![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
tine minte ca stresul este un factor in plus in avansarea bolii
|
|
|
|||
|
|||
|
draga mioara...cati copii ai ?....si ce fel de regim naturist tii?....asa cum ai auzit ? sau te inderuma cineva?...cu cancerul nu este de joaca....as vrea sa stiu cam ce contine alimentatia ta de baza?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
____________ “Numai atât e nunta binecuvântată de Biserică, cât e spre naștere de prunci, cât e comuniunea de iubire dintre părinți și copiii care vor veni – restul e numai desfrânare”. (Parintele Arsenie Boca) Last edited by ovidiu b.; 28.07.2011 at 15:53:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
si ce te retine sa te cununi?
|
|
|
|||
|
|||
|
pai nu vrea sotul meu.zice ca nu e momentul.....ca avem noi timp........cu toate ca i-am spus ce implica aceasta curvie dintre noi
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai nu e momentul, de ce?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
_____________ • Se plâng oamenii că tare e grea viața pe pământ, că tare-s multe boli, multe pagube, multe sudalme, beții, bătăi și toate păcatele. „Fiii mei ați spus că tare e grea viața și îcărcată de păcate. Atunci nu le mai faceți!” |
|
|
||||
|
||||
|
renunta la carnea de pui;piept ,aripioare,pulpe,organe.puiul este indopat cu hormoni de crestere ceea ce va face ca tomoarea canceroasa sa creasca in loc sa scada.
|
|
|
|||
|
|||
|
nu consum carne.doar la ocazii speciale dar si atunci f putin
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Alcohol mouthwash si asociatia cu cancerul oral | speranta1970 | Generalitati | 14 | 25.05.2021 11:02:02 |
| Cancerul este o ciuperca | andreicozia | Generalitati | 37 | 11.06.2011 15:15:55 |
| Cancerul pulmonar - pericolul din umbra pentru nefumatori | absolutep0wer | Generalitati | 4 | 14.09.2010 20:04:46 |
| Nicotina, asociata cu cancerul mamar | absolutep0wer | Generalitati | 2 | 26.08.2010 00:00:33 |
| lupta cu cancerul | mirela.b | Umanitare | 16 | 16.01.2009 15:05:49 |
|
|