![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci conform spuselor dvs, de care sunt deja avizat din alte "convorbiri" avute în acest spațiu foru(mistic), ar reieși din nou aceleași teme, sau mai degrabă o singură temă cu diverse variații... În prima fază urâți Omul.... În a doua faza omul e rău, cu toate conotațiile răului... În a 3 a fază apare zeul, Dumnezeu și alte forme superioare ale EU lui. Așa, deci avem Omul, cu al sau EU, avem demoni și spiritele răutății, avem și zeii, Dumnezeu și alte forme superioare.... Pana acum rețetă perfecta pentru un festin medieval, într-un decor antic, cu rock psihanalitic în fundal... Pana la urma despre asta a fost mereu, nu? Nu prea contează Omul, și asa mereu e victima unor spirite rele care îl ademenesc constant spre iad, tentandu - l sa guste din toți pomii interziși de un Dumnezeu pe care nu l-a ascultat.... Un Dumnezeu, dealtfel foarte absent încă de la început, care apare doar ca să pedepasca pe cei neascultători sau sa ajute pe cei care îl ascultă... Practic ce a devenit Omul? UN PĂCĂTOS Deci asta e eticheta lui,condamnat la osândă asa din oficiu, chinuit de spirite, nevoit sa, ceara constant îndurare unui Dumnezeu.... IA pune-ți întrebarea.... Dacă Dumnezeu este atât de perfect, ce sa mai perfecțiunea însăși etc și etc... Cum de a făcut o creatura atât de hidoasa ca Omul??? Și fără veșnică ipoteză a căderii și păcatului originar... Până la urmă Lucifer tot din Dumnezeu s-a desprins, tot creatura lui era... Deci hai sa reconsideram ideea de Dumnezeu, ideea de Om, și de Satan... Practic ultimii doi provin din primul... În concluzie Totul.... E o greșeală să despici ființa umana, sa desprinzi (EU) L DE DUMNEZ(EU)... În măsura în care condamni Eu l îl condamni pe Dumnezeu... Condamni diavolul, la fel îl condamni pe creator... Singura soluție este sa cunoști, sa accepți, så vezi bivalentele fiintiale
|
|||
|
|||
![]()
Totul se rezuma la putere. La vointa de putere. Tot ce exista pe aceasta planeta se rezuma la putere. Orice grupare de celule sau in final indivizi se asociaza pentru nevoia de putere. Daca ar exista un Zeu ce se afla la sursa energiei creatoare acela este un zeu al puterii. Tot ce noi ca si fiinte experimentam este nevoia de perfectiune prin originalitatea puterii ce reprezinta viata. Deci daca Dumnezeu ar exista atunci acest Dumnezeu este unul al perfectiunii interioare unde propria fiinta isi gaseste existenta in iubirea de sine ce simbolizeaza vointa de putere. Si astfel putem ajunge la concluzia evidenta ca Dumnezeu nu ne iubeste chiar contrar este indiferent fata de noi iubindu-se pe sine, priopria existenta fiind mult mai importata pentru sinele sau decat a noastra. Asa se poate explica acest haos si lipsa interactiunii divinitatii cu propria "creatie".
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce constatam, ma gandeam daca e sa explicam stiintific. Da omul poate sa faca asa ceva, dar numai cu ajutorul Duhului Sfant care ar putea creste capacitatea creierului peste 10%. Daca teoria Asta ar putea fi dovedita De oamenii De stiinta atei ar.... Ramane uimiti pe viata. Asta cu supernaturalul chestii trestii, sunt doar iluzii facute de duhurile necurate.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." Last edited by Adr.iu91; 21.07.2021 at 23:56:55. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Combinatele energetice si industria strategica cedate gratis | Laura19 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 04.02.2012 13:00:41 |
Biserica Ortodoxa despre alte biserici | catalin2 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 26 | 26.08.2011 20:17:11 |
Despre Biblia Ebraica si alte carti | Evreulcelales | Iudaismul | 18 | 27.12.2009 14:06:57 |
Alte profetii despre Romania si Europa | florinrusu | Intamplari adevarate | 1 | 20.04.2009 22:29:22 |
well , daca tot e despre alte religii | Nitro | Alte Religii | 7 | 14.06.2007 13:18:16 |
|