Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Domnule Stelian ai vazut sper ca nu eu am inceput atacurile ci acel penticostal numit dupa cate stiu penticostalul! Un om banat de n ori revenit sub n nume! Nu am nimic cu adventii si cu penticostalii ei sunt niste oameni in speta sinceri. Dar asta nu ma impiedica sa arat cea ce sunt! Cultele lor sunt niste secte (ai citit nt sa vezi cate povete avem despre invatatorii falsi ca sa ne ferim de ei?) Si cum vin ei? Cu vorbe amagitoare ...Si la sfarsit oamenii se vor da duhurilor dracesti ...etc etc.
Biserica este adevarul este unica nu prezinta mai multe adevaruri care se contrazic ea este de la inceput si tot ea are si pesti buni si pesti rai! Ca sa intelegi mai bine ca nu pe piatra lui White sau Luther este cladita biserica uite aici un verset care arata continuitatea bisericii si nu numai :
Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcata in picioare de oameni.
matei 5: 13
|
domnule neagu,eu sunt un om mai impartial respectos,nu judec si nici nu invinuiesc pe careva indiferent cat de mult mi-ar gresi,vina intodeauna este a mea,dar sa nu uitam ca biserica are la fundamentul ei pe DOMNUL ISUS,vesetul din matei se refera la noi oamenii,sa nu uitam ca in ochii LUI DUMNEZEU toti santem egali,si nu tre sa judecam pe altii,sant intradevar si crestini penty sau advetisti care nu au ce cauta in bisericile lor,dar este cine sa-i judece sa le arate rusinea si sa-i pedespseasca,nu noi oamenii,in orice biserica ca si in orice padure mai exista uscaturi,dar pt unul singur(fratele penty)nu tre sa-i judeci pe toti,te cred ca ai mai intalnit multi ca ei si te-au dezamagit prin vb si purtare,acei oameni nu se vor schimba nikiodata sant prea inganfati,pacatul lor,ca si inganfarea e un pacat,si eu sant un penticostal si am intalnit multi frati in DOMNUl care au nasul pe sus si sant mandrii de ei chiar daca nu recunosc,am fost mintit si inselat,dar ceea ce am descoperit in aceasta religie a sters totu ce a fost rau si va fi vreodata,sti ce conteaza cel mai mult intr-o anumita comunitate(de fapt secta se refera la un anumit tip de comunitate,o organizastie mai degraba,poate sa fie si buna si rea)armonia pacea si dragostea cu care poti intalni un om,sa nu uitam ca nu toti putem fi la fel si sa nu incercam sa modelam oameni dupa placul nostru,smerenia e cea mai de pret pt mantuire,daca asta urmarim?si despre acel penty pot sa-ti spun ca poate sa fie un om ascuns sa denigreze pe oricine folosinduse de CUVANTUL DOMNULUI,nu sant pus eu sa judec sau sa-mi dau cu parerea
daca se vb de religie si credinta ar fi bine sa ramane la aceste 2aspecte,tu ce crezi?