Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.06.2016, 17:39:17
Usausa Usausa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.06.2016
Implicit Buna ziuati, va rog frumos să îmi transmiteti numărul de la pangard. Îmi

Buna ziua. Va rog frumos sa îmi transmiteti si mie numărul de la pangard . imi dires foarte mult sa pot vorbi cu Parintele Ciprian. Va multumesc.
Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
Marturisesc, din propria experienta, ca parintele are viata sfanta si este binecuvantat cu darul inainte-vederii. Atat pe mine, cat si pe cativa prieteni foarte apropiati, parintele ne'a binecuvantat cu sfaturi minunate, pe care numai un parinte inainte-vazator cu duhul (cu Duhul) ar fi putut sa le rosteasca. Uneori, cele aflate sunt foarte aspre, iar alteori, sunt pline de nadejde.

Insa, atata timp cat acest dar al inainte-vederii si al cunoasterii celor ascunse este al Duhului Sfant, iar nu al omului in sine, Domnul ii descopera parintelui cele ascunse numai in masura in care cel care vine la parintele o face cu inima curata si cu multa credinta, iar nu din curiozitate sau alte motive necuviincioase. De aceea, cunoasterea aceasta sa o cautam numai in vederea mantuirii sufletului si a despatimirii, iar nu ca pe o magie interesanta. Recomand celor vicleni (ganduri ascunse) sa nu fie curiosi, caci le va parea rau.

Parintele se afla aproape tot timpul in Bucuresti, la biserica-paraclis zidita langa santierul Catedralei Mantuirii Neamului. Acolo se afla si Moastele Sfantului Ioan Gura de Aur. Zilnic, la parintele asteapta sute de oameni. Adesea, parintele spovedeste si sfatuieste pana la cele mai tarzii ore din noapte (03.00). Din cand in cand se intoarce la Manastirea Sihastria, pentru cateva zile. Exista si un numar de telefon, al doamnei de la pangar, care stie foarte bine programul parintelui. Pentru numar, contact pe privat.
Reply With Quote
Vechi 29.03.2012, 03:27:02
Ivanacristescu Ivanacristescu is offline
Member

Data înregistrării: 07.05.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Ai vrut să știi ceva din viitorul tău și ai întrebat pe părintele Ciprian iar dumnealui ți-a spus.
De ce ești cârcotașă? Nu tu ai vrut să știi întrebându-l despre cele viitoare?
Răspunsul nu ți-a fost pe plac iar din rândurile scrise de tine se simte așa, ca o nemulțumire... că nu ai primit răspunsul la care te așteptai!
Da, părintele are înainte-vedere. Dacă ți-a spus că nu vei fi cu prietenul tău înseamnă că așa va fi!

Și eu am primit răspunsuri care m-au durut, la care nu mă așteptam, o dată m-a și certat, dar să mulțumim lui Dumnezeu că mai avem astfel de duhovnici. Părintele nu este "ghicitor" așa cum se exprimau niște așa zise creștine din București care așteptau să vină părintele și care nu știau de spoverdanie, de împrtășanie, de posturi sau de canoane.
La măn Sihăstria,am aflat de la niște pelerini mai vârstnici care l-au apucat pe părintele Cleopa că părintele Ciprian îl spovedea pe acest mare duhovnic care a fost părintele Cleopa Ilie
Folclor autentic!...Mioritic!
Iertati indrajneal!Mi-s dintre "bucurestence".
Reply With Quote
Vechi 29.03.2012, 18:36:03
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ivanacristescu Vezi mesajul
Folclor autentic!...Mioritic!
Iertati indrajneal!Mi-s dintre "bucurestence".
Și care-i problema? Nu-ți place folclorul mioritic? Eu mă dau în vânt după el. Sau nu se poartă în București așa ceva?
Nu te obligă nimeni să crezi sau să mergi la părintele. Prin gura duhovnicului vorbește Iisus Hristos.
Reply With Quote
Vechi 18.04.2012, 09:34:54
elenapop elenapop is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.02.2012
Implicit Hristos a inviat!

Am o mare rugaminte,daca stie cineva unde va fi Parintele Ciprian,sambata (21.04.2012) -
la S.M. Sihastria sau in Bucuresti.

