![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu ,dar mie mi se pare o nesimtire in fata omului ca Biserica nu inmormanteaza de exemplu daca nu e platita taxa.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu, e invers. Nesimtire este atunci când vrei ca biserica să facă acest serviciu fără să dai nimic.
|
|||
|
|||
|
De curiozitate ,stie cineva de cand a aparut aceasta taxa?
|
|
|
||||
|
||||
|
De ce asta relevant?
|
||||
|
||||
|
De când și să te ușurezi în centru costă.
|
|||
|
|||
|
Citiți Noul Testament.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cel care are gânduri bune pe toate le vede bune - Părintele Paisie Aghioritul “Mi-au spus unii că se smintesc pentru că văd multe lucruri strâmbe în Biserică. Iar eu le-am spus: “Dacă vei întreba o muscă: Sunt flori în locul acesta?, ea îți va spune: Nu știu. Ci știu numai că acolo jos, în groapă, sunt cutii de conserve, gunoaie, necurații, și îți va înșira toate murdăriile pe care a stat. Dar dacă vei întreba o albină: Ai văzut vreo necurăție în locul acesta?, ea îți va spune: Necurăție? Nu, nu am văzut nicăieri. Aici locul este plin de flori bine mirositoare, și îți va enumera o grămadă de flori de grădină și sălbatice. Vezi, musca știe numai unde există gunoaie, in timp ce albina știe că acolo este un crin, mai departe o zambilă…”. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nunta mixta - care sunt problemele? | Ciprian Mustiata | Secte si culte | 100 | 04.05.2013 14:31:46 |
| problemele noastre + problemele altora = un ocean de probleme | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 11 | 07.06.2012 10:49:48 |
| Despre problemele tinerilor | Laura19 | Generalitati | 1 | 21.07.2011 13:43:15 |
| Jocurile de calculator shi problemele mele... | Silencer | Generalitati | 88 | 05.09.2010 00:04:10 |
|
|