![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si mai e ceva, Hristos nu Se vede. Si atunci cum sa cred in ceva nevazut. Asta isi spune omul lipsit de prezenta lui Hristos. Noi stim ca poate fi vazut, dar cu alti ochi. Ce soarta merita cei care sunt straini de El? Fericirea raiului. Daca nu ne doare caderea unui semen, sa stim ca suntem departe de iubirea lui Hristos, Cel care S-a jertfit pentru niste pacatosi ca noi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Restul imi pare ca e aroganta, ruptura, cadere. Refuz, da, refuz pur si simplu. Aleg sa spun NU in loc sa spun DA. Pacat.. Pacat e, si e pacat ca e asa, sarmanii de noi. Domnul sa ne ajute pe toti laolalta si pe fiecare in parte. AMIN+ |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Faptul ca zici "Doamne-Doamne" nu te face crestin.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Din istoria secreta a gLumii (vorba lui vsovi) in date: zz.ll.19??: Se naste Ixulescu Ygreceanu, aka userul Savonarola, intemeietorul Neoinchizitiei Cerulariene, oengeu care vaneaza acesti nemernici de eretici care sunt crestinii nepracticanti, pentru ca sunt "blestemati, fii ai pacatului, intunecati", etc. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Tu zici; „Cutare e un criminal si e bine sa arda în focul iadului”. Dar te întreb: „Daca Dumnezeu ti-ar da un loc bun în rai si de acolo ai vedea arzând în foc pe cel caruia i-ai dorit chinurile iadului, nu-ti va fi mila de el, oricine ar fi, chiar daca e un dusman al Bisericii”? Sau vei avea si tu o inima de fier? Dar în rai nu e nevoie de fier. Acolo e nevoie de smerenie si de iubirea lui Hristos, care ARE MILA DE TOTI. (Sf Siluan)
http://mantuire.50webs.com/sa_tanjire_smerenie.html
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Insa, oricat de pacatosi am fi, oricat de pierduti, trebuie sa fim constienti ca exista o cale de intoarcere. Parintele Ceresc iese in intampinarea noastra, cu bratele deschise, pana in ultimul ceas, daca ne marturisim pacatele, daca ne schimbam gandurile si viata, potrivit voii Sale. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cum eu, care stiu cu adevarat ca Hristos este Dumnezeu-Cuvantul intrupat, Inviat din morti si cu care m-am unit si incerc sa ma unesc, care stiu calea, incercand sa merg pe ea, cum eu, pentru care se roaga sfintii in cer si atatia pe pamant, cum eu, care vreau sa fac binele, cum e posibil sa cad atat de adanc incat sa fac, mai abitir, raul? Cum este taina asta? Cum adevarul fuge din mintea mea, astfel incat la vremea incercarii il uit si il ascund cu osardie in umbra, imbratisand intunericul? Prin ce mecanism necurat aleg sa fac raul, cunoscand cu adevarat ca este rau, neparandu-mi a fi bine decat in aparenta? Cum pot sa iubesc, cu mare atractie, parutele placeri lumesti si in savarsirea pacatului sa uit de Dumnezeu si de Maica Domnului, care ne vegheaza neincetat? Cred ca raspunsul la intrebarile tale este acelasi cu raspunsul la intrebarile mele, si tine de curatia mintii, despre care usor ne este a vorbi, dar greu ne este a o intelege si si mai greu a o cauta. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 15:10:48 |
| oamenii - omenirea | dobrin7m | Generalitati | 14 | 06.01.2013 23:44:14 |
| "Lui Hristos ii plac oamenii delicati" | VladCat | Generalitati | 80 | 19.06.2012 09:23:48 |
| Despre iubirea pentru Hristos-D, in si cu Hristos! | alecsandru | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 05.11.2009 03:45:24 |
| Evolueaza oamenii mai repede? | Chupacabra | Generalitati | 10 | 14.12.2007 13:20:26 |
|
|