greu deoarece, daca nu ar exista unii membrii ai familiei care il incurajeaza in aceasta relatie cu aceasta femeie situatie ar fi mai usor de resolvat. Stiu ca trebuie sa fiu deschisa si directa cu el, dar cred ca trebuie sa aleg momentul potrivit. Nici nu stiu de fapt care ar fi momentul potrivit............!
|
|
|
||||
|
||||
|
Momenutul potrivit este cind il prinzi in fapt sa ai dovada sigura nu din auzite, apoi hotaresti daca divortezi sau continui casnicia.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ar fi scuzabil ceea ce face? Credeti ca ei l-au pus sa faca ceea ce face? Si daca ar dezaproba sau ar fi neutri in aceasta chestiune, si-ar schimba el atitudinea? Momentul potrivit poate fi chiar in clipa asta, atat timp cat sunteti pregatita sa renuntati la aceasta relatie. Si poate ca aici este problema "momentului potrivit"... |
|
|
|||
|
|||
|
Frumos spus..:-)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Uimește-mă! |
|
|
|||
|
|||
|
Nu ai auzit de meditatie,de vidul mental?Nu cred ca se cuvine sa dau tehnici pe acest forum ca o sa mi pun pe alti in cap.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 22:24:41 |
| Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos | NECTARIE | Generalitati | 3 | 04.01.2011 16:20:48 |
| un sfat intelept pentru tineri | teodora21 | Nunta | 12 | 05.01.2010 23:18:22 |
| La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) | tigerAvalo9 | Generalitati | 30 | 28.12.2008 15:49:41 |
| Un Parinte intelept | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 16.09.2008 23:03:08 |
|
|