![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua. Va rog frumos sa îmi transmiteti si mie numărul de la pangard . imi dires foarte mult sa pot vorbi cu Parintele Ciprian. Va multumesc.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iertati indrajneal!Mi-s dintre "bucurestence". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te obligă nimeni să crezi sau să mergi la părintele. Prin gura duhovnicului vorbește Iisus Hristos. |
|
|||
|
|||
![]()
Am o mare rugaminte,daca stie cineva unde va fi Parintele Ciprian,sambata (21.04.2012) -
la S.M. Sihastria sau in Bucuresti. Multumesc anticipat! Elena. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna,
De mare folos ne-ar fi o informatie privind zilele in care Pr. Ciprian se afla la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului. MULTUMESC! Doamne-ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Parintele este la Bucuresti.
Rog pe Sfantul Dumnezeu sa nu-l lase in osteneli peste puterile lui si sa-l tina sanatos si indelungat in zile! Parinte, sarutam dreapta, iertati si binecuvantati! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred că părintele are timp să intre pe vreun forum sau pe înternet! Cu ajutorul lui Dumnezeu luni pe jos de la șoseaua națională am ajuns la măn Sihăstria unde am primit o binecuvântare. Sigur, aveam multe să-i spun și să-l întreb, dar câți oare nu doresc aceasta?
Îi doresc din toată inima sănătate și multă răbdare cu noi păcătoșii. LA MULȚI ANI ! Last edited by dorinastoica14; 29.06.2012 at 20:05:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu le mai faceti voi reclama p-aici ca nu e cazul.Au si-asa o sumedenie de Clienti... Stiu un loc unde astazi,peste 2 ceasuri,se va pune temelia unei Biserici.Sint acolo "detasati" 2 monahi,de-o curatenie interioara si de-o simplitate exterioara rar intilnite.Au facut ascultare,si au stat anul trecut,in cimp deschis,intre balarii care urcau pina la genunchi,intre mormane de gunoi,si salbaticie,fara curent electric,fara apa curenta,fara gaz fara parimantile de fite,dormind in cite o rulota...si asta la doar 2 pasi de Capitala.Daca le-a dus cineva apa au baut,daca le-a dus cineva vreo luminare au avut ce-si aprinde seara,de mincare ce sa mai vorbim...Si-s monahi imbunatatiti,postitori ,cu frica de Dumnezeu, cu dragoste pentru semeni,si cu indrazneala inaintea lui Dumnezeu.Stiutori de carte,adica oameni invatati.N-au pregetat sa-si paraseasca "chiliile" comfortabile,dintr-o importanta manastire bucuresteana si sa aleaga..pustia.Au facut Sf Liturghie sub cerul liber,in zgomot de roti de tren,huruit de avioane,croncanit de ciori,si invadati de "oaspeti nepoftiti",fie cu 2 ,fie cu 4 picioare...Ei,si-au vazut,cuminti,de misiunea incredintata lor.Din cind in cind le mai trecea pragul cite vreun fost ucenic.Veneau,a greu si cu greu ,la ei,pentru o spovedanie si pentru Cuvint de Folos,si poate le mai si duceau cite-o ofranda,dupa larghetea inimii,si dupa putinatatea portofelului...Prezenta ucenicului in acele locuri era bucurie pentru ei,caci.. .. drumul pina la Ruina este o adevarata aventura,imediat ce iesi din capatul cartierului Giulesti.Este vorba despre Ruina de la Chiajna... ...nu-i raiul cu flori si alei pavate de linga Merriot,e RAI-ul de linga Groapa de Gunoi Giulesti-Sirbi(Chiajna-Bucuresti), Ruina de la Chiajna,ce va purta, de azi ,hramul :Acoperamintul Maicii Domnului si Sfintul Ioan Hozevitul. Drum Bun pe CALE!.. |
|
||||
|
||||
![]()
Sora Ivana, la ce-ti foloseste acest mod partinitor de a pune problema? Cine a negat sfintenia acelor monahi, care pun bazele unei manastiri sau schit (presupun). Ce cunosti tu despre cata ascultare a facut la randul lui, Parintele Ciprian. Nu te intreaba nimeni daca Parintele are sau nu are har. Cei care l-au cunoscut intr-o imprejurare sau alta, s-au convins ei insisi. Ca unii se duc "sa cerceteze", e treaba lor, dar intr-un fel sau altul, de la parinte toti pleaca "mai indreptati" de cum vin, sau cel putin asa ar trebui. Oricum, nu parintele e vinovat de ce face lumea. Si-apoi, peste ani, nu-i exclus sa vina puhoi de lume la monahii de care ne vorbesti, iar un "Ivan Turbinca" sa carteasca fara sa stie prin ce-au trecut odinioara.
Vorbesti de telefonul mobil. Daca ai fi langa mine te-as privi in ochi ca sa-ti citesc IQ. De unde ai dedus ca Parintele si-ar cumpara singur un astfel de telefon? Marturisesc ca eu insumi, m-am simtit dator sa duc la bucatarie anumite lucruri, desi nimeni n-a facut vreo aluzie la asta. Dar vazand cam cata lume trece zilnic pe-acolo si intra si la trapeza pentru o strachina de mancare, asa am simtit eu ca e bine. Si asa am vazut la multi. Cam toate trec pe la Parinte prin chilie, care nu stiu de unde-ai scos-o ca ar fi luxoasa, fiindca este de simplitatea unui vietuitor in manastire. Telefonul l-a lasat "fortat', un om ca si tine, iar Parintele nu se ia de piept cu nimeni. Am vazut in manastire masini de teren cu numere straine, care nici nu vor fi inmatriculate vreodata. Oare le-a cerut staretul, sau Parintele Ciprian, sau s-au pomenit pe cap cu niste oameni care asa inteleg ei sa se mantuiasca. Si-apoi, care-i problema noastra? Putem dormi mai linistiti asa? Parem mai... inteligenti aratand altora ca... "ne-am prins" cum stau lucrurile? Singurul care stie cum stau lucrurile si le ingaduie asa cum sunt, este Dumnezeu. Ce faci tu e barfa de cartier, fie el si Giulesti... Daca ai o vorba de duh de spus, fa-o, daca nu, retine-te si nu huli un astfel de duhovnic (si nici pe altul) fiindca stie El, Dumnezeu de ce ingaduie si cum plateste fiecaruia.
|
|||
|
|||
![]()
..........
Last edited by DAVID C.; 02.12.2012 at 20:03:51. |
![]() |
Tags |
bolnav, ciprian, parinte, sihastria |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Ciprian Gradinaru de la Man Sihastria | tinutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.04.2017 16:07:55 |
Moliftele Sf. Ciprian | cristeaalin | Rugaciuni | 1 | 27.01.2012 22:32:01 |
Mesaj,propunere | TEOLOGUL | Generalitati | 45 | 08.01.2011 12:16:34 |
un mesaj frumos | The_Fallen | Generalitati | 1 | 14.07.2010 22:22:29 |
|