|
|
||||
|
||||
salut,annajanette
biblia nu vorbeste despre reancarnare ci de faptul ca fiecare om este unic
|
|||
|
|||
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=oahdsgm_QCA http://www.razboiulnevazut.org/artic...gaki-din-Tibet ps: eu cred ca este destul de evident pentru cine are ochi si minte. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Nu stiu.Oare ce au vrut sa sublinieze evanghelistii prin aceasta mentiune?
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
Noi nu trebuie să copiem civilizații și obiceiuri străine, ci trebuie să urmăm sensul ecosistemului din care facem parte. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
Nicidecum ideea reîncarnării (dacă asta vrei să susții) prin care karma duce la inegalitatea oamenilor la naștere (orbi, schiopi etc). Mențiunea ta face referire la Evanghelia după Ioan 9, 1-3: 1. Și trecând Iisus, a văzut un om orb din naștere. 2. Și ucenicii Lui L-au întrebat, zicând: Învățătorule, cine a păcătuit; acesta sau părinții lui, de s-a născut orb? 3. Iisus a răspuns: Nici el n-a păcătuit, nici părinții lui, ci ca să se arate în el lucrările lui Dumnezeu. Ceea ce este subliniat în această mențiune este puțin peste puterea noastră de întelegere, depășeste firea noastră, de aceea trebuie să apelăm la la credință. Ucenicii, delegații noștri de lângă Dumnezeu Îl întrebau pe Iisus: “Învățătorule, cine a păcătuit? acesta sau părinții lui, de s-a născut orb?”. Când nu poți face nimic, faci “știință”, întrebi de cauză, iar când cauza e un păcat, faci morală. Oricum, chiar încercuiți în neputință, încercăm o măsură preventivă. Ceea ce au pățit alții, tu poți să nu pățești, dacă ocolești greșelile lor. Se poate constata că Iisus a vorbit cu ucenicii Săi despre puterea dezastruoasă a păcatelor și de transmisibilitatea lor în urmași, adevăr revelat primit de Moise în Muntele Sinai, astfel: - Ieșire 20,5: “Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu zelos, care pedepsesc pe copii pentru vina părinților care Mă urăsc pe Mine până la al treilea și al patrulea neam, și Mă milostivesc până la al miilea neam către cei ce Mă iubesc și păzesc poruncile Mele”. Din această mențiune evanghelică putem constata care este deosebirea dintre noi și Iisus. Iisus era și este Dumnezeu. Mulți n-au știut și nici nu vor ști până la sfârșitul lumii că Iisus este Dumnezeu (pentru că nu vor să știe). Vindecarea aceasta minunată a orbului din naștere face dovada dumnezeirii Lui și-i arată omului marginile puterii și științei sale. Până aici, ideea centrală mențiunii subliniate este de a scoate în relief DUMNEZEIREA LUI IISUS HRISTOS. ps: Fericiti cei ce n-au vazut si au crezut (Ioan 20, 29). Last edited by ovidiu b.; 22.10.2011 at 02:21:32. |
|
|||
|
|||
In Biblie se poate pomeni despre orice: extraterestri, reincarnare, urinoterapie, Nirvana, etc.
Depinde de imaginatia fiecaruia si gradul de instrainare fata de crestinismul autentic (ortodox). |
|
|||
|
|||
reincarnarea a fost scoasa din biblie
Imparatul Iustinian a dat un edict prin care sa se scoata referirile la reincarnare din biblie. Consiliul ecumenic de la Constantinopol, dupa 10 ani de la edictul imparatul sa conformat si a scos din cartile religioase oficiale toate referirile la reincarnare.prin urmare faptul ca azi biserica ortodoxa si catolica si topate celelalte biserici crestine NU cred in reincarnare isi are originea in decizia unui imparat roman. Intrebativa mai bine insa de ce a vrut acest imparat sa scoata reincarnarea din biblie? Oare nu ptr ca oamenii din imperiul pe care il conducea erau mai usor de controlat daca credeau intro religie care spune ca odata ce mopri..gata! sa terminat. candva va veni ISus si poate te va scula din morti daca meriti. pana atunci trebuie sa faci in viata ce spune imparatul ......si asa un imparat isi poate controla supusii...si sa nu uitam ca in imperiul roman erau o gramad de poapoare si neamuri si limbi....ccare trebuiau controlate cumva. Acum e la fel....caci UE tinde sa faca ce nu a reusit imperiul roman....IAr daca biserica ar recunoaste reincarnarea....acum....cum ne-ar mai putea controla viata cei care conduc lumea ....?
Citat:
|
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credeti in reincarnare? | Panthera | Generalitati | 265 | 11.01.2021 17:54:30 |
De ce se scrie iisus cu 2 i si nu cu un i | annajanette | Generalitati | 234 | 12.08.2017 17:49:47 |
Reincarnare | FlorinS | Generalitati | 48 | 04.01.2014 17:51:07 |
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? | elenavioletacocos | Slujba inmormantarii | 8 | 05.11.2012 02:48:09 |
Reîncarnare! | AdeLlA | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 09.11.2008 13:55:05 |
|