Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.06.2014, 11:08:00
Lucian494 Lucian494 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.05.2014
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eusebiud Vezi mesajul
Corect, la fel sa se intample si cu magazinele de suveniruri de pe langa manastiri. Sunt exact acelasi lucru. Vreau in fie ce oras sa existe un magazin spacializat, cu casa de marcat fiscala, cu contract de inchiriere, intretinere. Undeva prin centru, sa nu ii discriminam. Pentru asta IIsus a biciuit pe negustori in Ierusalim long time ago, pentru comertul langa biserica.
Am fost zilele astea la Vatican la San Pietro și ghici ce? Nu numai că făceau comerț în afara bisericii dar și în interior și în timp ce slujeau niște preoți...ca să nu mai zic de îmbrăcămintea femeilor, dar ce să facem Biserica adevărată, tradiție apostolică, ei îs drepți noi sectanții suntem rătăciți că nah vorba aia încercăm să descoperim în adevăr Cuvîntul Lui Dumnezeu. Nu uitați un lucru, și Hristos și apostolii au fost acuzați de erezii măcar că ei predicau adevărul.
Reply With Quote
Vechi 12.06.2014, 12:32:52
Cristi93 Cristi93 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.06.2014
Locație: Cluj
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eusebiud Vezi mesajul
Corect, la fel sa se intample si cu magazinele de suveniruri de pe langa manastiri. Sunt exact acelasi lucru. Vreau in fie ce oras sa existe un magazin spacializat, cu casa de marcat fiscala, cu contract de inchiriere, intretinere. Undeva prin centru, sa nu ii discriminam. Pentru asta IIsus a biciuit pe negustori in Ierusalim long time ago, pentru comertul langa biserica.
Sa nu mai zic de statiile de autobuz.Si au pus un panou mare cu peste 50 carti si reviste langa aare stau o batranica si un batranel.Si de obicei abordeaza cam pe toti din statie,si nu toata lumea are mereu chef sa-i asculte + ca uneori sunt foarte stresanti.
Nu inteleg cum le a venit ideea asta cu statia ...
Reply With Quote
Vechi 12.06.2014, 13:05:10
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

sau cei care se plimba cu un carut cu rafturi de carti si brosuri prin oras si aborbeaza pe cine apuca. Deja cand ii vad ma prefac ca nu-i vad si-mi vad de treburile mele sau imi bag castile in uechi i dau radioul la maxim. De marti pana azi dimineata inclusiv am fost abordata de 4 ori de ei...si pana la o vreme stateam si faceam conversatie cu ei, am zis sa nu fiu nesimtita, dar daca te opresti, nu mai scapi pana nu gasesti o scuza buuuna si pleci rapid.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote
Vechi 18.06.2014, 11:17:05
Lucian494 Lucian494 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.05.2014
Religia: Protestant
Implicit

Atata timp cat vestesc moartea si invierea Domnului Isus, impreuna cu sansa pe care o are fiecare la mantuire prin crednta in Isus Hristos, fac o lucrare foarte buna pentru imparatia lui Dumnezeu. Daca in schimb vorbesc despre doctrine ale bisericii lor, doctrine care sunt contradictorii cu Scriptura atunci nu se deosebesc de cei ce stau acasa si nu fac nimic, chiar mai rau savarsesc un pacat.
Reply With Quote
Vechi 20.12.2011, 14:21:46
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrewww Vezi mesajul
Ce parere aveti despre Martorii lui Iehova,chiar acum cateva zile am interactionat cu o asemenea persoana pe strada care impartea pliante,dupa ce am vazut ce scria am refuzat sa primesc,nu ca ar fi avut vreun impact asupra mea,dar poate prin atitudinea asta inceteaza si ei sa mai recruteze persoane in acest mod.

Ce este de facut,pentru aceasta secta,distrug vieti si la propriu si la figurat !
Din experienta mea sunt oameni pasnici, cam insistenti ,dar esti liber sa refuzi, nu e oligatoriu sa accepti ce iti dau. Nu stiu in ce fel distrug ei vieti? Poate stiti d-voastra? Va referiti la transfuziile de sange?
Reply With Quote
Vechi 20.12.2011, 14:23:24
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Din experienta mea sunt oameni pasnici, cam insistenti ,dar esti liber sa refuzi, nu e oligatoriu sa accepti ce iti dau. Nu stiu in ce fel distrug ei vieti? Poate stiti d-voastra? Va referiti la transfuziile de sange?
Martorii lui Iehova distrug vieti pentru ca transforma in sclavi pe cei care adera la aceasta religie, practicand spalarea creierului (spun ca singurele informatii adevarate sunt cele care parvin prin canalul lor de comunicare).
Reply With Quote
Vechi 20.12.2011, 14:43:28
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Martorii lui Iehova distrug vieti pentru ca transforma in sclavi pe cei care adera la aceasta religie, practicand spalarea creierului (spun ca singurele informatii adevarate sunt cele care parvin prin canalul lor de comunicare).
Se poate, acest lucru este comun majoritatea sectelor
Reply With Quote
Vechi 20.12.2011, 17:05:12
Adriana-Simona's Avatar
Adriana-Simona Adriana-Simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Da, din pacate mintea le este spalata la multi dintre ei. Dar aceasta se intampla din cauza mandriei.
Cine nu e mandru nu poate sa stea prea mult la ei, caci omul smerit nu se indreptateste pe sine si nici nu poate sa fie prefacut inaintea celorlalti. Falsitatea l-ar alunga repede de acolo.
Cat despre atitudinea care sa o avem e destul de complicat, caci daca ii ignoram ei se vor lauda ca au dreptate, caci de aceea tacem.
Daca ne luam la vorba cu ei oricum nu ne vor asculta.
Asa ca tot ce putem face este sa punem rugaciune pentru ei, sa-i lumineze Doamne, Doamne pe drumul cel bun, iar faptele noastre sa vorbeasca, sa propovaduiasca mai mult decat orice vorba mestesugita.
Vechi 01.02.2012, 08:22:57
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Se poate, acest lucru este comun majoritatea sectelor
Nu chiar! la alte religii neoprotestante esti liber sa gandesti si personal, insa la martorii lui Iehova nu poti gandi decat strict in limitele impuse de cult, hilar este faptul ca aceste limite se schimba de la o zi la alta ! daca azi ai "crezut" o invatatura, maine aderentul la acest cult demonic trebuie sa fie pregatit sa "creada" aceeasi invatatura insa complet schimbata.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2012, 09:32:20
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Nu chiar! la alte religii neoprotestante esti liber sa gandesti si personal, insa la martorii lui Iehova nu poti gandi decat strict in limitele impuse de cult, hilar este faptul ca aceste limite se schimba de la o zi la alta ! daca azi ai "crezut" o invatatura, maine aderentul la acest cult demonic trebuie sa fie pregatit sa "creada" aceeasi invatatura insa complet schimbata.

asa este prietene."Lumina" la ei se schimba odata la 20 ani. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
DE CE martorii lui Iehova nu sarbatoresc invierea LUI HRISTOS? gavriil Alte Religii 20 05.03.2013 22:18:55
Martorii lui Iehova si religia lor assiris Generalitati 25 10.03.2011 21:09:21
Ce parere aveti despre.... mihnea45 Generalitati 10 22.10.2010 15:27:53
Ce parere aveti despre OZN-uri? alexdu Generalitati 52 04.02.2010 18:46:56