|
|
|||
|
|||
Rugaciune pentru mine
Salutare dragi prieteni.Vreau sa va mai zic cate ceva despre mine.Eu dupa cum stiti am trecut prin niste momente cumplite in ultimii 2 ani.Am fost pe la Bucuresti sa ma tratez de boala.Multumesc inca odata foarte mult prietenilor mei si oamenilor care m-au ajutat aici pe forum si care m-au ajutat si cu pachete/mir de la Sf.Nectarie si mi-au dat daruri minunate.Va multumesc din sufleet.As vrea insa sa va mai rugati pentru mine fiindca rugaciunea facuta de altii pentru un om e foarte puternica.Un mic de tot gand,un acatist/pomelnic la Sf.Biserica.Boala mi-a mai revenit acum insa,nu e terminata,nu am scapat de necazul asta.De pe forum am lipsit din cauza studiilor,problemelor din viata reala.Iertati-ma!Iertati-ma!
Dumnezeu sa va binecuvinteze!!!!Si sa ne binecuvinteze pe noi toti!Toti oamenii sa aiba credinta in Dumnezeu,asta mi-as dori> Astept raspunsurile voastre. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
Sa te ajute Bunul Dumnezeu, Aline! :)
Sa nu disperi, ca toate sunt randuite spre mantuire!
|
||||
|
||||
In general tu esti o fire optimista , draga Alin , si asta conteaza foarte mult , pe langa credinta pe care o ai . Lucru extrem de rar pe acest forum, nu te-am vazut maniindu-te , suparandu-te pe cineva , ai trecut cu smerenie si rabdare peste dialogurile rautacioase si nefolositoare , si asta spune foarte mult , spune mult despre interiorul tau , si te rog sa ma crezi ca conteaza !
Multi de pe aici avem ce invata de la tine din multe puncte de vedere . Marea ta dorinta este de a ajunge la Radu Voda si sa te inchini la Sfintele moaste ale Sfantului Nectarie , si am inteles ca in aceasta luna ti se va indeplini visul . Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu , Sfantul Nectarie si toti Sfintii bineplacuti lui Dumnezeu , sa te fereasca de tot raul , si sa mijloceasca pentru tine , pentru tamaduirea ta , spre bucuria ta si a familiei tale , si nu in ultimul rand spre bucuria celor de aici . Amin!+
|
||||
|
||||
Fii tare, Aline! Sa nu renunti!! Ai credinta puternica! Dumnezeu sa te ajute!
|
|||
|
|||
Va multumesc din tot sufletul.Deabia astept sa ajung la Radu Voda.Dumnezeu exista suta-n mie!!!!Sunt convins de asta 100%.Eram convins de asta dar acum prin intamplarile in care trec m-am convins si mai tare!!!EXISTA!!!SLAVA TIE DOAMNE!
|
|
|||
|
|||
Citat:
Am sa te trec in pomelnicul meu. |
|
|||
|
|||
Azi am vrut sa ma duc la moastele Sf.Nectarie la Catedrala din Galati si cand am am iesit afara pe strada ceva m-a oprit.Ajutati-ma va rog cu sfaturi.Ce sa fac,cum sa fac,sa ajung la Catedrala din Galati E o lupta intre bine si rauCum sa scap
|
|
||||
|
||||
daca vrei sa te duci si crezi cs-ti face bine, du-te.
|
|
|||
|
|||
Va multumesc tuturor!Tuturor!
|
|
||||
|
||||
Nu noua , ci lui Dumnezeu , caci El iti este "pedagog " , de El sa asculti !
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 09:32:49 |
Rugaciune pentru mine | T E O L O G U L | Umanitare | 17 | 10.06.2011 22:45:09 |
va rog o rugaciune pentru mine! | viviana | Generalitati | 4 | 10.06.2011 16:09:50 |
Pentru tine, pentru mine!... | OmuBun | Rugaciuni | 22 | 02.08.2010 16:20:54 |
Va rog, rugati-va pentru mine | maniucu | Generalitati | 28 | 20.03.2009 15:22:01 |
|