![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este cat se poate de clar ca ai intrat pe acest forum religos, pentru ca esti ateu si vrei sa ii provoci pe crestinii ortodocsi iar atunci cand ti se spune adevarul in fata te mai si superi! Nu inteleg ce rost are sa ceri alte explicatii care sa nu implice religia din moment ce esti pe un forum religios. Chiar daca esti la sectiunea generalitati sa stii ca ai postat gresit, intrebarile despre suflet nu se includ in categoria asta. Parerea mea ca Satana te impinge sa provoci oamenii si sa provoci numai certuri. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă vrei să te bagi și tu la ofertă dă-mi un PM că îti fac legătura...
|
|||
|
|||
![]()
Este ceva tipic pentru un ateu sa ia totul la bascalie si sa puna totul sub semnul intrebarii, crede-ma ca te inteleg pentru ca si eu am fost in trecut ca tine, glumele tale nu ma ating! As fi bucuroasa daca ti-ar lumina D-zeu mintea sa te intorci la calea dreapta si adevarata!
|
|
||||
|
||||
![]()
Hopa... ne ocupăm și cu blesteme acum? Vezi că cam calci stâmb de pe calea cea dreaptă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta nu este un blestem, inseamna ca tu nu stii ce este acela un blestem! Eu dor am zis c m-as bucura daca te-ar lumina D-zeu sa nu mai vorbesti aiurea! Blestem inseamna cand ii urezi cuiva de rau, ori eu iti urez de bine! Blestem era daca iti uram sa patesti ceva! Tu esti foarte departe de calea adevarata! |
![]() |
Tags |
suflet |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce este sufletul? | Askeladd | Generalitati | 50 | 18.10.2009 23:56:07 |
Va rog din tot sufletul... | quasar | Generalitati | 4 | 04.10.2007 19:20:28 |
Ce este sufletul | luc | Biserica Ortodoxa Romana | 20 | 07.02.2007 01:32:49 |
|