![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Al treilea razboi mondial o sa fie, la fel si un stat mondial, sub dominatia lui Antihrist. Dar cand,nu se stie. Depinde de oameni.
Insa nu stiam ca presa romana vorbeste asa pe fata de masonerie. Parca era considerat subiect tabu. Am vazut un documentar in care ,teoretic, erau dezvaluiti conducatorii si oamenii importanti care au facut parte din masonerie. Si printre ei era inclus Vlad Tepes si Tarul Nicolas II. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
cam asa ceva....masoneria este puternica insa exista Dumnezeu care o sa-i dezbine...multi s-au crezut puternici, hitler insasi a facut parte dintre masoni, a dezvoltat o forma grava de paranoia si a disparut din peisaj....orice rau facut se intoarce, fiindca constiinta divina care exista in oameni niciodata nu moare....
|
|
|||
|
|||
![]()
Apoi criza in orientul mijlociu nu va fi declansata de oameni ci de Dumnezeu insusi personal si vizibil (nu Iisus caci El sta inca "deoparte pina cind Domnul se va lupta cu dusmanii Lui").
Caci Domnul Dumnezeu "se va arata in ochi tuturor popoarelor si (cu critica) asupra lui Gog" (Iez 38)- ca sa il ademeneasca, sa il scoata din birlog. Se va arata mai intii din Ierusalim venit special acolo (Isaia 30.27) intro forma vizibila dar extrem de greu credibila facind din oras "cupa de ametire pentru toate popoarele" si piatra de incercare -"cei care vor incerca sa o ridice se vor rani grav". Zaharia 12 Apoi se va calatori in zona stind si pe Muntele Sionului insotit de sfintii Lui (Zah 14) deasemenea va calca si pe Muntele Maslinilor care se va crapa in doua -ca semn implinit. -razboiul va ncepe acolo asadar incepjd cu pustiirea locasului sfint de catre greci prin retragere si apoi de ostile imparatului persan care "vor sta si vor pângări locașul sfânt și cetatea" (Daniel 11.31) -razboiul coincide cu vestile de razboi , pustiirea tocmai va fi trecut deja] apoi urmeaza necazul cel mare (hula plina de fanatism furibund impotriva lui Dumnezeu si demonzarea Sa de catre potentialii farisei) -indata dupa acele zile (necazul hulei si a incercarii credintei) vedem in IEz 38 ca va avea loc un cutremur in care se vor cutremura toti oameni de pe fata pamintului , pasarile cerului si pestii marilor ei bine el este acel cutremur al urgiei divine in care si Soarele se va intuneca si luna se va vedea rosie. adica momentul celor 3 zile de intuneric (vulcanic') cu foc , fum , pucioasa (sulf si acizi ai lui), ploaie de pietre si grindina. cu munti vulcanici explodati si insule scufundate , poluare chimica cel putin a apelor si miros greu. o treime din copaci si toata iarba arsa, o treime din fapturi si din oameni morti, cladiri inalte darimate si case crapate. Isaia 66 18 'Dar Eu vin ca să strâng la un loc popoarele și toate limbile. Ele vor veni și vor vedea slava Mea, Și le voi da un semn. Și pe cei scăpați cu viață îi voi trimite către popoarele din Tarsis, Put, Lud, Meșec, Roș, Tubal, Iavan, către ținuturile cele mai depărtate care n-au auzit despre Mine și nu au văzut slava Mea. Și la aceste neamuri vor vesti slava Mea. Și din lună nouă în lună nouă și din zi de odihnă în zi de odihnă vor veni toți și se vor închina înaintea Mea, zice Domnul. Și când vor ieși, vor vedea trupurile moarte ale celor care s-au răzvrătit împotriva Mea, că viermele lor nu va muri și focul lor nu se va stinge. Și ei vor fi o sperietoare pentru toți |
|
|||
|
|||
![]()
Sau mai bine spus http://www.youtube.com/watch?v=zAi_CdFOUWs
|
|
|||
|
|||
![]()
sfarsitul lumii oricum va veni intr-o buna zi.indiferent cine-l va provoca, intentionat sau nu.dar lumea prin mediatizarea si amplificarea informatiei vrea sa ne pacaleasca sa nu ne mai gandim in mod serios si responsabil la sfarsitul nostru personal la moartea noastra ,care sigur va avea loc mai repede decat sfarsitul lumii.m-am gandit de multe ori la locul unde voi merge dupa ce mor si singura speranta credibila,sunt cuvintele Fiului lui dumnezeu adresate talharului de pe cruce din partea dreapta Luca 23:43
Isus a răspuns: „Adevărat îți spun că astăzi vei fi cu Mine în rai.” |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El nu face o prevestire ci presupune ca se poate ca lumea sa sfarseasca in urma acelor masuri. Repet,cred ca este vorba despre Aron Ruso.Am citit ceva despre el si Bilderberg. S-ar putea totusi sa ma insel.Daca da, va rog sa ma iertati? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Pe de alta parte se asteapta la prea multe consecinte dezastruoase intr-un singur an, care e intens promovat ca ar fi un an in care lumea isi incheie existenta... sa fim seriosi, iar cat despre ce vor sa faca cei din organizatiile secrete, nu inteleg de ce ne-ar interesa mai mult decat practicarea credintei noastre, oare asta ne-ar mantui mai usor? Nu e bine deloc sa ne informam despre sfarsitul lumii mai ales din surse straine, avem si noi sursele noastre, care sunt de o mie de ori mai bune, mai curate si mai nevatamatoare. Vrei sa afli despre sfarsitul lumii? Citeste Paisie Aghioritul, el spune cateva cuvinte despre sfarsitul lumii, e de exemplu o carte Zosima Pascal - Despre sfarsitul omului parca, vezi si razboiintrucuvant.ro. Cat despre antena... eu cred mai degraba ca face ceea ce face orice televiziune... pentru bani, aproape orice... mai ales ca astfel de chestii nu cred ca ar fi vatamatoare pentru organizatiile oculte, ca daca ar fi fost ar fi incercat sa ia si ele niste masuri.
|
||||
|
||||
![]()
Ah si inca o chestie parca din cate stiu eu , antihristul in sine cand o sa vina, o sa vina ca o copie "fidela" a lui Iisus, adica - bunatate, pentru apararea saracilor, pentru bine, va face si el minuni - gen invierea mortilor, vindecarea bolnavilor, parca va muta si muntii din loc... va fi si un om foarte frumos la infatisare, bland, cu o singura, sau mai multe exceptii... tulburarea - multi oameni or sa fie tulburati - de obicei aceia cu putina credinta si pacatosi, va indeplini mozaismul - in sensul ca el va fi de fapt acel "mesia" asteptat de aceia, lucruri care de obicei vor nega credinta ortodoxa, si in plus acela va cam calca in picioare legea crestina- ortodoxa zicand despre sine ca el e legea....
Iar despre sfarsitul lumii - acela cred ca o sa vina dupa cum o sa pacatuiasca lumea - cand pacatele vor fi prea multe, oamenii vor fi prea necredinciosi si sfidatori, in plus ca sunt si semne pentru sfarsitul lumii...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Am sfeclit-o sau nu?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|