Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.10.2011, 00:38:01
Mia Mia Mia Mia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Locație: Transilvania
Religia: Ortodox
Implicit De ce nu ne ascultă Dumnezeu rugăciunile....

http://www.youtube.com/watch?v=-DiIpBQQpGc
Vechi 14.10.2011, 16:23:16
inspiron inspiron is offline
Member

Data înregistrării: 20.09.2011
Implicit

In viata unui om apare o situatie complicata din care nu poate iesi singur pentru ca nu depinde de el. Singura speranta este rugaciunea. Raspunsul nu apare in timp util sau chiar deloc desi de rezolvarea acelei situatii depind foarte multe inclusiv apropierea sau departarea lui de Dumnezeu. Din ce s-a mai discutat pe forum s-a ajuns la concluzia ca Dumnezeu nu predestineaza ci doar pre-stie. Stie ca acel om se va indeparta de credinta (alegerea lui pe baza liberului arbitru) din cauza acelei situatii si totusi nu intervine. Sa inteleg ca il lasa practic sa se condamne singur ? Ok e alegerea lui dar totusi un raspuns la rugaciunile lui, un semn cat de mic l-ar fi facut sa aleaga celalata cale. E mai mult o intrebare retorica, raspunsurile de genul vorbeste cu parintele duhovnic, citeste vietile sfintilor etc nu reusesc sa ma lamureasca :).
Reply With Quote
Vechi 21.08.2012, 19:29:45
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Frumos raspuns ai gasit Ekaterina.
Vizavi de intrebarea topicului..cred ca la rugaciuni raspunsurile vin mai devreme sau mai tarziu (uneori pentru ceva rau mi s-a implinit a doua zi dorinta...alteori am cautat raspunsul ani de zile)..vin si raspunsurile..sau ne schimbam prioritatile.
Eu mi-am dorit mult sa am un copil, m-am rugat mult (am vrut si inseminare artificiala) ...si acum stiu ca nu am sa am niciodata. Cred ca e mai bine asa pentru ca asa a vrut Dumnezeu pentru mine...desi sunt inebunita dupa copii..parca nu mai gandesc deloc in preajma lor (gandesc dar rationalul parca e intr-un plan secundar).
Reply With Quote
Vechi 21.08.2012, 22:30:20
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile

Citat:
În prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
Cred ca e mai bine asa pentru ca asa a vrut Dumnezeu pentru mine...
Vezi , asta asteapta Dumnezeu de la noi , o farama de incredere in El ! Ferice de oameni care simt si gandesc ca tine . . . !
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa-l pomenim in rugaciunile noastre pe Parintele Arsenie Papacioc ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 45 18.09.2013 21:08:53
Casele noastre sau Casa lui Dumnezeu ? Constanta Intrebari utilizatori 18 02.09.2011 10:33:39
Sa ii pomenim in rugaciunile noastre... Sandra27 Umanitare 5 11.02.2011 16:40:38
Rugaciunile impotriva dusmanilor Il supara pe Dumnezeu costel Rugaciuni 39 16.10.2009 17:42:13
Incendiul din California; Raspunsul lui Dumnezeu Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 24 09.08.2008 20:36:31