![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu inteleg cum le a venit ideea asta cu statia ... |
|
||||
|
||||
![]()
sau cei care se plimba cu un carut cu rafturi de carti si brosuri prin oras si aborbeaza pe cine apuca. Deja cand ii vad ma prefac ca nu-i vad si-mi vad de treburile mele sau imi bag castile in uechi i dau radioul la maxim. De marti pana azi dimineata inclusiv am fost abordata de 4 ori de ei...si pana la o vreme stateam si faceam conversatie cu ei, am zis sa nu fiu nesimtita, dar daca te opresti, nu mai scapi pana nu gasesti o scuza buuuna si pleci rapid.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
Atata timp cat vestesc moartea si invierea Domnului Isus, impreuna cu sansa pe care o are fiecare la mantuire prin crednta in Isus Hristos, fac o lucrare foarte buna pentru imparatia lui Dumnezeu. Daca in schimb vorbesc despre doctrine ale bisericii lor, doctrine care sunt contradictorii cu Scriptura atunci nu se deosebesc de cei ce stau acasa si nu fac nimic, chiar mai rau savarsesc un pacat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Martorii lui Iehova distrug vieti pentru ca transforma in sclavi pe cei care adera la aceasta religie, practicand spalarea creierului (spun ca singurele informatii adevarate sunt cele care parvin prin canalul lor de comunicare).
|
|
|||
|
|||
![]()
Se poate, acest lucru este comun majoritatea sectelor
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, din pacate mintea le este spalata la multi dintre ei. Dar aceasta se intampla din cauza mandriei.
Cine nu e mandru nu poate sa stea prea mult la ei, caci omul smerit nu se indreptateste pe sine si nici nu poate sa fie prefacut inaintea celorlalti. Falsitatea l-ar alunga repede de acolo. Cat despre atitudinea care sa o avem e destul de complicat, caci daca ii ignoram ei se vor lauda ca au dreptate, caci de aceea tacem. Daca ne luam la vorba cu ei oricum nu ne vor asculta. Asa ca tot ce putem face este sa punem rugaciune pentru ei, sa-i lumineze Doamne, Doamne pe drumul cel bun, iar faptele noastre sa vorbeasca, sa propovaduiasca mai mult decat orice vorba mestesugita.
|
|||
|
|||
![]()
Nu chiar! la alte religii neoprotestante esti liber sa gandesti si personal, insa la martorii lui Iehova nu poti gandi decat strict in limitele impuse de cult, hilar este faptul ca aceste limite se schimba de la o zi la alta ! daca azi ai "crezut" o invatatura, maine aderentul la acest cult demonic trebuie sa fie pregatit sa "creada" aceeasi invatatura insa complet schimbata.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asa este prietene."Lumina" la ei se schimba odata la 20 ani. Doamne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
DE CE martorii lui Iehova nu sarbatoresc invierea LUI HRISTOS? | gavriil | Alte Religii | 20 | 05.03.2013 22:18:55 |
Martorii lui Iehova si religia lor | assiris | Generalitati | 25 | 10.03.2011 21:09:21 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
|