Multumesc anticipat!
Elena.
Reply With Quote
Vechi 10.06.2012, 16:24:11
daniel daniel  is offline
Member

Data înregistrării: 20.06.2010
Implicit

Buna,
De mare folos ne-ar fi o informatie privind zilele in care Pr. Ciprian se afla la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului.

MULTUMESC!

Doamne-ajuta!
Vechi 28.06.2012, 09:23:06
Elenaalexa Elenaalexa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.11.2011
Post La multi ani!

Parintele este la Bucuresti.
Rog pe Sfantul Dumnezeu sa nu-l lase in osteneli peste puterile lui si sa-l tina sanatos si indelungat in zile!
Parinte, sarutam dreapta, iertati si binecuvantati!
Reply With Quote
Vechi 28.06.2012, 21:41:47
dorinastoica14
Guest

Implicit LA MULȚI ANI părinte

Nu cred că părintele are timp să intre pe vreun forum sau pe înternet! Cu ajutorul lui Dumnezeu luni pe jos de la șoseaua națională am ajuns la măn Sihăstria unde am primit o binecuvântare. Sigur, aveam multe să-i spun și să-l întreb, dar câți oare nu doresc aceasta?
Îi doresc din toată inima sănătate și multă răbdare cu noi păcătoșii.
LA MULȚI ANI !

Last edited by dorinastoica14; 29.06.2012 at 20:05:22.
Reply With Quote
Vechi 04.07.2012, 13:19:14
Ivanacristescu Ivanacristescu is offline
Member

Data înregistrării: 07.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Și care-i problema? Nu-ți place folclorul mioritic? Eu mă dau în vânt după el. Sau nu se poartă în București așa ceva?
Nu te obligă nimeni să crezi sau să mergi la părintele. Prin gura duhovnicului vorbește Iisus Hristos.
Nu se "poarta" "folclorul" pe Calea Victoriei...Problema e ca ,in opinia mea,sinteti in inselare ,facind din acest preot C,un intelept,si voiam ,prin cuvintul folclor (scuze,omisesem ghilimelele),sa transmit semenilor mei un mesaj.Daca tu te dai in vint dupa pr C (si dupa folclor,de asemeni,si te felicit pentru folclor!;mea culpa! ca nu-s asa iubitoare; te felicit si pt poezie,la mai-mare iti doresc!)din anumite considerente,asta nu inseamna ca tre sa dea buluc si altii.Gindeste-te ca sint oameni amariti,care au neaparata nevoie de rugaciuni si SFAT.Il stiu pe acest monah.Nu stiu daca ,si cit Har are(si nici nu vreau sa cercetez mai mult decit am facut-o),dar stiu ca are o marca de telefon cum la putini Oameni de Afaceri prosperi am vazut!Bietul monah!!!asta-i din cauza ca a depus votul saraciei de buna-voie.
Nu le mai faceti voi reclama p-aici ca nu e cazul.Au si-asa o sumedenie de Clienti...
Stiu un loc unde astazi,peste 2 ceasuri,se va pune temelia unei Biserici.Sint acolo "detasati" 2 monahi,de-o curatenie interioara si de-o simplitate exterioara rar intilnite.Au facut ascultare,si au stat anul trecut,in cimp deschis,intre balarii care urcau pina la genunchi,intre mormane de gunoi,si salbaticie,fara curent electric,fara apa curenta,fara gaz fara parimantile de fite,dormind in cite o rulota...si asta la doar 2 pasi de Capitala.Daca le-a dus cineva apa au baut,daca le-a dus cineva vreo luminare au avut ce-si aprinde seara,de mincare ce sa mai vorbim...Si-s monahi imbunatatiti,postitori ,cu frica de Dumnezeu, cu dragoste pentru semeni,si cu indrazneala inaintea lui Dumnezeu.Stiutori de carte,adica oameni invatati.N-au pregetat sa-si paraseasca "chiliile" comfortabile,dintr-o importanta manastire bucuresteana si sa aleaga..pustia.Au facut Sf Liturghie sub cerul liber,in zgomot de roti de tren,huruit de avioane,croncanit de ciori,si invadati de "oaspeti nepoftiti",fie cu 2 ,fie cu 4 picioare...Ei,si-au vazut,cuminti,de misiunea incredintata lor.Din cind in cind le mai trecea pragul cite vreun fost ucenic.Veneau,a greu si cu greu ,la ei,pentru o spovedanie si pentru Cuvint de Folos,si poate le mai si duceau cite-o ofranda,dupa larghetea inimii,si dupa putinatatea portofelului...Prezenta ucenicului in acele locuri era bucurie pentru ei,caci..
.. drumul pina la Ruina este o adevarata aventura,imediat ce iesi din capatul cartierului Giulesti.Este vorba despre Ruina de la Chiajna...
...nu-i raiul cu flori si alei pavate de linga Merriot,e RAI-ul de linga Groapa de Gunoi Giulesti-Sirbi(Chiajna-Bucuresti), Ruina de la Chiajna,ce va purta, de azi ,hramul :Acoperamintul Maicii Domnului si Sfintul Ioan Hozevitul.
Drum Bun pe CALE!..
Reply With Quote
Vechi 04.07.2012, 13:52:45
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Sora Ivana, la ce-ti foloseste acest mod partinitor de a pune problema? Cine a negat sfintenia acelor monahi, care pun bazele unei manastiri sau schit (presupun). Ce cunosti tu despre cata ascultare a facut la randul lui, Parintele Ciprian. Nu te intreaba nimeni daca Parintele are sau nu are har. Cei care l-au cunoscut intr-o imprejurare sau alta, s-au convins ei insisi. Ca unii se duc "sa cerceteze", e treaba lor, dar intr-un fel sau altul, de la parinte toti pleaca "mai indreptati" de cum vin, sau cel putin asa ar trebui. Oricum, nu parintele e vinovat de ce face lumea. Si-apoi, peste ani, nu-i exclus sa vina puhoi de lume la monahii de care ne vorbesti, iar un "Ivan Turbinca" sa carteasca fara sa stie prin ce-au trecut odinioara.
Vorbesti de telefonul mobil. Daca ai fi langa mine te-as privi in ochi ca sa-ti citesc IQ. De unde ai dedus ca Parintele si-ar cumpara singur un astfel de telefon? Marturisesc ca eu insumi, m-am simtit dator sa duc la bucatarie anumite lucruri, desi nimeni n-a facut vreo aluzie la asta. Dar vazand cam cata lume trece zilnic pe-acolo si intra si la trapeza pentru o strachina de mancare, asa am simtit eu ca e bine. Si asa am vazut la multi. Cam toate trec pe la Parinte prin chilie, care nu stiu de unde-ai scos-o ca ar fi luxoasa, fiindca este de simplitatea unui vietuitor in manastire. Telefonul l-a lasat "fortat', un om ca si tine, iar Parintele nu se ia de piept cu nimeni. Am vazut in manastire masini de teren cu numere straine, care nici nu vor fi inmatriculate vreodata. Oare le-a cerut staretul, sau Parintele Ciprian, sau s-au pomenit pe cap cu niste oameni care asa inteleg ei sa se mantuiasca. Si-apoi, care-i problema noastra? Putem dormi mai linistiti asa? Parem mai... inteligenti aratand altora ca... "ne-am prins" cum stau lucrurile? Singurul care stie cum stau lucrurile si le ingaduie asa cum sunt, este Dumnezeu. Ce faci tu e barfa de cartier, fie el si Giulesti...
Daca ai o vorba de duh de spus, fa-o, daca nu, retine-te si nu huli un astfel de duhovnic (si nici pe altul) fiindca stie El, Dumnezeu de ce ingaduie si cum plateste fiecaruia.

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 01.12.2012, 09:41:33
DAVID C. DAVID C. is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.12.2012
Implicit

..........

Last edited by DAVID C.; 02.12.2012 at 20:03:51.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
bolnav, ciprian, parinte, sihastria

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Ciprian Gradinaru de la Man Sihastria tinutza Mari Duhovnici si predicile lor 5 09.04.2017 16:07:55
Moliftele Sf. Ciprian cristeaalin Rugaciuni 1 27.01.2012 22:32:01
Mesaj,propunere TEOLOGUL Generalitati 45 08.01.2011 12:16:34
un mesaj frumos The_Fallen Generalitati 1 14.07.2010 22:22:29